דרושה קבוצה

7liel7

New member
דרושה קבוצה../images/Emo87.gif

מעולם לא הייתה לי קבוצת NBA אהודה באמת. בינתיים אני עם דטרויט (בחפיף...), ולרגל יום העצמאות ובגלל שעוד מעט נגמרת העונה ואני צריך קבוצה לעקוב אחריה באוף-סיזן, אז החלטתי לבקש מכם שתייעצו לי איזו קבוצה לאהוד. לא חייבים דווקא לספר לי ולשכנע אותי על הקבוצה שלכם, אלא כל קבוצה שבא לכם. העיקר שהיא תהיה קבוצה אמיתית וראויה ולא כמו הפיטסבורג פייראטס אם נשווה לבייסבול (ואני מקווה שאסף יסלח לי..
). בבקשה תתנו לי הסברים טובים ותספרו לי על הקבוצה כמה שיותר את כל הפרטים שאתם יכולים. אני נואש חבר'ה, אני חייב קבוצה...
המון תודה

STEVE NASH

New member
לאיפה נעלמת? ומה אם הפנטזי?

פיניקס כבר לא נחשבים קבוצה נכון?

7liel7

New member
מצטער...

באמת הרבה זמן לא הייתי פה...
לפנטזי כבר אני לא אחזור העונה כי גם אם אני אחזור, עכשיו כבר אין לי סיכוי... ופיניקס תמיד תהיה אחת האהובות עלי, אבל הפעם בא לי איזו קבוצה אחרת בתקווה שהיא לא תאכזב אותי...

עומר ו

New member
קח את ניו אורלינס

קבוצה צעירה עם שחקנים מצויינים ורכז העתיד של הליגה...

7liel7

New member
אני אשקול את זה

אבל אני בינתיים מחכה לעוד הצעות

קמפיין למען הצרעות

אחרי קתרינה, הם זקוקים לך! קח אותם כשהמניה עוד למטה, ותוכל להגיד שהיית הראשון ! כריס פול שחקן העתיד ואפילו ההווה, לך תדע, הם רציניים ואפשר להתחבר אליהם תוכל להתהלך גא בחוצות עירך עם חולצה של פג'ה אלטרנטיבות ראויות - אורלנדו מג'יק והמפלצת שרלוט בובקטס

../images/Emo45.gif עושה רושם שמאוד קל להזדהות

עם ניו אורלינס ובעיקר עם הכוכב שלה. הכוכב שלה מלבד העובדה שהוא הרכז הטוב בליגה נראה גם כמו בן אדם טוב ותורם לחברה ולא איזה גאנגסטר עם אגו מטורף, סוג של טים דאנקן רק בעמדה אחרת על המגרש. כמו טימי יש לי הרגשה שגם פול יזכה לענוד מספר רב של טבעות אליפות במהלך הקריירה.

7liel7

New member
בבקשה...

מה בקשר לקבוצות שלכם? אני בטוח שעליהן אתם יכולים לשפוך הרבה מידע... PLEAS HELP ME

אני יכול להמליץ לך על גולדן סטייט

אבל אז אתה תשנא אותי כל החיים, אז אני אוותר. איזה שחקנים אתה אוהב? אני גם הייתי קופץ על עגלת ניו אורלינס, וגם את פורטלנד הייתי לוקח בחשבון.

STEVE NASH

New member
קח את הניקס, מה יש להפסיד?

הא אופס.. רצית קבוצת כדורסל נכון? אני הייתי הולך על קבוצה צעירה ונמרצת, משהו בסגנון פורטלנד, שאני מקווה שתחזור בגדול בעונה הבאה. אורלנדו, ניו אורלינס, אטלנטה יכולות להיות אופציות טובות, גם הלייקרס יתנו לך קצת נחת.

katkat123

New member
אני אמליץ על ס"א...

קח את סאן אנטוניו כי נראה לי שממש ממש מתסכל להיות נגדם
וברצינות, לך על הקבוצות הצעירות כמו שכבר אמרו- אטלנטה, פורטלנד או ניו אורליינס כי זו השקעה לעתיד ולא רק לשנה- שנתיים שאחריה יבואו הרבה שנים של כלום.

7liel7

New member
לאחר התלבטויות קשות החלטתי ללכת על...

תקראו בחתימה
כן, כן, באמת שהתלבטתי קשות אך לבסוף החלטתי ללכת על הלייקרס. התלבטתי בעיקר בין LA לבין הצרעות, אך לבסוף החלטתי. ומי שמכיר אותי יודע שגם זה לא בטוח ויכול להיות שאפילו במהלך האוף-סיזן אני אשנה את דעתי
אבל בינתיים, אם מישהו שואל אתכם (
) אני אוהד של הלייקרס. Lets go Kobe

איכס איזה מגעיל אתה../images/Emo3.gif

חשבתי שלא יכלת לבחור קבוצה יותר גרועה מהפיסטונס לאהוד ואז בחרת בלייקרס
תכף גם תגיד שהניקס הם הקבוצה השלישית שאתה הכי מחבב (אני לא אהיה מופתע אם זה נכון
). (אגב, איפה שאר החתימה? היה כתוב אליצור אשקלון, רד ווינגס וכאלה לא?)

7liel7

New member
אני לא מגעיל!

אני קקה!
וכמו שאמרתי, זה עדיין לא סופי... וכבר נמאס לי מהחתימה הישנה, אז עידכנתי

EizoTop

New member
גועל נפש ../images/Emo4.gif

מי אוהב את המילטון השחצן הזה...מאסה שליטה

למעלה