דרושות אוזניות

דרושות אוזניות

נמאס לי לקנות אוזניות (שכמובן לא ניתן לבדוק בחנות) ולגלות שאיכותן ירודה, או שאין שליטה בווליום וכד' מריעין בישין.

מחפש המלצה לאוזניות לאייפון, בחנות בארץ או איביי ושות', כדלקמן:
1. עד 150 ש"ח.
2. איכות שמע טובה ("סבירה" לא מספיק).
3. כל הפונקציונליות של האוזניות המקוריות - מיקרופון, ווליום, הפעלה וניתוק.
4. תצורת כפתור או "בתוך האוזן".

gadi7

New member
באיביי מצאתי בקלות והזמנתי

את האוזניות שאפל מספקת יחד עם האייפון 5/5S
בתאריך 29.4 חויבתי ע"ס 111 ש"ח. קיבלתי את האוזניות תוך כשלושה שבועות. לחץ על הלינק המצורף. אם מסיבה כלשהי הלינק לא נפתח אצלך, חפש Genuine iPhone EarPods

se7en77

New member
מקוריות רק מחנות של אפל , לא לקנות משום מקום

אחר .

יש כל כך הרבה חיקויים בחוץ.

gadi7

New member
ממש לא ברור לי אם האזניות שקניתי

הן מקור או חיקוי, על הקופסא מופיע לוגו התפוח המוכר והאוזניות נשמעות מצוין. אני מחבר אותן למק שלי בעבודה ושומע מוזיקה תוך כדי עבודה (לא שומע דרך הרמקולים המצויינים בכדי לא להפריע לעובדים שלידי שטעמם המוזיקלי קצת שונה משלי). ברגעים אלו ממש, תוך כדי כתיבת הפוסט הנ"ל, אני שומע באותן אוזניות שקניתי באיביי, את Rodrigo Concierto De Aranjuez II Adagio. בוא לא נשכח שהמקור והחיקוי (אם זהו אכן חיקוי), מיוצרים בסין ע"י אותם פועלים סינים ולפעמים גם באותו מפעל. בסוף יום העבודה, האוזניות חוזרות לתיק ומשמשות אותי בערב, כשאני מטייל עם הכלב, אז האייפון שלי משמיע את אחד ה Playlistים שלי. בקיצור, מומלץ בחום. כמו כן, בהתחשב במסגרת התקציב שיוביוב הירוק ביקש לעמוד בה, זה דיל מעולה.

se7en77

New member
כל אחד יעשה מה שנוח לו , אני בעניינים של

בריאות ( אוזניים , נעליים , משקפיים ) לא מתפשר ומעדיף לשלם עוד כמה שקלים להיות בטוח שקיבלתי משהו שאני רוצה.

בעבר הזמנתי אוזניות וכבלים מאיביי , היום כבר לא.

noa_f

New member
תקנה אוזניות מחברה ידועה, שגם כתוב עליהן

שהן תומכות במוצרי אפל.
יש לסוני, ל-AKG, ל-Sennheiser ועוד ועוד.
מה שכן, בתקציב שאתה מציין, קשה יהיה למצוא ״איכות שמע טובה״.
למעשה, בקניה בארץ, אני חושבת שרק האוזניות המקוריות של אפל יתנו לך את זה. וגם הן עולות קצת יותר (179 באייסטור ו-189 באיידיגיטל).

אם מישהו יכול להביא לך מחו״ל, זה הכי טוב. אוזניות הן מוצר שעולה פה לעתים כפול ממחירו בחו״ל.

ספציפיות!

תודה לכל מי שענה. אבל אני מחפש המלצה למוצר ספציפי. כלומר דגם ו/או לינק. לחפש "אוזניות" באיביי, זו בדיוק הצרה עליה התלוננתי - זה הימור במקרה הטוב. גם ללכת על "חברה ידועה" זו המלצה כללית מאוד.

ברור שאם אשקיע 500 ש"ח, סביר (?) שלא אפול. הבעיה שיש לאוזניות אצלי אורך חיים קצר בזכות חתולים חובבי חוטים... . לכן אני מגביל את תקציב האוזניות.

אכן האוזניות המקוריות הן השאיפה, אלמלא המחיר. האם מישהו יודע על אפשרות להזמין מקוריות בביטחון מחול?

תודה,

noa_f

New member
כן, לקנות מאמאזון או בסטביי או חנות מוכרת

אבל אני לא בטוחה שבמקרה הזה יהיה איזה מרכיב חיסכון.

אוזניות Bose

אחרי שתנסה אותן לא תרצה להחליפן, וגם "תחנך" את החתולים לא להתקרב לחוטים.

New member
יש עוד כמה קריטריונים שלא ציינת

כמו לאיזה סוג מוסיקה מיועדות בעיקר, האם חשוב לך יותר בס, האם חשוב בידוד מרעשים, האם בלוטות' בא בחשבון..

בכל אופן, הנה כמה דגמים ספציפיים:
Sennheiser CX300II
Sennheiser CX300
VSonic VSD1S
AKG Q350

תודה, אבל זה לא זה

מבחינת הקריטריונים - אני מאזין בעיקר להרצאות (פודקאסטים) ולסרטים. כך שאין צרכים "מוזיקליים". אבל עדין, איכות ירודה פוגעת בחוויה.

בלוטות' אפשרי, אבל בד"כ יהיה יקר יותר, מסורבל יותר ויצריך טעינה. כך שאני לא רואה תחרות לאוזניות חוטיות רגילות.

לגבי הדגמים שציינת - לכולם, למעט AKG, חסרים מקרופון ושליטה בווליום. ואילו ה-AKG עולות 185 ש"ח וצפונה. בכל אופן, תודה רבה, ואם יהיו הצעות אלטרנטביות - אשמח.

למעלה