דרושות המלצות

ouca2006

New member
דרושות המלצות

למוזיקה פרייסטייל על גבול ההיפהופ/דראם נ בייס, DJ's ויוצרים אלקטרוניים מיוחדים בסגנון של: DJ shadow DJ vadim coldcut diplo cut chemist amon tobin ?

בבקשה...

לפי האמנים שהצגת (שהם נהדרים אחד אחד אגב!) עושה רושם שאת מתעניינת במיוחד בהיפ-הופ אינסטרומנטלי או איך שלא לקרוא למוזיקה הנפלאה שיוצרים האמנים הללו, הנה עוד כמה אמנים משובחים בתחום. Rjd2 - מפיק/יוצר משובח במיוחד מלייבל ההיפ הופ האלטרנטיבי Def Jux הוציא עד כה שלושה אלבומים. הראשון Deadringer היה מאוד היפ הופ אינסטרומנטלי בצורתו המוכרת. אלבום נהדר אגב ! האלבום השני, Since we last spoke שילב כבר הרבה יותר גיטרות ומוזיקה חיה והיה מצויין לדעתי בצורתו המיוחדת. מהאלבום השלישי שמעתי בינתיים רק שני קטעים שלא בדיוק העיפו לי את הרגליים, אבל צריך לשמוע את כל האלבום כדי לקבל החלטה. בכל מקרה, אמן נהדר! Aim - אחד האמנים היותר אנדר-רייטד שאני מכיר. מדובר למעשה בדי.ג'יי/מפיק מוכשר כשד שעונה לשם אנדי טרנר. בשנת 99' הוא הוציא את אחד האלבומים המדהימים/גרוביים/מרגשים/החד פעמיים/הקשים לתאר במילים שיצאו בתחום האלבום נקרא Cold Water Music וכתבתי עליו בהרחבה פה.חוץ מזה הוא הוציא עוד כמה אלבומים מצוינים וסט משובח במיוחד בסדרת פאבריק. בכל זאת איכשהו אני מרגיש שהגאון הזה התפספס לעומת מקביליו. לכם אני לא אתן לפספס אותו! Blockhead - עוד בן טיפוחים של הלייבל הבריטי הידוע, נינג'ה טיון. הוציא מספר אלבומים נהדרים וזכור לי במיוחד בעקבות העיבוד המצויין שלו להמנון המשחקים האולימפיים לו קרא: Insomniac Olympics ואסיים בשאלה ליודעי דבר, היה פעם בארץ אמן ישראלי נהדר בתחום שפעל תחת הכינוי "סאבסוניק" (שמו האמיתי: אורי קריסטל) הוא שיחרר אי.פי נהדר בפאקט רקורדס ב2002 ואלבום מלא לא רע בכלל באודיו קולאז' ב2004, אלא שמאז לא שמעתי כלום ממנו. מישהו יודע לאיפה הוא נעלם ואם הוא מתכנן להוציא משהו חדש ?

galpl

New member
מצטרף להמלצות המגבת ומוסיף:

DJ Food = A recipe for disaster - התחיל בתור פרוייקט צד של קולדקאט, אבל מאז עבר כמה גלגולים. דיסק משובח של פריסטייל, ברייקביט, דראם נ' בייס, סקראצ'ים ובלאגן טעים באופן כללי DJ Food = Refried food - דיסק הרמיקסים שנעשו ע"י קליברים כמו autechre, פילה ברזיליה וכו'. לפעמים אפילו עולה על המקור. Hextatic = Rewind. צמד אודיו-ויזואלי שעובד בצמוד לקולדקאט ועושה דברים דומים. סמפולים מלוא החופן כולל קליפים מלאים לכל הדיסק. Hextatic = masterview. דיסק ההמשך והפעם גם DVD בתלת מימד.. תענוג. Kid Koala = Some of my best friends are DJ’s - מלך הסקראץ' מכה שנית. ואם בפריסטייל עסקינן, הרי שכל דיסק בסדרת solid steel של נינג'ה טיון יענה לך במדוייק על ההגדרה. אם אני יחשוב על עוד משהו, אשמח לדווח.

galpl

New member
ובאותו עניין- המלצה שלילית:

נפל לידי האלבום החדש של Hexstatic (אמור לצאת בשבוע הבא באופן רשמי) ששמו בישראל הוא "When Robots Go Bad" וברצוני לציין שהאכזבה גדולה. צמד חובבי הצעצועים ומשחקי האטארי המיושנים בחר (אלוהים יודע למה) לפנות לכוון הפופוליסטי של אלקטרו, במקום להישאר בתחום הסמפולים וההגנבות שאיתו היו מזוהים עד היום. אקצר ואומר שהתוצאה מזעזעת - נשמע לעיתים כמו חיקוי לא טוב של פליקס מdevin dazlle ויותר גרוע - של גולדפראפ מ strict machine... אוי לבושה. לסיכום - להימנע ולא להתקרב.

iggypop2

New member
היי חברס

למי שמעוניים ניתן להשיג דרכי הרבה ממה שאתם שומעים. למשל DJ FOOD BLOCKHEAD RJD2 במחירים ממש מצחיקים פשוט להרים מייל ולשאול כמה יעלה /האם ניתן להשיג. חוץ מזה יש עוד דברים באתר שאולי יענינו אותכם. נצלו את זה שאנחנו עדיין פה בסביבה תהנו

dune d

New member
הרבה המלצות איכותיות היו כאן

אני הוסיף את: Stanton Warriors זוג מפיקים אנגלים מעולים.

למעלה