דרושה עצה

say my name

New member
דרושה עצה

ראיתי את קפה בניחוח אשה ולא הפסדתי אף פרק (נכון שזאת הטלנובלה הכי טובה שהיתה?), אחר כך ראיתי ודי נהניתי מ"אשה במראה", כשזה נגמר ראיתי פה ושם את בטי המכוערת שהיתה גם סדרה די נחמדה. אממה? עכשיו נשארתי יתומה ואני לא מוצאת עניין באף סידרה. אפילו "אלופים" שהיה נראה די מבטיח בהתחלה וחשבתי שהוא יתעסק עם החיים של אנשים אמיתיים ולא נסיכות בארמון- גם הטלנובלה הזאת נראית יותר ויותר כמו איזה אופרת סבון. אז מה עושים? יש למישהו סידרה ששווה להתמכר לה? תודה

לירן2002

New member
הכי שווה לראות: לחיי האהבה ../images/Emo70.gif

תראי ותתמכרי!
העלילה יותר ברמה, יותר מסובכת! המשחק מעולה, אותו דבר קליפ הפתיחה ושיר הנושא!
אני התמכרתי לסידרה כבר מפרקהּ הראשון
לירן

Hurakano

New member
צודקת ב - 100%

יאגו היא הטלנובלה הכי שווה שיש בויוה למרות שיש הרבה טובות אחרות... אבל יאגו הכי !!! פשוט אי אפשר להחמיץ פרק אחד !!!! מומלץ ביותר !!!

וסל

New member
העצה הכי טובה

אל תראי יאגו או"לחיי האהבה"שכן צפייה בטלנובלות רק מטמטמת את האנשים וגורמת להם להרגיש כאילו שהם צופים ביצירת אומנות,כאשר בעצם הם מבזבזים את זמנם לשווא.מלכתחילה קהל היעד של הסדרות הללו הן משרתות משועממות או עקרות בית זקנות וממורמרות שמחפשות רומנטיקה מזויפת בחיי אחרים.יש כמובן את בנות ה-12 שבמקום להשקיע את זמנם במשהו מועיל ואיכותי כמו קריאת ספרים מעדיפות להתחרמן כשהן רואות את גוסטבו ברמודס או אנטונלה!כמו כן רוב הבנות שצופות טלנובלות משמינות כך שעצתי הכנה אלייך:חידלי להתעסק בסדרות בטרם יהיה מאוחר מידי!זו דעתי!בהצלחה מכל הלב!

Hurakano

New member
יש לך בעייה פסיכולוגית

חחחחחחחח אני מכיר אנשים כמוך - אנשים מטומטמים ומשועממים שנכנסים לפורומים שדנים בנושאים שלא אהובים עליהם, ושמים שם ביקורת רעה. זה בדיוק מה שעשית... ממש משעמם לך אה ? חוץ מזה אתה סתם עצבני ובודד אם אם אתה בא לקטול דבר נפוץ ואהוב - טלנובלות. ומי אתה בכלל שתדבר על טלנובלות ?? אני בטוח שבחיים שלך לא ראית יותר מחצי פרק אם זאת הדעה שלך.. טלנובלה זה משהו יפה ומושך, עם עלילה, שעושה טוב בלב, ולא גורמת לנו (לפחות לא לי) להיכנס לדבר בצורה קיצונית כל כך כמו שאמרת. זה שאתה שמן זה לא אומר שאתה צריך להגיד שטלנובלות הופכות אותנו לטיפוסים כמוך. אז לפני שאתה עושה מה שעשית, ומעביר ביקורת על אנשים, תחשוב טוב מה אתה. Hurakano

