סכמ"ש פשש (אה?!../images/Emo12.gif)
שיר השבוע שלך? שירי שבת
זה כזה כיףףףףףףף! כשהנשמה מאירההההההההההה כשהנשמה מאירההההההה, גם שמיים עוטי ערפל מפיקים אור נעיםםםםםםםםםםםםםםםם (מה הסבירות שלא טעיתי במילים? לא גדולה במיוחד) סרט השבוע שלך? פוי סרט, כמה שנים לא ראיתי. תכנית/סדרת השבוע שלך? כנ"ל. משפט השבוע שלך? "אתןןןן לאאאאא מבינותתתתתתתתתתתתתת.. מה קרה?". חברה שלי נכנסה מתפוצצת מצחוק לקראוון לספר לנו על איזה משהו מצחיק שקרה (באמת היה אחד המצחיקים
) אבל היא נכנסה בדיוק ברגע שניחמנו חברה בוכה.. אז כולה נכנסת בהתלהבות "אתן לא מבינותתתתתתתתתתתתתתתת.." והיא קולטת אותה בוכה ומשלימה "מה קרה?" בקול עצוב ומנחם
צחקנו שעה. גם הילדה הבוכה. שכל פעם שניסתה להסביר מה קרה התחילה לצחוק גם היא
מה עשה לך את השבוע? הפסקת חשמל במכינה!! הייתי תורנית מטבח והיתה הפסקת חשמל, מה שהפך את ההכנת אוכל לקשה הרבה יותר אבל גם הרבה יותר כייפית! הדלקנו מלא נירות ושרנו שירים (כי אי אפשר לשם מוזיקה כשאין חשמל
), וכולם באו לעזור והיתה אוירה ממש מיוחדת! ואח"כ אכלנו כולם (60 איש) בחדר אוכל מפוצץ נירות והיה אור כייפי כזה ואווירה ומישהו שניגן בפסנתר ברקע ו.. היה מדהים. מה הרס לך את השבוע? משברים פה ושם, זה קורה הרבה ולכולם. והעובדה שאני לא יכולה יותר להיות בהופעות מתי שבא לי. רק עכשיו אני קולטת את זה. זה אומר שאין רונה ואין ליידי מתי שהן מופיעות. הלוואי שאני אצא שבועות הבאים מתי שיש הופעות
תמונה שעשתה לך את השבוע? האלבום תמונות שאיתי במכינה. כל כך כיף לי להסתכל על התמונות שם.. למה את/ה מחכה בשבוע הבא? חצי שבוע ניווטיםםםםםםםםםםםםםם!!! ואולי הילה הגרעינרית שלי בדימוס באה לבקר במכינה!! פגשת את טלי השבוע? בטחחחחחחחחחחחחחח. היא קפצה לכפר אדומים אז באתי להגיד לה שלום!