דרושה עיצה דחופה

BeWaiz

New member
דרושה עיצה דחופה

שלום לכולם וסליחה על ההתפרצות, במקום בו אני עובדת יש יונים מקננות שמהוות מיטרד לעובדים וגורמות נזק לציוד, איך ניתן להיפתר מהיונים מבלי להדבירם? מדובר בהאנגר גדול ששעריו פתוחים כל היום. אודה מאוד על קבלת כל רעיון פרקטי....

erpeled

New member
ש חומר שנקרא תרדמון - קונים אותו

בדרך כלל במקומות שקוננים זרעים לחקלאות או בבית מרקחת או אצל וטרנר מפזרים אוכל של יונים - חיטה ודורה שעורבב עם התרדמון במינון הנכון היונים אוכלות ונרדמות צריך לאסוף אותם ולקחת למי שמגדל יונים - בכלובים כי אם תשחררו אותם הם יחזרו אפילו ממרחק של מעל 100 ק"מ - לכן הן יוני דואר... יתכן מאוד שיש גוזלים באזור (זו עונת הדגירה) והם ימותו כי לא יהיה מי שידאג להם - כך שללא נפגעים זה לא ממש ילך

nubijar

New member
סכנה!!! זהירות!!!

החומר המדובר מסוכן מאד - פספוס קטן במינון יכול להרוג את החיה, כמו כן תתכן פגיעה בחיות אחרות שלא התכוונת (ציפורים אחרות, חתולים וכו'). אם אינני טועה, החומר הזה לא נמכר סתם כך, אלא רק לבעלי מקצוע (אם בכלל). בעיות כאלו צריכות להיפתר ע"י בעלי מקצוע - אני ממליץ לנסות את מחלקת התברואה של המועצה המקומית שלך, או את רשות הטבע והגנים, והם יספקו לך (אני מקווה) את העזרה הנחוצה.

nubijar

New member
פתרונות אחרים

הכי כדאי, לדעתי, לדאוג לכיסוי פתח ההאנגר ביריעות דקות וארוכות של פלסטיק שקוף תלויות מתקרת הפתח, כך שאפשר לעבור ביניהן ללא בעייה. רוב שיטות ההברחה האחרות מפסיקות להשפיע תוך זמן קצר.

גידי פ

New member
האם לא עדיף

במקרה כזה, פשוט להרדים את החיות למוות? האם עדיף להשאיר אותן חיות בתוך כלובים לכל חייהן?

צפר1

New member
יונים

תרדמון פשוט אסור למשתמש הפשוט!!!!!!הצעת יריעות הפלסטיק טובה יש להשתמש בסוג שחוסם דלתות בתי קרור.אם את ממש מהצפון שלחי אלי מסר.

BeWaiz

New member
אני לא מהצפון....

כמה צריך לעלות כזה דבר, עבור 2 פתחים בגודל של כ-4.00/6.00 מ' כל אחד? מאיפה ניתן להזמין? תודה!

צפר1

New member
עדיין יונים

את היריעות אפשר לרכוש בבתי מסחר למוצרי גומי+פלסטיק

שחיין

New member
עוד רעיון

קראתי על כך בפורום אחר. במקום שבו הן יושבות להניח נחש פלסטיק - כן זה הצעצוע שנראה אמיתי. אנשים אמרו שזה עובד. אם תנסו וזה יצליח דווחו כאן בבקשה.

BeWaiz

New member
תודה,

לא נראה לי כ"כ פרקטי נושא הנחש, המקום ענק.....

שחיין

New member
אז תיקנו

כמה נחשים. תרוקנו את החנות מכל הסחורה או לפחות תנסו על איזור מסויים בהאנגר. אם עוזר; תמשיכו גם בשאר המקומות. זה זול ולא מסוכן לאף אחד.

למעלה