דרושה תמונה

Hpeople

New member
דרושה תמונה

טוב, שלום לכולם! מכיוון שהאתר של עמיר בניון נסגר ואחרי מאמצים רבים למציאת תמונה מסויימת אני מעלה כאן הודעה. לפני מספר ימים התפרסמה באתר NRG כתבה על שימוש בתמונה שצולמה ע"י מעריצה של עמיר בניון (שירן קלימי) בהופעה בירושלים ללא אישור. התמונה הוצבה בעטיפת הסינגל "בלדה לביישן". רציתי לדעת אם למישהו יש את התמונה עצמה ואת עטיפת הסינגל. (הבנתי שהתמונה הועלתה באתר של עמיר בניון, לפני מה שאני ראיתי האתר נסגר לאחרונה, כך שאני לא יכול להשיג משם את התמונה). תודה!

ו ר ד ב

New member
טוב אז ככה

טוב אז ככה היינו עוזרים לך בשמחה רבה ,אבל כיוון שיש בעיה חמורה של זכויות יוצרים, לא ניתן לעלות את התמונה לפורום לאף אחד מאיתנו , אבל אנחנו יכולים להציע לך המון תמונות אחרות ,בכול מקרה אם אתה להוט כול כך על התמונה הזאת דווקא , אני מציעה לך שתחפש טוב טוב את שירן קלימי שכן אתה צריך אישור ממנה אלא אם כן אתה רוצה להיתבע , מי יודע אולי גם תמצא אותה הכול אפשרי , בכול מקרה אנחנו בפורום שלנו היינו שמחים לעזור אבל אין באפשרותנו , אם אתה רוצה תמונות אחרות אני מאמינה שיש מלא שיעזרו לך מהפורום שלנו.

ערב טוב לכולם ושבוע טוב לכם!!!

שמעתי שחיפשו אותי אז הנה אני פה רצית את התמונה שלי? הנה התמונה. התמונה צולמה בהופעה בצוותא ה30/9 על ידי. הנה התמונה המקורית והסינגל עצמו. כפי שאתה יכול לראות - על הסינגל בוצעה הטעות הקריטית - "צילום לילך דניאל" שבוע טוב ומקווה שעזרתי לך.

למעלה