דרושים אוהבי ספורט

m70

New member
בדיוק!!!../images/Emo46.gif

בושה וחרפה !!! עצוב שעוד צהובון יצא לו לאויר העולם.

xprt

New member
למה בושה ?

לצערי אין מי שמרים את הכפפה ויוצא במגזינים לתריאטלתים,שחיינים,רוכבים...ואחרים ככל שירבו העתונים למיניהם כך תגבר המודעות לספורט ולא משנה אחזה ספורט.. בני.

qwer90200

New member
דרושים אוהבי ספורט

לפורטל ספורט מקיף העובר שידרוג רציני בימים אלו, דרושים כתבים בתחומים הבאים: כדורגל ישראלי, כדורגל עולמי וכדורסל. כמו כן דרושים אוהדי קבוצות המעוניינים לנהל את איזור הקבוצה שלהם. דרישות: יכולת ניסוח ברמה גבוהה, ידע נרחב בספורט, מסירות ואמינות. לפניות: ניתן לצלצל 09 8320630 או באימייל [email protected]

m70

New member
נידמה לי שהוא לא דיבר על

עיתון לכדורגל,אלא עיתון ספורט. אם הוא היה מדבר על כדורגל-אף אחד לא היה אומר כלום נגדו. הוא דיבר על ספורט,ונתן "פירוט" מטופש מהו ספורט. זה מה שמרתיח. אני כבר מכיר עיתוני "ספורט" רבים כאלה.הכתבים חסרי ידע בנושא,חסרי ידע בכתיבה. כך נראים עיתוני הספורט,וכך המודעות לספורט בארץ. שכונה.

xprt

New member
עד כמה שאני

יודע.... כדורגל כדורסל ופיצוח גרעינים נכללים בקטגורייה של ספורט. ואם כל הכבוד לכתבים ישנם מעטים מאוד הניחנים בכושר כתיבה וניתוח ומצד שני ישנם מעטים יותר מצד הספורטאים, ניתן לספור את מס הספורטאים הבכירים שנותנים תוצאות על יד אחת אבל זה כבר סיפור אחר... בקיצור אם הרמה של הספורט הייתה גבוהה זה היה מחייב רמת כתבים גבוהה ! בני.

m70

New member
../images/Emo4.gifוואו,ואיזו רמה מדהימה של כדורגל

יש לנו בארץ.

xprt

New member
הי משה

עם כל הכבוד ! אני יכול במפורש להגיד שהכדורגל והכדורסל הם היותר מפותחים אצלנו בארץ, ישנם כשרונות בדידים כמו פרידמן ,ארד... ועוד אבל מבחינת כמות ואיכות זה הספורט הנחשב יותר ! בתור רץ,רוכב וטריאלת אני רק מקנא בחשיפה להם זוכים התחומים האחרים אבל תוצאות אצלנו אין ! ריצה באזור 33+ דקות ל10 קמ ---ממוצע לרצים הטובים ביותר בארץ --תסכים איתי שזה לא תוצאה ! טריאתלון: באזור 2:05 ממוצע ל5 איש .... שזה כלום ! ואם כל הכבוד ווהערכה לספורטאים הללו הרי הם רחוקים שנת אור מהרמה הבין לאומית ואם זאת רואים כדורגלנים וכדורסלנים שמסתובבים בעולם ולפעמים מייצגים אותנו בכבוד. אין ספק שצריך לקדם ספורט שהוא לא במסגרת משחקי הכדור ועל זה שנינו מסכימים !. בני.

neuron

New member
ומה בדיוק

הדירוג העולמי של קבוצת הכדורגל הטובה ביותר שהייתה בישראל? אני מבטיח לך שהיא נופלת מהדירוג של אברבוך בקפיצת מוט היא נופלת מהדירוג של מיטוסביץ´ בקפיצת גובה היא נופלת מהדירוג של שי פיפמן באירון-מן היא נופלת מהדירוג שהיה לדוב קרמר בריצת המרתון היא נופלת מהדירוג של רוגל נחום במשולשת היא נפלת מרמתו של אורבך בשחיה היא נופלת מרמתם של ערד סמדג´ה ואחרים בג´ודו . . . אבל היא עולה על כל אלו בדבר אחד- ברייטינג!

xprt

New member
הי

הספורטאים שציינת ראויים להערכה וציון ואני אישית אף חושב שראויים לתקצוב רב יותר... אתם לא מבינים שהכל זה פוליטיקה והרוב הוא הקובע ! עד שלא יהיו לנו "מסות" של ספורטאים אם תוצאות לפחות עשרות תריאטלתים ברמה העולמית שיורדים מ1:55 אז הספורט לא יהיה מוכר ! ,לא יגרה את התקשורת והעיתונאים ! אתם סתם חבורה של תוקפים , תקראו מההתחלה את דברי ... אני האחרון שלא מעריך את התאומים ופיפמן ! אני האחרון שלא רוצה יצוג ותקצוב רב יותר לענפי הספורט השונים ! אתם רוצים בטאון ספורט לטרי ! מה מפריע לכם על עוד איזה בטאון\צהובון ספורט.. ? אולי הם אפילו יעשו "מצווה" ויכתבו עלינו משהו ,דבר שיגביר את המודעות. הכדורגל שלנו אמנם לא מדהים (ואני רחוק מלהבין בכדורגל) אבל בגדול שווה יותר מכמעט כל ענף ספורט אחר. יום טוב, בני.

