אדון בני, תגובותיך לא לעניין
אתה כנראה לא קורא מה שאתה כותב אבל ניסוח כמו "אתם סתם חבורה של תוקפים" היא בעיני שם גנאי השקול ל - "אדוני אתה לא מבין שום דבר בריצה ובטח לא מעודכן במה שקורה בתחום". בקשר לרצים שירדו מ - 31 דקות" היילה סטאין,זבדיה וודג´,אסף בימרו, דרבה מוקט, כוכב ביטאו (כולם פחות מ - 30), הרווה אטלי, דב קרמר, אברה מוצ´ה, איתי מגידי, אברהם מלקוט, מוטי מזרחי ואולי גם צחי כהן ועמית נאמן (אם כי אני לא בטוח שלאחרונה). אני בטוח כי שכחתי כמה בדרך וזה שאתה לא מכיר אותם לא אומר שהם לא קיימים. כאמור, לא רמה בינלאומית גבוהה אך גם לא פחותה מנבחרת הכדורגל המפוארת שלנו. כל המוזכרים לעיל אינם מקצוענים ורחוקים מכך (אם הייתה להם אפשרות אני בטוח כי השגיהם היו טובים בהרבה) הממוצע של 20 הראשונים במרוצים מדויקים טוב מ - 35 (בעיקר אם נותנים פרסים ליותר משלושת הרצים הראשונים) למרות סימני הקריאה שלך. אולי אחדש לך אם אגיד כי ההתיחסות של אף גורם לא הייתה שונה גם אם 20 הראשונים היו רצים 30 דקות. מה הקשר בין בעלי קבוצות לכין תקצוב ? למה עיריית ירושלים מעבירה לביתר ירושלים מיליונים ולקבוצות שחייה ריצה וטריאטלון מצוינות בעיר מספר בודד של אלפים (כ - 3000 שקלים אם בכלל למועדון אליו אני משתייך)? מה הם מפחדים שפניג´ל יפטר עובדים,,, שטויות..