דרושה: תשומת

דרושה: תשומת ../images/Emo23.gif

כי הסכמ"ש הקודם לא קיבל מספיק יחס
שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע?

תמרוש5

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלך?Tori Amos-Spark סרט השבוע שלך? לא בדיוק סרט השבוע אבל היחידי שראיתי- מסע העסקים של אבא. תכנית/סדרת השבוע שלך?אחים ואחיות. משפט השבוע שלך?You feel no pain banging on the floor. מה עשה לך את השבוע?הממ. שומדבר מיוחד. מה הרס לך את השבוע? חלומות מוזרים מדי. תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא?הופעה של ליידיD ופסטיבל דימונה!
פגשת את טלי השבוע? לא,אבל דווקא חלמתי עליה איזה פעמיים,דברים מוזרים.

noogit

New member
צומיייי:)

שיר השבוע שלך? סרט השבוע שלך? תכנית/סדרת השבוע שלך? חשופים משפט השבוע שלך? "חנה חשבה שטלי שרון אחותי" מה עשה לך את השבוע? לפגוש את טלי ותמר בשבתP: ומגמת מוזיקה מה הרס לך את השבוע? זה שאי אפשר להבריז מבצפר יותר תמונה שעשתה לך את השבוע? שלי עם טלי? D: למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לפגוש את טלייייי. סתם, לא יקרה. אממ, שיעור גיטרה איי גאס. פגשת את טלי השבוע? זה לא נחשב השבוע... אבל כן! נו, מה אכפת לי! פגשתי את טלי!

תמרוש5

New member
טוב תיקון לסרט השבוע:

החטא ועונשו-גרסת הפרברים. סרט מוזר,אבל אני אוהבת את הסגנון!P:

daniel ben ari

New member
סכמ"ש פשש (אה?!../images/Emo12.gif)

שיר השבוע שלך? שירי שבת
זה כזה כיףףףףףףף! כשהנשמה מאירההההההההההה כשהנשמה מאירההההההה, גם שמיים עוטי ערפל מפיקים אור נעיםםםםםםםםםםםםםםםם (מה הסבירות שלא טעיתי במילים? לא גדולה במיוחד) סרט השבוע שלך? פוי סרט, כמה שנים לא ראיתי. תכנית/סדרת השבוע שלך? כנ"ל. משפט השבוע שלך? "אתןןןן לאאאאא מבינותתתתתתתתתתתתתת.. מה קרה?". חברה שלי נכנסה מתפוצצת מצחוק לקראוון לספר לנו על איזה משהו מצחיק שקרה (באמת היה אחד המצחיקים
) אבל היא נכנסה בדיוק ברגע שניחמנו חברה בוכה.. אז כולה נכנסת בהתלהבות "אתן לא מבינותתתתתתתתתתתתתתתת.." והיא קולטת אותה בוכה ומשלימה "מה קרה?" בקול עצוב ומנחם
צחקנו שעה. גם הילדה הבוכה. שכל פעם שניסתה להסביר מה קרה התחילה לצחוק גם היא
מה עשה לך את השבוע? הפסקת חשמל במכינה!! הייתי תורנית מטבח והיתה הפסקת חשמל, מה שהפך את ההכנת אוכל לקשה הרבה יותר אבל גם הרבה יותר כייפית! הדלקנו מלא נירות ושרנו שירים (כי אי אפשר לשם מוזיקה כשאין חשמל
), וכולם באו לעזור והיתה אוירה ממש מיוחדת! ואח"כ אכלנו כולם (60 איש) בחדר אוכל מפוצץ נירות והיה אור כייפי כזה ואווירה ומישהו שניגן בפסנתר ברקע ו.. היה מדהים. מה הרס לך את השבוע? משברים פה ושם, זה קורה הרבה ולכולם. והעובדה שאני לא יכולה יותר להיות בהופעות מתי שבא לי. רק עכשיו אני קולטת את זה. זה אומר שאין רונה ואין ליידי מתי שהן מופיעות. הלוואי שאני אצא שבועות הבאים מתי שיש הופעות
תמונה שעשתה לך את השבוע? האלבום תמונות שאיתי במכינה. כל כך כיף לי להסתכל על התמונות שם.. למה את/ה מחכה בשבוע הבא? חצי שבוע ניווטיםםםםםםםםםםםםםם!!! ואולי הילה הגרעינרית שלי בדימוס באה לבקר במכינה!! פגשת את טלי השבוע? בטחחחחחחחחחחחחחח. היא קפצה לכפר אדומים אז באתי להגיד לה שלום!

