דרושות המלצות ....

yosibarel

New member
דרושות המלצות ....

שלום לכולכם .. אני חדש כאן וברצוני לספר לכם את סיפורי בקצרה .. לפני כארבע שנים הגעתי להחלטה חד צדדית שברצוני לעזוב ( הייתי נשוי 26 שנים ורובן חשבתי שבאושר ) עברתי לגור במלון ובמקביל ניהלתי דיאלוג עם האשה לגבי הגירושין וחלוקת הרכוש , כאשר המוטו המוביל הוא : היא עדיין אמא של הילדים - ואמא טובה , ובעתיד תהיה סבתא של הנכדים וכו...והרי תמיד עדיף לסיים בטוב ורצוי ללא עורכי /עוכרי דין :). שעולים כסף אך בהרבה מקרים מלבים אש לא קטנה שממנה הם מתפרנסים . וכך נהגתי וגם כאשר היא שכרה עורך דין קיבלתי החלטה שלא להלחם אלא לשבת בשקט ולספוג עד יעבור זעם ... ( כן קיבלתי את עצתו של עורך דין , מהידועים ביותר ) . היום אני גרוש כבר כמעט שלוש שנים ועדיין ממשיך לספוג , תביעות לא הגיוניות עיקולים , עיכוב יציאה מהארץ , תלונות שווא במשטרה שהגיעו אף להגשת כתבי אישום בלחץ עורכי הדין שלה וכו.. הגיעו מים עד נפש ...והחלטתי שזהו לא מוכן לספוג יותר ורוצה להחזיר מלחמה בהנחה שטעיתי בגישה של : שב ועל תעשה עד יעבור זעם . אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על עורכי דין קשוחים שיש לכם קבלות מהם ולא רק משמועות ( יעני מידע אישי ).... ורצוי מהסוג שלא שוחט את לקוחותיו :). ובכלל אשמח לקבל כל הערה/ הארה או עצה בונה ... שלכם יוסי

למעלה