דרושים/דרושות

Yones

New member
דרושים/דרושות

אני מחפש ארבעה מדצים שיכולים לפספס יום אחד של לימודים ולבוא לעשות גיוסים באזור זכרון לחווי"ה!!!! מעניין אתכם..??? ארוחת צהריים עליי! תשובות: או בפורום או לפלאפון 054-6-672537 מחכה בקוצר רוח... יוני

ליסחן

New member
../images/Emo15.gifבשמחה וששון (לכל השכב"ג)

תודיע לי מתי אתה חושב לעשות את הגיוסים. עקרונית, אשמח לבוא! (אבל רק כי ארוח"צ עלייך!) חבר'ה - תבואו! יהיה גדול! תחשבו איזה מגניב זה לראות מדריכים שבאים מכל הארץ כדי להזמין אותך למחנה קיץ!!! חוצמזה, ממש חשוב שכולם יתחילו כבר לעשות גיוסים. חשוב גם להתמקד בגדולים (ז-ח-ט) למרות שזה קצת יותר קשה מהקטנים - אנחנו צריכים אותם! ביי אנשים. נב - רינה מוסרת ד"ש, למרות שלפני שנייה היא קראה לכולנו יצורים על זה שאנחנו עולים לפורום. עכשיו היא "מבטיחה" לי שתכנס לפורום בעצמה.... בסדר, רינה....

Daphi

New member
אני רוצה!!! מאוד!!!!

אם אפשר היום הכי טוב יהיה יום ראשון או שלישי... כי כל השאר יש למגמה ואני לא יכולה להפסיד את זה!

אני גם אשמח...

אבל רק אם זה לא יהיה לפני איזה בגרות או משו. אולי תפרסם את התאריך ושעות, ואז נוכל להחליט אם כן או לא.

Yones

New member
תאריך לגיוס....

אני רוצה לאסוף אתכם בשבת ב: 22/5 ולעשות את הגיוסים יום ראשון בבוקר 23/5 ....ארוחות ולינה עליי... אין מליון חדרים בבית ..אבל it will will be cosy!!!!!! מקווה שהתאריכים יתאימו לכם... תהיו איתי בקשר... אני יכול רק ארבעה מדצים/מדציות! שבוע טוב לכולם בהמון אהבה! יוני

ורד ר

New member
ישר כח!

רציתי רק לציין ישר כח על התחלת היוזמה לגיוסים! זה ממש יפה! אני אדבר איתך בהמשך השבוע לגביהם, אבל באמת יפיפה- המון הערכה אליך יוני שבוע טוב שיהיה ורד

ורד ר

New member
איזו פעולה?

הפעולה שאנחנו לא יכולות להעביר? זו איילת שהעבירה.. אבל סביר שהלך ממש לא טוב, כי רק יונתן יודע לספר סיפור

MC J

New member
ורד, ורד, ורד...

לא רק יונתן יכול לספר סיפור, הרבה אנשים יכולים לספר סיפור... פשוט את ואייל תלא יכולת... זה הכל...

Daphi

New member
יונתן..

אם אתה רוצה אז תגיד לי עוד פרטים ונראה אם אני אוכל. אבל בעקרון יש לך כבר מדריכים שיעשו זאת אז למה שאנחנו נובא( לדוגמא ליוני אין מדריכים חוץ מ2 או 3 וזה לא מספיק).

yonisherman

New member
גם אני רטצה

הי יוני זה יונתן שרמן אם עדיין יש מקום אני אשמח לבוא 0546440813

MC J

New member
הגיוסים בלוטן בוטלו!!!

הגיוסים בלוטן בוטלו עקב חוסר רצון של המדריכים להתלוות לגיוסים. כנראה שהשנה לא יהיו חניכים מלוטן.

למעלה