דרושה עזרתכם

בן הרב

New member
אתה שוב איבדת

תכיוון אישתי לא תבגוד בי משום שיהיה לה כל מה שהיא צריכה וכן אצל נשים זה אותו דבר ואולי עוד יותר מוחצן אישה בוגדת היא אשה שאין לה בבית סקס/חום/אהבה/יחס/עצמאות או כל דבר אחר שהיא זקוקה לזה והאיש בבית לא יכול או רוצה להעניק לה ועוד פעם למי שלא שם לב בגידה היא בגידה היא בגידה השאלה היא האם את/ה יכול/ה להבין את זה או לא (את הבגידה) ולא אם אתה מסכים עם זה

אליה1

New member
לא אני לא יכולה להבין בגידה.

אותו בן אדם שלא יספק אותי (בכל המובנים - ולאו דווקא במין) כבר לא יהיה בן זוג שלי.

בגידה ?

לפעמים כשהמצב ממש ממש מצוין בא לי לבגוד. לפעמים דווקא בגלל שהכל בסדר, אתה משתעמם. אני רואה בחורות אחרות ושואל את עצמי מה אני מפסיד. וכשהמצב חרא, והכל שייקי, אני כולי ממוקד בה ולא רוצה אף אחת אחרת. בזוגיות יש גם הרבה דברים שלא מספקים ובכל זאת לא הייתי בוגד. כל זמן שהזוגיות קיימת. כמו שלא הייתי גונב. לפעמים אהבה היא מעבר ל"זונה במיטה". לפעמים אהובתי לא רוצה סקס תקופה ארוכה. ואני לא אבגוד בה בגלל זה. כי אני אוהב אותה. וגם אני לא תמיד "זונה במיטה" ולא הייתי רוצה להיות מאוים מבגידה בגלל זה. פגשתי מקרים של בגידה נפלאה ופגשתי מקרים של נאמנות מחורבנת. כי החיים מורכבים. ותשובה לשאלה שלך, אין.

חולם על עכבישים

ויושב ליד האינטרנט וקורא את ההגיגים של החברה ואחר כך מחפש תמונות של מיידלאך.

תמונות של מיידלאך ???

למה תמונות אחי ? בעידן הפס הרחב חפש במקום תמונות סרטים אותו הזמן ואותו הכסף והמבחר AVI MPEG DIVX WMV וכל השאר .

בן הרב,

גבר בוגד הוא גבר בוגד. ואין שום תירוץ על זה. יש לו בעיות עם אשתו/חברתו? שיאונן ביד, זו הבעיה שלו. ולפי דעתי בן אדם שבוגד, הוא בן אדם שאי אפשר לסמוך עליו בעוד הרבה תחומים אחרים. נראה אותך נותן אמון במישהו/הי שבגד/ה! <מוסיפה לבן הרב עוד נדבך לאגו.> <<למיכלי יש משנה ארוכה מאד בעניין גברים בוגדים.>>

Le Fay

New member
מקווה שאתה לא שואל בשבילך... ../images/Emo6.gif

קודם כל, בגידה זה בכלל עניין של חוזה (ולא כל חיבור ביון שני פרטנרים חייב להיות מונוגמי). שנית, אנשים, כולל נשים, בוגדים, בלי שום קשר למה ש"יש להם בבית". אנשים בוגדים כי יש להם עיניים גדולות, או כשיש להם הרגשה שאולי הם מחמיצים משהו, לפעמים כי הם פשוט לא למדו לומר לא, או כדי לברר אם יש להם ביקוש בחוץ, הוא כי הם לא מאופסים היום, או כי הם כועסים ולא יודעים לומר את זה אחרת ומעשרות סיבות אחרות. לעיתים קרובות דווקא בגלל זה לא נשארת להם אנרגיה לפרטנרים הקבועים שלהם, ולא להפך, אז ה"לא מסופק/ת בבית" זה קשקוש גמור. מכל מקום, טוב שגברים אפ´פם לא יודעים של מי הילדים שלהם (אבל אין ספק שהשירשור שלך יותר ארוך...).

למעלה