דרושה עצה

venus25a

New member
דרושה עצה

שלום! אשמח אם תוכלו לייעץ לי. אני בת 25, מסיימת השנה תואר ראשון בפסיכולוגיה, לאחר שויתרתי על החלום להיות שחקנית. יש לי נסיון, השתתפתי בחוג דרמה 6 שנים, עד גיל 18. הבעיה היא האם לקחת סיכון וללכת ללמוד משחק בגילי המופלג? אם כן, האם תוכלו להמליץ היכן כדאי ללמוד? או האם לוותר וללכת ללמוד משהו קרוב כמו פסיכודרמה או דרמהתרפיה? אני לא רוצה להתעורר יום אחד בגיל 50 ולגלות שפיספסתי את החלום שלי, ומצד שני..זה עולם די קשה ואכזרי, עולם המשחק.. אנא עוצו עצה. תודה רבה!

InnerKid

New member
לא עצה, אבל מחשבה...

גם עולם הפסיכולוגיה "קשה ואכזרי", ובעצם כמעט כל תחום היום... אם זה החלום שלך אז שווה לפחות לנסות וללכת לכיוון. פסיכודרמה איננה משחק ואפילו לא קרובה לשם, וללכת ללימודי פסיכודרמה כפשרה במקום משחק נראה לי קצת מתסכל. חוצמזה, שגילך הוא בכלל לא מופלג ללימודי משחק. ידידה של חבר טוב שלי בת 26/7 כיום עם תואר ראשון, והיא התחילה השנה ללמוד משחק, שזה היה חלום שלה, ככה שמאוחר עדיין לא.
בכל מקרה אני בבית. הפחד הוא הזר כאן. מאור

WC

New member
יכבעייחעעיעאטגניכבאטהעב במי

בסמינר הקיבוצים יש תוכנית לתואר בפסיכודרמה. המלצתה האישית של האסלה: תנסי להיכנס לביצפר למשחק (שולי כהן בחולון, יורם לוינשטיין, בית צבי ועוד רבים רבים) כי עם לא תנסי... WC די כבר נו

למעלה