דרושות המלצות ....
שלום לכולכם .. אני חדש כאן וברצוני לספר לכם את סיפורי בקצרה .. לפני כארבע שנים הגעתי להחלטה חד צדדית שברצוני לעזוב ( הייתי נשוי 26 שנים ורובן חשבתי שבאושר ) עברתי לגור במלון ובמקביל ניהלתי דיאלוג עם האשה לגבי הגירושין וחלוקת הרכוש , כאשר המוטו המוביל הוא : היא עדיין אמא של הילדים - ואמא טובה , ובעתיד תהיה סבתא של הנכדים וכו...והרי תמיד עדיף לסיים בטוב ורצוי ללא עורכי /עוכרי דין
. שעולים כסף אך בהרבה מקרים מלבים אש לא קטנה שממנה הם מתפרנסים . וכך נהגתי וגם כאשר היא שכרה עורך דין קיבלתי החלטה שלא להלחם אלא לשבת בשקט ולספוג עד יעבור זעם ... ( כן קיבלתי את עצתו של עורך דין , מהידועים ביותר ) . היום אני גרוש כבר כמעט שלוש שנים ועדיין ממשיך לספוג , תביעות לא הגיוניות עיקולים , עיכוב יציאה מהארץ , תלונות שווא במשטרה שהגיעו אף להגשת כתבי אישום בלחץ עורכי הדין שלה וכו.. הגיעו מים עד נפש ...והחלטתי שזהו לא מוכן לספוג יותר ורוצה להחזיר מלחמה בהנחה שטעיתי בגישה של : שב ועל תעשה עד יעבור זעם . אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על עורכי דין קשוחים שיש לכם קבלות מהם ולא רק משמועות ( יעני מידע אישי ).... ורצוי מהסוג שלא שוחט את לקוחותיו
. ובכלל אשמח לקבל כל הערה/ הארה או עצה בונה ... שלכם יוסי
שלום לכולכם .. אני חדש כאן וברצוני לספר לכם את סיפורי בקצרה .. לפני כארבע שנים הגעתי להחלטה חד צדדית שברצוני לעזוב ( הייתי נשוי 26 שנים ורובן חשבתי שבאושר ) עברתי לגור במלון ובמקביל ניהלתי דיאלוג עם האשה לגבי הגירושין וחלוקת הרכוש , כאשר המוטו המוביל הוא : היא עדיין אמא של הילדים - ואמא טובה , ובעתיד תהיה סבתא של הנכדים וכו...והרי תמיד עדיף לסיים בטוב ורצוי ללא עורכי /עוכרי דין