וסל

New member
10 איפיונים של צופי הטלנובלה

קודם בעיית השמנה אין לי .אז באמת לפני שראית אותי אל תמהרי לדבר על הראה החיצוני שלי.אני גובה 180 ומשקלי 71 קילו .ברם,אם הייתי מתמכר לטלנובלות הייתי מוסיף כמה קילוגרמים טובים. בכלל,שחושבים על הצופה הממוצע של טלנובלות-הם תמיד עונים על התיאור הבא: 1.גיל:מדובר על שלוש קבוצות גילאים:האחת-עקרות בית משועממות ומעוגלות,השניה-נערות בגיל הטיפשעשרה,שחולמות ליהות כמו הנסיכה היפה באחוזה שמשום מה תמיד מאומצת וענייה ומצליחה להתגבר על זה.כנראה הבנות ,שחוכמתם מוגבלת בהחלט חולמות ליהות כמו הנסיכה.בדרך כלל,לבנות הללו יש רגשי נחיתות והמראה החיצוני שלהם רחוק מליהות אפילו דומה במקצת לזה של הגיבורה הראשית והם נטולות חיים חברתיים. השלישית-פנסיונריות משועממות מאוד. 2.השכלה:נמוכה ומטה. 3.מראה חיצוני:שלא נדע מצרות 4.מין:נקבה 5.צבע עור של הצופות:לרוב שחום פי כמה וכמה מזה של הגיבורה הראשית. 6.תוכניות לעתיד:לראות כמה שיותר טלנובלות ולהיפגש עם אנטונלה הקסומה 7.סדר היום של הצופות:נקבע על פי הטלנובלות 8.עיתון מועדףשל הצופות:ויוה פלוס 9.החלום הגדול:להיראות כמו הגיבורה הראשית ולכבוש את האביר הלטיני על הסוס הלבן.....שאף פעם לא יגיע לארץ 10.חלום משני:שיפתחו עוד ערוץ טלנובלות

say my name

New member
דההה...

אני לא נוהגת לענות בדרך כלל להודעות שכוללות בתוכן דעות קדומות ושטחיות מכל סוג וצורה. אבל אני אעשה את זה עכשיו... קודם כל, זכותך המלאה לא לאהוב משהו, אבל אני אודה לך אם תכבד אותנו ואת האהבות שלנו בלי להסיק מזה מסקנות טפשיות על מי אנחנו ואיך אנחנו נראים. אני לא מכירה את חברי הפורום האחרים, אבל אני בטוחה שכל אחד מהם הוא עולם ומלואו ולא מסתכם בכמה שורות שזרקת כאן. לא שזה אומר משהו, אבל אני דווקא בת 30, מוצא די אשכנזי, קוראת הארץ, כמעט לא רואה טלויזיה (ואם כבר, אז אני רואה הסופרנוס, אוז וסקס והעיר הגדולה) ויש לי חיי חברה די מוצלחים למרות שאין לי הרבה זמן כי אני גם עובדת וגם משלימה תואר ראשון (מממ... יותר נכון מנסה להשלים... אבל זה כבר סיפור אחר). בקיצור, קח עצה שנכונה לכל תחומי החיים - אל תשפוט אף אחד לפי דעות קדומות. גם אם הוא אוהב טלנובלות/מתנחל/שמאלני/אוהב רוק כבד/פופ וכו´ תודה ושלום

וסל

New member
צודקת

כנראה שיש גם יוצאי מן הכלל,כמוך.רק תשתדלי למנוע מהטלנובלות לקבוע בסדר יומך,שעמוס גם כך. בהצלחה! וסל

Cornamenta

New member
יום וסל יום בסל ../images/Emo3.gif

אנשים, למה אתם עונים לו? ברור שיש לנו כאן עסק עם מישהו שמכירותו לטלנובלות העבירה אותו על דעתו... אחרת איך בעצם הוא הגיע לפורום הזה? נלחץ לו בטעות?... אני פונה אליכן,עקרות הבית המשועממות בעלות העור השחום, נטולות חיי החברה, השמנות, הטיפשות, בנות הטיפשעשרה שחולמות שהנסיך יבוא לישראל ויקח אותן לפגוש את אנטונלה וקובעות את סדר היום שלהן לפי הטלנובלה: תתעלמו ממנו

