דרושה שחקנית!!! בהול!!!!

TheRageProphet

New member
דרושה שחקנית!!! בהול!!!!

דרושה שחקנית בין הגילאים 13 ל18 למשחק רציני. כל המעוניינת נא ליצור קשר בטלפון: 03-5351196 נועם.

Nihau

New member
הדברים שאפשר לעשות עם שחקנית...

ואי אפשר לעשות עם שחקן ושאותם רק המבין יבין כנראה אינם דברים קשורים למשחק תפקידים כלל וכלל. אשמח אם המבין שיבין יואיל בטובו לחשוף את האמת המיסתורית שרק הוא, המבין, מבין.

DDN

New member
המבין יבין שואל אם למחוק חוק את

ההודעה? בכל מקרה, הוא רוצה להזהיר היר את השחקנית המיועדת. חוצמזה, אני לא מבין מה כל כך "בהול".

TheRageProphet

New member
Re:הדברים שאפשר לעשות עם שחקנית...

זה מאד פשוט למעשה, ארגנתי משחק לתחילת דצמבר עם היותר מקצועיים שבחבריי, ומישהי פרשה לי לא מזמן. דבר זה גרם לשני דברים בעייתיים מבחינתי: (1) חסר לי שחקן. (2) יש לי רק שחקנית אחת, ולדעתי להשאיר את המצב כמות שהוא אניו הוגן כלפיה.

למה לא הוגן?

היא צריכה שמישהי תלך איתה "לפדר את האף" בהפסקות? הדרך הכי הוגנת להתייחס לשחקנית היא בדיוק כמו לשחקנים: תנסה לחשוב שהיא בחור מגניב עם שיער ארוך, או משהו כזה.

מירטל

New member
המבין יבין שואל:

מדוע בהול? מדוע טווח הגילאים הזה? ומדוע, למען השם, אותו נועם לא טורח לפרסם פרטים מינמליים על הקבוצה ( כמו מה טווח הגילאים שלהם, באיזה שיטה הם משחקים, את אזור המשחק אפשר לנחש לפי הקידומת, ועוד כל מיני שטויות לא חשובות כאלה), אבל טרח לפרסם מה הוא רוצה - שחקנית, בהול,בטווח הגילאים 13 עד 18 - ראיתי כבר מודעות דרושים לשחקניות בסרט כחול שפרסמו יותר פרטים. ובתשובה לשאלתך - עד כמה שזכור לי, אסור לפרסם מספרי טלפון בפרומים, כך שהמודעה המקורית היא זו שצריכה להמחק.

DDN

New member
I did mean his message

not yours. there was nothing wrong with your post. anyway, if someone wants to advertize his phone number there is nothing wrong with it in my book.​

DDN

New member
שקלתי, דחיתי.

במקרה והמניעים שלו אינם כשרים. מצד שני, הוא הגיע להגן על עצמו, אז זה בסדר. אנשים יודעים שאני לא מוחק סתם הודעות.

Atos verno

New member
מה אתם קופצים..

הבן אדם ביקש שחקנית..אז מה,זה עדיין לא אומר שהוא מחפש משו אחר. נשים בהחלט מוסיפות מימד אחר למשחק מגברים. משהו שונה,מפולפל,ומרענן. הם מכניסות את המגע שלהם למשחק,ואני בהחלט מבין את הבחור. חבל שאין יותר שחקניות. יש מעט מידי..

Gilgam69

New member
אף אחד לא קפץ בגלל שהוא מחפש שחקנית

אלא בגלל התגובה של מירטל לנושא.

והיא מדברת מנסיון כנראה

יצא לכם פעם לראות "הזמנות לקבוצת משחק" שמקבלות בנות? אחרי החלק הפורמלי (אנחנו 3 שחקנים שמשחקים בשיטה X באזור Y בגילאי H עד Z) לרוב יש תוספות כמו "ספרי על עצמך", "מה את אוהבת לעשות בחיים", "את מעדיפה חוטיני או תחתונים רגילות?" וכו'. עצוב. עצוב.

Gilgam69

New member
כל ההכללות הן שגויות, כולל זאת.

אני לא מסכים עם זה. נכון שישנם אנשים שמחפשים שחקניות לא לצורכי משחק... תפקידים!... שולחניים!... נו, אתם יודעים למה אני מתכוון, אבל ישנם גם אנשים שמחפשים להוסיף שחקנים לקבוצה לא מהסיבות הללו. אני אישית יכול לומר מניסיוני שלא פעם הייתי בקבוצה שחיפשה שחקנית ולא שחקן, ולא ממניעים נסתרים (אל אף שעד היום אני לא מבין למה חוץ מהתנאי שהיא לא תעשן היא גם נדרשה לבוא עם חוטיני לכל פגישה...
).

DDN

New member
האמת, מה שהקפיץ אותי זה המילה

"בהול". תאמר לי "דחוף" או "בהול" ואני אוטומטית שלילי.

למעלה