דרושות לוחמות

מיכאלה36

New member
דרושות לוחמות

מחפשת נשים העוסקות באומנויות לחימה ומעוניינות להשתלב במערך ניהולי מאתגר. עבודה בכל הארץ. קן"ח: [email protected]

fykl

New member
סליחה, יש לי שאלה.

למה חושבים, שבנות שעוסקות באומנויות לחימה - הם באופן גורף לוחמות? ראיתי לא מעט מתאמנות, שמעבירות את הזמן במכוני או"ל כזה "COOL" בעיניהן. אני בכלל לא מדבר על בנים! תראו אותי כדוגמה: 10 שנות אימונים - ועדיין חנון

חנון ו- ober חוכם ../images/Emo132.gif

נכתב בפירוש בגוף ההודעה "נשים המתאמנות באומנויות לחימה". לא פחות ולא יותר... בכלל: "לוחם" הוא כל מי שמרגיש לוחם. אם אתה לוחם טוב או רק: זה תלוי כבר בהקשר הלחימתי המדובר וברמתך האובייקטיבית... אבל אתה עדיין לוחם אם החלטת שאתה כזה. אני אעביר את המסר לבנות שלומדות אצלי.

fykl

New member
|אבל...../images/Emo132.gif

...בכותרת כתוב "דרושות לוחמות" נ.ב.:על תעביר את זה לבנות עצלך,PLEEEASE!

צריך לקרוא מעבר לכותרת ../images/Emo6.gif

ולבנות שלי אספר על המודעה - אולי הן מרגישות לוחמות

מטרת הכותרת היא

למשוך את תשומת לב הקוראות. הרבה יותר מסקרן לפתוח הודעה שכותרתה היא :דרושות לוחמות",מאשר כותרת כמו "אני מחפשת..." זה מושך את תשומת לב הקורא,וזו בעצם מטרת הכותבת לדעתי. לגבי ההתייחסות ללוחמות. אני אולי רואה את עצמי כלוחמת באופי שלי,וזה נוגע לכל תחום בחיים ולא רק לאומנות לחימה שבה אני מתאמנת. ישנן בחורות שהולכות על מנת להיות קוליות יותר,יבושם להן,אם הן נהנות,למה לא? כל אחד מוצא את מה שעושה לו טוב בחיים. אני מתאמנת בארניס מסיבות אחרות לחלוטין,להיות COOL לא היה בסדר העדיפות שלי שנכנסתי לארניס. ואם אתה עדיין רוצה לדעת אם אנו "לוחמות" - אתה תמיד מוזמן לבוא לשיעור שלנו,מבטיחה לך הרבה לחימה

fykl

New member
תודה על הזמנה

אני אקפוץ בהזדמנות...אם אשתי תאשר לי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה מזכיר לי את המשפט שאומר: שמאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה, אך לא מפרטים אם היא מחזיקה במקרה אקדח בידה
כמו שרן אמר,תביא אותה גם.

ashigara

New member
ויש אומרים גם,

מאחורי כל גבר מצליח עומדת חותנת מופתעת...

אפרופו חותנת

אוסקר ווילד אמר פעם, שכל הנשים נעשות דומות לאמהותיהן,וזו הטרגדיה האמיתית
חוצמיזה,נישואים אידיאליים הם בין בעל חירש לאישה עיוורת. אנחנו ב
רציני

ננדין

New member
עיוורות מקבלות צ'קים?

או שבגלל שהיא עיוורת לא צריך צ'קים...

מיכאלה36

New member
הכוונה היא לוחמות הנפש

לא כל לום צריך להיות אדם שרירי. הכוונה היא לא לבעלות גוף שרירי ומפחיד אלא בעלות תפייסה מנטלית של לוחמות, כאלו שלא מוותרות ומוכנות לאתגרים. וכן אני כן חושבת שנשים שעוסקו תבאומנות לחימה דבר שהוא פחות מקובל אצל נשים, הן לוחמות לפחות מבחינה מנטלית. לגביך יתכן ואתה לוחם ואתה פשוט לא מאמין בזה בגלל שאתה נראה חנון?

../images/Emo6.gif חנון...

ויטלי fykl הוא לוחם באמת. אולי בגלל זה הוא מרשה לעצמו להתבדח על חשבונו ולא צריך להוכיח לכולם מהעבר השני של מקלדת המחשב כמה אף אחד לא יכול עליו, כמו שעושים כאן בפורום לפעמים "לוחמים אמיצים" אחרים.

למעלה