Hurakano

New member
יש לך בעייה

קודם כל אני לא בת, אני בן. אני לא משתייך לאף אחת מקבוצות הגילאים שאמרת. בוא אני אגיד לך משהו - יש לי חברה, היא אוהבת טלנובלות, והיא פצצה עולמית אז סתום ת´פה. אתה סתם חולה דעות קדומות וסטיגמות. תאמין לי שחברה שלי בסדר גמור מכל הבחינות, ואני לא מכיר אף אחת/אחד שעונה לתכונות שאתה קבעת. תהיה בטוח שההשכלה שלי כופלת את שלך - אני מטייל ורואה עולם, אני מכיר הרבה שפות, ויש עוד הרבה תחומים שאני לא רואה אותך בהם. אני לא אגיד שאני כוסון עולמי, אבל אני לא מכוער כמו שאתה טוען. סדר היום שלי לא נקבע לפי הטלנובלות, אני בכלל רואה 2 טלנובלות והיום מסודר לי כמו שצריך. אני לא קורא רק ויוה פלוס ואני לא חולם שיפתחו עוד ערוץ טלנובלות, ותדע לך שגיבורי הטלנובלות הגיעו כבר לארץ, וחלקם היו פה יותר מפעמיים. אז אני דוגמא טובה לבנאדם שנוגד את כל התכונות המפגרות שלך, ואני בטוח שיש עוד הרבה כאלה. ועצה ממני - תמצא דרך אחרת להעסיק את עצמך, ואל תיכנס לפורומים שלא אהובים עליך כדי לעצבן אנשים. adios Hurakano

וסל

New member
שהייתי בן 10

ראיתי אנטונלה וזה היה אחלה רק אף פעם לא הבנתי למה ההוא היה מתחפש לאישה נכה בכיסא גלגלים מחד,והיה משחק אותה מפגר ,מאידך.גם אם אינני החביב ביותר בפורום אנא השיבו לי! אגב,אם יש לכם ילדים קטנים מומלץ לנתק את ערוץ ויוה או לעשות לו קוד חסימה,כי אני מכיר הרבה ילדים(בעיקר ילדות)שרואות ויוה במקום להכין שיעורים.בנוסף-וזו דעתי-הטלנובלות מציגות תפיסה מעוותת של החיים,האהבה,הסקס ובכלל........חוץ מזה הם ממחזרים אותם השחקנים ורק שם הסידרה משתנה.איך אנטונלה הפכה לסלסטה ואחר כך לבובה פראית ולפנינה שחורה זה לא ברור!

סולדד

New member
לא נראה לי

קודם כל למה אתה בא ישר עם סטיגמות? התיאור שלך לא נכון ב99.9 אחוז מהמקרים אם בכלל אם אתה מתעקש לדעת אני בת 16 וחודש בכיתה י´ אם ציונים טובים מאוד אפילו קיבלתי תעודת הצטיינות המראה החיצוני שלי בכלל לא מתקרב לתיאור שלך אני בכלל לא שחומה אלא בעלת עור בהיר במיוחד (אני בריטית) יש לי הרבה תוכניות ושאיפות לעתיד שאין להם שום קשר לטלנובלות או לפגוש את אנדריאה דל בוקה (אנטונלה) יש לי סדר יום עמוס יחסית ואין לו קשר עם סדר היום אני רואה טלנובלות שמסתדרות עם סדר היום שלי ולא מסדרת את סדר היום שלי על פי הטלנובלות!!! כן אני קוראת ויוה פלוס אבל לא רק שוב החלומות שלי לא קשורים לטלנובלות אלא לדברים רציניים ומציאותיים די כבר עם הסטיגמות אז אני רואה טלנובלות וגם קומדיות וגם דרמות אז אני שומאת גם מוזיקת פופ אז ספרדית וסלסה וגם רוק אז לפעמים אני מתלבשת כמו "פרחה" ולפעמים כמו "פריקית" אז אני אוהבת לצאת למועדונים לפאבים וגם סתם לשבת בבית עם חברים טובים אז מה? די עם הסטיגמות די עם ההגדרות כל אחד הוא קודם כל אדם לא משנה איזו סוג מוזיקה הוא אוהב איך הוא מתלבש איזו סדרות הוא רואה בטלוויזיה או מה הוא אוהב לעשות!!! ורק שתדע אין לי שום בעיה עם העברת ביקורת אלא עם העובדה שאתה ישר יורד על כל מי שרואה טלנובלות אני מקווה שתבין שהדברים נאמרו לא כדי להעליב אלא כדי להעביר עמדה באהבה רבה סולדד

