דרושה תוכנה

noa_f

New member
רק במק. כדי להתחבר למערכת של איימסג׳ אתה

צריך להיות חלק מהאקו סיסטם האפלי.

אבל חסרות לך תוכנות למסרים מיידיים שהן יותר גלובליות?

noa_f

New member
טוב, ברור לך שזה לא מעודכן, כן?

סקייפ:
מעבר לשיחות קוליות ווידאו, יש לסקייפ אפשרות להתכתב גם בטקסט. יש לה אפליקציות לכל מערכת מובייל גדולה ולחלונות (כמובן) ולמק. אולי יש גם קליינט ללינוקס - לא יודעת. סקייפ שייכת היום למייקרוסופט.

גוגל הנגאאוטס:
במחשב, דרך דפדפן כרום (יש גם תוסף ואפשר לקבל את המסרים לתיבת ג׳ימייל). יש אפליקציה ל-ios וכמובן לאנדרואיד. יש שיחות טקסט, וידאו וקול. אנחנו משתמשים בהנגאאוטס לשיחות וידאו טרנס-אטלנטיות בעבודה והיא לא מדהימה. אבל לטקסט היא סבירה מאוד ואין בעיה להתחיל שיחה על מערכת אחת ולהמשיך באחרת. צריך כמובן חשבון גוגל.בגרסאות האחרונות של אנדרואיד, גוגל הכניסה את כל מסרוני הטקסט תחת הנגאאוטס (מישהו אמר איימסג׳?), אבל אני לא בטוחה שזה באמת עובד כמו באיימסג׳ - כלומר, שאם אתה לא מחובר, אז אתה מקבל סמס ״רגיל״.

פייסבוק מסנג׳ר:
הולך ותופס תאוצה. קיים כמובן דרך הדפדפן במחשב ובאפליקציות למערכות מובייל. באופן אישי אני לא משתמשת בו, אז אני לא מכירה יותר מדי.

וואטס-אפ:
תוכנת המסרים הפופולרית ביותר היום אולי. נקניתה ע״י פייסבוק לא מזמן, אז אולי היא תאוחד בסוף עם פייסבוק מסנג׳ר. החסרון הגדול שלה הוא שהיא רצה אך ורק על מכשירי סלולר. כלומר, לא טבלטים ולא מחשבים. יש רבים שזה לא מטריד אותם.

טלגרם:
חדשה יחסית. נראית כמו העתק של וואטס-אפ, עם שני יתרונות: האחד, לפי המתכנתים שלה, היא יותר מאובטחת (לא בדקתי לעומק, לא יודעת. זה מה שהם אומרים). השני, יש לה קליינטים למחשב ולטבלטים ולכן היא יותר שימושית בעיני.
יש לה עוד יתרון, היא מאפשרת העברה של יותר סוגי קבצים מוואטס-אפ.

אלו הפופולריות הידועות לי בימים אלו.
נסה ותהנה.

למעלה