דרושה שותפה + ילד

BazukaGirl31

New member
ביום שבו נכנסתי להרדים את העולל, וחברה שלי

שקפצה לקפה חיכתה לי עם שולחן ערוך לארוחת הערב, כולל פשטידה חמה וסלט חתוך דק-דק - הבנתי שאני רוצה לחיות עם אישה.

שתי נשים שיתקתקו הכל ושיבינו אחת את צרכיה של השניה - נשמע לי סידור מדליק, האמת.
כמובן שאני יכולה לכתוב בפורום מה שבא לי, אבל בפועל כנראה שאחרי יום עבודה מפרך בו אצטרך לסבול את החברים המעצבנים של הילד הסוציופת שלה - הסידור יראה לי הרבה הרבה פחות מדליק.

בקיצור, לא תודה.

נשותיו

של גואל רצון (או הנרי השמיני) - all over again :)

ואם זו חברה או גרושה שאת מכירה ויודעת לאן את נכנסת ? (הס מלשאול אם ההבנה שאת רוצה לחיות עם אישה היא רק Friends או ש- Friends with benefits .. )

BazukaGirl31

New member
בדיוק בשבוע שעבר הייתי בהרצאה של אחת מהנשים

לשעבר של גואל רצון.
היה מ ר ת ק. ולא, ממש לא מדובר במערכת נישואים כמו שאנחנו מגדירים אותה.

לא, לא הייתי נכנסת כשותפה או מכניסה שותפה, מהסיבה הפשוטה שבית הוא מעוז אינטימי ביותר, ולא ארגיש בנוח לחלוק אותו למשך תקופה ארוכה אפילו עם החברה הכי טובה והכי נהדרת שלי.
כרגע, בשלב זה של חיי, נראה לי הזוי אפילו לחלוק אותו שוב עם גבר.

קראתי את הספר שלה

לפחות של אחת מהן, אכן מרתק!!!
הייתי נוכחת גם בהרצאה של עובדי משרד הרווחה של עיריית תל אביב שסיפרו והסבירו איך כל המבצע המורכב התבצע עד שתפסו אותו.
הזכרת לי פשוט :)

drorbar19

New member

ספר מדהים, לא יכולתי להניחו מידי לרגע.
גם עכשיו, באמצע יום העבודה עדיין נצבט ליבי כשאני חושב איך אנו, הגברים יכולים לעוות תפיסות עולם, לנצל ולהוליך שולל נשים תמימות שרק חיפשו אהבה ושייכות.
כמה ציניות רעה חבויה בנו.
אני מקווה שבנותי תשכלנה לקרוא ספר זה שוב ושוב, ושהרב פירון יכניסו אל רשימת ספרי החובה.
כולי תפילה שלעולם לא אוכל לנצל כך תמימות של נשים רכות, ושאושר הנשים שבחיי יהיה נר לרגלי.
אמן.

זאביק, מה אתה אהבת בדיוק בספר ההוא?

זאביק36

New member
אהבתי זאת לא המילה המתאימה

הייתי מרותק לכל התהליך שהיא עברה שם, איך הוא הצליח לסחוף אותה לסיפור המטורף הזה, ליחסים המוזרים שהיו שם בין שאר הנשים שלו והילדים.
לעובדה שהן היו מוכנות להזניח את עצמן לגמרי, לא להוריד שערות, לא להתאפר, לא להסתכל על אף גבר ברחוב אפילו לא בזווית של העין, להישאר ערים לילות שלמים רק כי היה צריך לבדר את האידיוט, לעבוד במשק בית ורק אצל נשים, להודיע לו כל שעה איפה הן נמצאות, להכין ארוחות בליל הסדר בכמה וכמה בתים ולהמתין לאידיוט שיעבור מדלת לדלת.
סיפור מטורף לחלוטין!

מהרבה בחינות החיים במשפחה גרעינית

קל וחומר אם היא חד הורית, הם מודל יוצא דופן בהיסטוריה האנושית
במשך רוב ההיסטוריה קבוצת ההתייחסות הייתה גדולה יותר שבט, חמולה משפחה מורחבת
זה מאפשר שיתוף של המטלות בין המבוגרים
חברה לצעירים
מודלים לחיקוי לכולם
ניצול של חכמת החיים והניסיון של הזקנים
חשיפה של כל חברי הקבוצה לכל מחזור החיים מלידה ועד מוות ועוד

יש הרבה יתרונות לחיים משותפים עם עוד מבוגרים וילדיהם
אז יאללה מי בא ליסד קומונה?

למעלה