באנה וסל בייבי

למה מי אתה חושב שאתה? חושב אתה יודע הכל? אז לך הבית תחפש חיים חוץ מלהגיד סתם דברים לא נכונים זה אולי נכון שלפי הטלויזיות והטלנובלות הישנות אז קהל הצופים של הטלנובלות זה בנות 12 ועקרות בית משועממות ונשים זקנות אבל בוא אני יגיד לך משהו... טלויזיה זה טלויזיה ומציאות זה מציאות עובדה שיש פה גם בנים שרואים טלנובלות וזה לא מתאים ל"עובדות" שלך ויש גם יותר מבוגרים מבנות נוער שרואים וזה בד"כ לא עקרות בית משועממות או נשים זקנות נראה לי יש לך בעיה גדולה ותהיה לך בעיה עוד יותר גדולה אם תרד על בנות נוער למה יש לך בעיה עם זה שאני בת 14 ורואה טלנובלה אחת( כן רק אחת, אני לא מכורה!) אני רואה רק לחיי האהבה ופעם ב...קטנטנות כי אני אוהבת את הסדרות בדיוק כמו שאתה אוהב סיינפלד או לא יודעת מה. אז מה אתה רוצה כמו שאתה יורד על קהל צופי הטלנובלות אז אני בדוק שלא חסר על מה לרדת עליך ואם הייתי יודעת לאיזה פורומים אתה נכנס או מכירה אותך קצת יותר אז תאמין לי שהייתי מוצאת מספיר דברים לרדת עליך ולהגיד שרק מטומטמים כמוך עושים את זה

Magma99

New member
צחוק הגורל צחוק הגורל וצחוק הגורל

אין שם נסיכות עניות שהופכות למליונריות וזוכות באביר המושלם שלהם. הטלנובלה דיי דומה לבטי יש הרבה צחוקים (חורחה א. אבז´ו וחוליאן ארנגו משחקים שם והם נראים הרבה יותר צעירים--> וזה כבר 2 סיבות טובות לראות את הטלנובלה). בקיצור הטלנובלה הכי מציאותית ונורמלית שיש בויוה אין כל מיני סבתות עיוורות וחטטניות או מלודרמטיות מוגזמת (איכס) בגידות אינסופיות דווקא יש אבל לא רק מצד הגברים (כמו בטלנובלה שובניסטית ישראלית שאני לא אזכיר את שמה). ד"א ראיתם את הפרק הקורע של היום? איזה צחוקים דייגו טמאיו ה-ו-ר-ס !!!

ענת פ.

New member
אוקיי תשמע משהו-

אני לא יודעת מאיפה הוצאת את כל השטויות האלה, אבל אני אישית אשכנזייה טוטלית, מחוננת(זה די אומר שאני באחוזון של הכי אינטליגנטים) ובאופן אישי, אני רואה את לחיי האהבה עם אמא שלי בשביל קצת זמן איכות, והרבה בנות בכיתה שלי רואות לחיי האהבה (כי זו פשוט סדרה גרוטסקית- למקרה שאתה יודע מה פרוש המילה) וכולנו מחוננות. ואל תדבר רעות באנדריאה דל בוקה כי היא יותר מוכשרת במשחק מהרבה מאוד שחקנים אחרים.

למעלה