במקום לכנות אותנו בשמות גנאי

דייק בעובדות. אף אחד לא תוקף כאן. מה הקשר לפוליטיקה ? כל מה שנאמר הוא שרוב עיתונות הספורט בארץ מתרכזת בעיקר בכדורגל ובכדורסל. הרבה פעמים יש כתבות ענק על החברה של הבת של אריק בנאדו. פעמים רבות לא מוזכרים ארועים חשובים בתחומים אחרים (אפילו לא במספר שורות וכשכבר כותבים משהו הרמה ירודה). הכדורגל הוא ענף פופולרי ביותר ואני חובב כדורגל וגם לא מפריע לי שיהיה עוד עיתון בנושא אבל "בגדול" כמו שאתה כותב הוא לא "שווה" יותר מכל ענף ספורט אחר ובטוח שהיחס בין סיקור "ארועי" כדורגל לארועים אחרים הוא מגוחך.רמת הכדורגל בארץ בפירוש לא גבוהה יותר מרמת האתלטיקה ולידיעתך יש לפחות 10 רצים שיורדים מ-31 דקות (חלקם יורד מ - 30) ב - 10000 מטר (ולא כפי שציינת 33 דקות+). אני מודע לכך שזו לא הרמה הכי גבוהה בעולם אבל יחסית להשקעה התוצאות טובות בהרבה מתוצאות הכדורגל. שיהיה גם לך יום טוב, יורם

xprt

New member
יורם ידידי היקרת ,דייק בעובדות !!!!

גם אם היו ... מזה 10 רצים שיורדים מ 31 ?? למה לא רואים אותם ?!? אף אחד לא אומר שהמצב מוצדק אבל תתעורר מן--WAKE UP MAN פוליטיקה=סבסודים !!!!!!!!! לך תגיד למנהל קבוצת כדורגל שהוא לא הולך לקבל כסף מהמדינה....מייד הוא מפטר אנשים מהחברה הפרטית שלו. הרמה שלנו היא ירודה ,אין משאבים זה סיפור אחד אבל גם אין מתמודדים, לדוגמא בכל מרוץ 10K כמה אנשים יש ? מה תוצאה ממוצעת ל20 ראשונים ??? אה 35 דקות !!!!!!! זה לא תוצאה. וכל מה שנאמר: אין תוצאות =אין רייטינג ! עם היו לנו עוד כמה גל פרידמנים \קלנוגובים זה היה אחרת לצערי אין... אצנים בטח שאין ובטוח שלא ברמה בין לאומית! בני. --

xprt

New member
בקשר לשמות גנאי ,על מה אדוני מדבר ?

בכל מקרה ,מצטער אם נפגעת .

אדון בני, תגובותיך לא לעניין

אתה כנראה לא קורא מה שאתה כותב אבל ניסוח כמו "אתם סתם חבורה של תוקפים" היא בעיני שם גנאי השקול ל - "אדוני אתה לא מבין שום דבר בריצה ובטח לא מעודכן במה שקורה בתחום". בקשר לרצים שירדו מ - 31 דקות" היילה סטאין,זבדיה וודג´,אסף בימרו, דרבה מוקט, כוכב ביטאו (כולם פחות מ - 30), הרווה אטלי, דב קרמר, אברה מוצ´ה, איתי מגידי, אברהם מלקוט, מוטי מזרחי ואולי גם צחי כהן ועמית נאמן (אם כי אני לא בטוח שלאחרונה). אני בטוח כי שכחתי כמה בדרך וזה שאתה לא מכיר אותם לא אומר שהם לא קיימים. כאמור, לא רמה בינלאומית גבוהה אך גם לא פחותה מנבחרת הכדורגל המפוארת שלנו. כל המוזכרים לעיל אינם מקצוענים ורחוקים מכך (אם הייתה להם אפשרות אני בטוח כי השגיהם היו טובים בהרבה) הממוצע של 20 הראשונים במרוצים מדויקים טוב מ - 35 (בעיקר אם נותנים פרסים ליותר משלושת הרצים הראשונים) למרות סימני הקריאה שלך. אולי אחדש לך אם אגיד כי ההתיחסות של אף גורם לא הייתה שונה גם אם 20 הראשונים היו רצים 30 דקות. מה הקשר בין בעלי קבוצות לכין תקצוב ? למה עיריית ירושלים מעבירה לביתר ירושלים מיליונים ולקבוצות שחייה ריצה וטריאטלון מצוינות בעיר מספר בודד של אלפים (כ - 3000 שקלים אם בכלל למועדון אליו אני משתייך)? מה הם מפחדים שפניג´ל יפטר עובדים,,, שטויות..

oferba

New member
"חרזי איבד את נעליו..."

