דרושה עצה!!!!

דרושה עצה!!!!

שלום, אני מתכננת לפתוח קבוצה לריקודי עם ליהודים בחו"ל וזקוקה לעצה. מהם הדיסקים הטובים ביותר (והבסיסיים) ללימוד ריקודי עם, ואיפה ניתן לקנות אותם (באינטרנט או בחנויות בארץ). תודה רבה, אביבית

../images/Emo41.gif מכיוון שירון עסוק, אני אענה לך

את כל האינפורמציה הדרושה את יכולה למצא באתר "רוקדים" . הנה פרגנתי... שלא יגידו שאני לא

יש גם אתר נוסף... חדש... ../images/Emo8.gif

ושם, בתשלום סימלי של 15 ש"ח לריקוד תוכלי לצפות, במשך עד 48 שעות, בכל ריקוד שכבר הועלה בו. במידה ו- 48 שעות לא הספיקו לך, שלמי עוד 15 ש"ח ותקבלי את הזכות לצפות בו שו, למשך 48 שעות.... וכן הלאה וכן הלאה...

ואם כך - שאלונת... ובעצם שתיים...

מה המרווח בין שעתיים לשעתיים
האם הסך המצטבר של המרווחים הנ"ל כלולים בטווח ה- 48 שעות זכאות או מתווספים אליו (כלומר: 48 שע' זה ברוטו או נטו)

תלתלים8

New member
אממממ......

הסה"כ המצטבר לצפיה הוא שעתיים!!!! את השעתיים האלה אפשר לצבור במהלך 48 שעות

../images/Emo41.gif אמממממ - 2

שאני אבין.... משלמים 15 ש"ח לריקוד שעומד לרשותך שעתיים במהלך ה 48 שעות ?

תלתלים8

New member
כן ../images/Emo45.gif

אני קצת מבולבלת מכיוון שירון כתב שלתקופת ההרצה הסרטון יהיה זמין ל 48 שעות (אם הבנתי נכון), באתר כתוב שהוא זמין לשעתיים בלבד במהלך 48 שעות. והניסיון אומר שמה שמה שכתוב באתר הוא הנכון. יכולתי לצפות בסרטון שעתיים בלבד. למחרת כשניסיתי להכנס שוב לא הצלחתי

הכל בהרצה. יש שינויים

בהתאם לבקשות שלי ושלכם. לא כל דבר אפשר לכתוב בתנאי שימוש ז"א שם כתוב המינימום. לא תקבלו פחות אבל סביר שתקבלו יותר. לעת עתה אפשר לצפות בסרטון עד שמכבים את הבראוזר ועד בכלל. זה גם יותר מ-48 שעות. לעת עתה ללא הגבלת זמן. לא יודע עד מתי יהיה כך. אני לוחץ לתת אפשרות של צפייה חוזרת גם לאחר סגירת הברואזר. הכל בעיות של תוכנה ושל רישוי זכויות יוצרים. לאט לאט זה יתיצב.

לצורך הבהרת נושא התשלום....

מתוך "הוראות ההפעלה" שבאתר: "...שלב שלישי : מייד יתקבל מענה במכשירך ובו סיסמא בת 8 ספרות. עליך להכניס סיסמא זאת בחלון המתאים שבמסך המחשב להקיש "הצג ריקוד" ומייד יפתח סרטון הריקוד אותו בחרת. תוכל לשוב ולצפות בסרטון ללא הגבלה במשך שעתיים מרגע שהסיסמא הופעלה ע"י "הצג ריקוד". עוד נציין כי תוכל להכניס את הסיסמא בכל חלון המופיע באתר, אנו נזהה את הסיסמא ונציג בפנייך את הריקוד במגבלת הזמן שנותר. כמו כן אנו מעמידים לך את האפשרות להפעיל את הסיסמא עד 48 שעות מרגע הופעת במכשיר הסלולר שלך. שלב רביעי: משך הסרטון הוא כ 6 דקות בממוצע בכל הריקודים חלקו הראשון מוצג לימוד הצעדים ואח"כ מוצג הריקוד. שלב חמישי: עלות משלוח ה SMS היא 15 ₪ כולל מע"מ. החיוב יבוצע על ידי המפעיל הסלולרי ויופיע בחשבון הטלפון של המכשיר ממנו יוזם שילוח ה- SMS..." לע"ד, אמנם 15 הש"ח כולל מע"מ למפעיל האתר, אך לא כולל את המע"מ שגובה חברת הסלולר על החשבון הכולל של הצרכן. כלומר - כפל מע"מ, ומבחינת המשתמש - למעלה מ- 15 ש"ח.

ובנוסף -

כאמור המערכת בהרצה, אנו מחכים למשוב מכם כדי לשפר כמה שנוכל. בשבוע הבא יוכלו רוקדים בארה"ב ובברזיל להשתמש בשירות זה ומהר מאד הוא יורחב לעוד ועוד ארצות. לעת עתה עצתם של המפעילים - כאשר אתם פותחים את הסרטון בבראוזר שלכם, אתם יכולים להשאיר אותו פתוח ללא הגבלת זמן ולראות אותו שוב ושוב. ז"א אל תצאו מהעמוד הנוכחי (אפשר למזער אותו לתחתית המסך). לגבי התשלום - החברה עובדת על אפליקציה שתאפשר תשלום בכרטיסי אשראי ולא באמצעות הסלולר, דבר שיוזיל משמעותית את השרות 10 ש"ח ואולי פחות (אל תתפסוני במילה). חוץ מזה הצעתי להם לאפשר לרכוש חבילת זמן גדולה או מספר ריקודים גדול יותר, בהנחה ובתשלום חד פעמי עם כרטיס האשראי. אני מקווה שגם זה יסתדר.

למה הכוונה במשפט -

"אתם יכולים להשאיר אותו פתוח ללא הגבלת זמן ולראות אותו שוב ושוב" האם אם משאירים את המסך פתוח הוא לא מוגבל לשעתיים ? זאת אומרת, אני יכולה להשאיר את המחשב, האינטרנט והמסך פתוח גם חודש ימים ? (חברת חשמל - נא לא לעשות הפסקות חשמל יזומות.....
)

אז אם הבנתי אותך נכון....

הדרישה לתשלום של 15 ש"ח היא עבור שעתיים בלבד, ולא עבור 48 שעות....
ותקני אותי אם אני טועה.....

תלתלים8

New member
שעתיים בלבד במהלך 48 שעות

אם צפית שעתיים רצוף, נגמרו לך ה 48 שעות.......

ועוד שאלה קטנה... קטנטנה.... ../images/Emo12.gif

ואם לא הספקתי לממש את כל השעתיים במשך 48 שעות - הלכו כל ה- 15 ש"ח על פחות משעתים של צפייה
או שלא הבנתי נכון.....

../images/Emo41.gif במילים פשוטות....

אם לא הספקת..... זבש"ך ! אני בטוח שאת מעדיפה את האופציה שלא הבנת נכון, אבל לדעתי הבנת נכון ! אין מה לומר.. אחלה עיסקה !!!!

../images/Emo41.gif ודרך אגב...פרפרית,

מה זה שאלה קטנה..שאלה קטנטנה... אנחנו גם על שאלות גדולות התאמנו לענות

למעלה