דרושה עזרתכם

דרושה עזרתכם

לאשתי יש ביוץ סמוך לווסת לקראת ימי קבלת המחזור. החלטנו לנסות דרך אחרת להמנע מהריון חוץ מהגלולות שגורמות לה עייפות ועצבים. שיטה טבעת כדוגמת המד חום וכהנה. הנקודה היא, נניח שקיימנו יחסי מין ביום שאינו יום הביוץ שלה, הרי אם בתוך 48 ליום זה היא תהיה בביוץ, הזרע עשוי להפרות ולגרום להריון. שאלתי היא, כשאנחנו מדברים על קיום יחסי מין ללא גלולות מניעת הריון, וכן ללא קונדום (כי זה לא זה), איך אפשר לעקוף את הבעייה הזו ולא להכנס בטעות להריון? אני מדבר על דרך קבועה לא על פתרון חד פעמי כמו גלולת היום שאחרי... אשמח לקבל עצה

פּוֹנְג

New member
אם הבנתי אותך נכון אז אתם רוצים

להשתמש בשיטת הימים הבטוחים. אם כך אז אתם יכולים לקרוא את המאמר על שיטת המודעות לפוריות (חום השחר). המאמר נמצא במאמרי הפורום (בשורה הכחולה למעלה) ולעשות בדיוק את ההיפך
זה נכון שהזרע יכול לחיות בגוף האישה עד 72 שעות ואם הוא יתקל בביצית אז יש סיכוי שיהיה הריון. אם לאשתך יש מחזור קבוע - אז יהיה לכם חודש או חודשיים של למידת סימני הגוף ואחר כך תוכלו להיות בטוחים יותר, אבל אם המחזור שלה אינו קבוע -אז זו בעייה. בכל מקרה בתור אמצעי מניעה זו לא שיטה כל כך טוב. האם ניסיתם להחליף גלולות? היום יש גלולות עם מעט מאד הורמונים. כמו כן יש זריקה שטובה לשלושה חודשים ומונעת את המחזור (אני לא יודעת בנוגע לכמה היא מזיקה או לא מזיקה לאישה ) אבל אותה צריך לקבל על ידי הפנייה מרופא הנשים. מקווה שעזרתי.

מעיןבר

New member
הי עידו../images/Emo140.gif

בעיקרון השימוש בשיטת "הימים הבטוחים" אינו בטוח, כמו שציינת - חלון הפוריות הוא גדול וגם אם לא קיימתם יחסי מין בדיוק במועד הביוץ יש "סיכון" של הריון. השימוש בשיטת חום השחר טוב יותר אבל עדיין לא תרגמתי בדיוק את הכללים של איך עושים ומה. בכל מקרה, הכלל החשוב ביותר הוא שאם יש הפרשה בעלת אופי פורה (ולשם כך חשוב שאישתך תקרא את המאמר) - או שלא מקיימים יחסי מין (אמצעי המניעה היחיד בעל 100% בטחון הוא המנעות) או שנעזרים באמצעי אחר כגון קונדום או דיאפרגמה. אני אשתדל אחה"צ להכין מאמר קטן עם הכללים להמנע מהריון באמצעות השיטה אבל לצערי, כמו שאפילו עם גלולות יש "פאנצ'רים" (ויש כמה סיפורים כאלה בפורום הריון ולידה), גם פה אין 100% בטחון - השיטה הבטוחה היחידה היא התנזרות.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

sipor

New member
לדעתי זה תלוי..

אם האישה יש מחזור תקין לחלוטין ומסודר והכל מתוקתק.. אז הסיכוי קטן כמו להתשתמש בגלולות.. אבל שוב.. כדי לדעת את זה צריך לבדוק ולנסות.. ואז יכול לבוא ביייבי קטן.. אז.. אם לא קונדום ולא גלולות.. אז התנזרות.. הדרך הבטוחה למנוע הריון. למרות שיש גם סיפורים בהיסטוריה שגם הדרך הזאת לא בטוחה.. ראה מקרה מריה הקדושה...

28קטנה

New member
נורא מצחיק שאתה שואל דוקא פה...

כאן כולם מנסים להכנס להריון... בכל אופן ,אי אפשר להתחמק מגלולות או קונדומים ואפילו שילוב מצוין של שניהם. סטטיסטית ברגע שהזרע נמצא בגוף של האישה היות ואתה לא באמת יודע מתי הביוץ הרי שיתכן מצב של הריון. שיטת הימים הבטוחים כלומר קיום יחסים לפני הביוץ היא השיטה שגרמה לפי האגדה להתפוצצות האוכלוסין בסין... הדבר היחיד שאפשר כן לעשות זה סקס בלי חדירה כמו תיכוניסטים או ללכת על משהו יותר קבוע- אולי אתה מתכוון לקשירת חצוצרות אצל האשה או קשירת צינוריות אצל הגבר. שוב -אלו דרכים בלתי הפיכות ולכן לא מבצעים אותם באנשים שלא ילדו עדיין. אין ברירה אלא להשתמש באמצעי המניעה שקיימים בשוק.

למעלה