יאוווו דני../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

כמה זה עושה לי חשק לבוא..אבל אני מכירה את עצמי ותוך יום אני ארצה הביתה ולא אבין מה אני עושה שם!! אוף אני מעצבנת כ"כככככככככגחכדגחעךקדחגרעךלחקר56%*$57 והשיר הזה..יאו זה כ"כ שיר של האולפנא!
סחטיין עליך!! יאווו

כבר אמצע היום, עד עכשיו זה כמו חלום

שיר השבוע שלך? שלום חנוך - חתונה לבנה / אביגיל רוז - אלוהים תעזור לי
סרט השבוע שלך? הסרט שנכנסתי אליו כשגיליתי שסגרו את ערוץ יס ריאליטי. מה אני אמורה לעשות בבקרי שבת בבסיס עכשיו?!
תכנית/סדרת השבוע שלך? חד משמעית GOSSIP GIRL.
משפט השבוע שלך? "שומעת, יש לי איזה חניך..."
מה עשה לך את השבוע? גונבה שמועה לאוזניי שאני יוצאת לתגלית. עשה לי את השנה, בערך.
מה הרס לך את השבוע? לגלות [שוב] את הפאקים שלי. יום יבוא. ושבוע זוועה באופן כללי.
תמונה שעשתה לך את השבוע? שמישהו יקנה לי את החולצה הזאת.
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? שאני אוכל להגיד "ישששששששששש שבוע הבא ראש השנה!!!"?
פגשת את טלי השבוע? לא... כבר אין לי משהו מצחיק להגיד במקום, מצטערת.

../images/Emo6.gifנעה

הזמנתי משם חולצה..הם אדירים!!! ויש חולצות יותר טובות, דווקא זאת? יש טי רקט שבוע הבא והם בטח יהיו, אני יכולה לקנות לך
אבל שוב, יש יותר טובות!!! ותגלית?! זה אדיר!! איזה כיףףף..אני גם רוצה לצאת לתגלית, אבל בתור אמריקקית!!

כי זה אדיררררר

וכי יש לכמה אנשים אצלי בבסיס קטע עם בדיחות תינוקות
איכ למה אמריקקית??? תהיי קנדית
או בריטית

וואי המוןזמן

שיר השבוע שלך? כל הדיסק של הנעימות מ"אמילי"
אני מאוהבת. סרט השבוע שלך? אמילי!!!! תכנית/סדרת השבוע שלך? האח הגדול, אני מכורה וזה רע! משפט השבוע שלך? וואי היה אחד טוב אבל אני לא זוכרת בדיוק אז הוא בטח יצא מעפן..זה היה כשחברתי ואני טיילנו לנו ברחובות מוצקין כשלפתע ראינו טרקטור ועלו לנו תמונות מהקטע של הערבי בטרקטור בירושלים והתחלנו לצרוח כמו מטומטמות (חשבנו שזה מצחיק באותו רגע) ואז הנהג של הטרקטור הוציא ת'ראש מהחלון ואמר: "תרגעי מותק, למרות שאת דומה לחול אני לא אגע בך".. טוב זה היה מצחיק!
מה עשה לך את השבוע? סופ"ש! מה הרס לך את השבוע? אי עשייה בשירות, חייבת למצוא משהו אחר דחוף
תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? הצגה
פגשת את טלי השבוע? לא אבל יצא לי לדבר עליה מלא עם אנשים, מה שלא קורה הרבה, בכלל לא..ממש לא.

נכוןןן???? אין על שפרה!!!

בדיוק היה כתוב בארץ עליה שהיא מעל כולם שם והכי טובה! ראית היום? סופסוף אקשן!! היא אמרה שרע לה אבל לא פרטה.. קיצר אני חייבת להפסיק עם זה

יאללה

שיר השבוע שלך? manchester orchestra-i can feel a hot one סרט השבוע שלך?מאמא מיה
נגררתי לראות... דווקא נחמד תכנית/סדרת השבוע שלך? ללא ספק gossip girl
והאח הגדול!!! שפרה
לגמריי. משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? כלום מה הרס לך את השבוע? מלא דברים תמונה שעשתה לך את השבוע? אני בתגובה מהירה! למה את/ה מחכה בשבוע הבא? חופש שאני כ"כ צריכה פגשת את טלי השבוע?

סכ"מש אני פשוט מאושרתתתתת

שיר השבוע- עיר קטנה- יהודית רביץץ.. סרט השבוע- לא ראיתי חחחחח... לא שזכור לי. תוכנית- לטלנובלה בע"מ\ סרוגים\ עניין של זמן.. משפט השבוע- "הוא נושך כריות.." "מה זה דווקא נורא טעים" חחחחח.. מה עשה את השבוע- שומדבר מיוחד. מה הרס את השבוע- ניקוי יסודי של החדר, לימודים, וכימיההההההה.. למה אני מחכה השבוע- לסופ"ש חחחחחח..ולא מחכה לציוני בגרויות! פגשת את טלי- איפה בדיוק?? בבצפר?? חחחח..

למעלה