כך הגדירה לפני מספר שנים בראיון לאחד העיתונים (אם אני זוכר נכון אחד המקומונים בחולון) הכדורסלנית טלי קליין (לשעבר בנבחרת ישראל, שבה באחרונה לשחק באליצור חולון לאחר לידה), את סדר העדיפויות של העיתונות (מעריב, ידיעות אחרונות), שמעדיפה רכילות על כדורגל מאשר ידיעות על ספורט נטו בענפים אחרים. דרך אגב דווקא במקומונים יש יותר כתבות על אתלטים (לא להגזים, לא במקום כדורגל אלא כתוספת), למשל בחודשים האחרונים על האתלטיות: אירנה לנסקי, אולה דור (השתתפה גם בדותלון פ"ת), והצעירות של הפועל חולון ליאת ענו וריטה פוגרלוב. ולעניין עצמו, במרתונים בניו-יורק, שיקגו, ברלין משתתפים 30000 איש, בארץ האפשרות היחידה לראות מספר כזה של אנשים בהקשר לאירוע ספורט, הוא כצופים במשחק כדורגל - נקודה למחשבה...

neuron

New member
הביצה והתרנגולת

רוצים לראות תוצאות בענפי ספורט אחרים- תתחילו להשקיע! אין הרבה חוכמה בלחכות לתוצאות ואז לממן ספורטאי שהקריירה שלו ממילא בעיצומה. בכדי להגיע לרמה של עשרות רצים שיורדים מ 30 דקות ב 10K (ולטעמי הפוטנציאל בארץ קיים), ואף רמה כזו שמספר רצים ירדו אל מתחת לשיאו של גמליאל שכבר מלאו לו 15 שנים (לשיא, גמליאל מעט מבוגר יותר), יש צורך בהשקעה רצינית בעתודות של נערים ורצים צעירים. כשמסתכלים על האתלטים המצליחים בארץ מוצאים מכנה משותף אחד שאיפשר את הצלחתם (מעבר לכישרון)- הם הצליחו בזכות נכונות להקריב מאיכות חייהם או לפחות מכספם. הדבר בולט במיוחד בטריאתלון שזהו ספורט יקר! אני מניח שהתאומים לא היו מגיעים לאן שהגיעו ללא הנכונות של הוריהם להשקיע בהם ממיטב כספם. הדבר נכון גם לגבי שי פיפמן שזכה ללא מעט תמיכה ועידוד מהבית או לפני שהחל להנות ממימון כמקצוען. אפשר רק לחשוב עד כמה גדול המספר של אתלטים צעירים שלא מגיעים לידי מיצוי רק בגלל שאין גורם בעל אורך נשימה כלכלי שיכול לממן אותם.

tamarklei

New member
הישגים טובים- לא אלה יזכו בחשיפה../images/Emo70.gif

מה לעשות, מאז ומתמיד היו משחקי הכדור לפופולריים ביותר. אל תשכחו שמשחקי ספורט קבוצתיים מעניינים יותר את הקהל מאשר ענפי ספורט פרטניים, כמו טריאתלון, ריצה, אופניים וכדו´. משחקי הכדורגל עומדים אפילו בראש הסולם- עדות לכך הם מגרשים מאוכלסי אוהדים, בצפיפות של סרדינים. במשחקים האלה יש יתרון עצום לקיום החברתי מההיבט הפסיכולגי, מנגנון הסובלימציה שנשקף כאן עשוי להסביר את תאוצתו של הכדורגל לפסגת הספורט. בתחרויות הריצה אין אפשרויות של פורקן והפגת מתחים מצד הצופים כמו בכדורגל, ומה שלא מעניין את העם( הרוב)- גם לא זוכה (ולא יזכה) להקצאת משאבים וכספים כמו שרואים בכדורגל . זהו, העם קבע! ולכן לא נותר אלא להשלים עם המצוי! משה, יורם , בני והאחרים- אל תנטשו זירה אחרת!

neuron

New member
אלו

לא יגדילו את החשיפה אל מעבר לחשיפה למשחקי כדורגל, אבל הם יעבירו אותה לשלב אחד מעבר למה שהיא היום. להנות מאתלטיקה זה עניין של חינוך, מודעות וסיקור תקשורתי טוב. אני זוכר כיצד למשל ריצת מאה המטרים בתקופתם של בן ג´ונסון וקארל לואיס זכתה להתעניינות רבה גם מצידם של אלו שאין להם עניין באתלטיקה כלל- התקשורת הפכה את ההתמודדות בין השניים למעין קרב בין שתי דמויות מיתולוגיות. תוצאות טובות ישפרו את הרייטינג, בדיוק כמו שהרייטינג ישפר את התוצאות ...כשמאחורי אלו יש צורך בדבר אחד- כסף, יותר כסף.

למעלה