דרושה עזרה

booli

New member
דרושה עזרה

היי לכולם, אני לא יודע אם פניתי לפורום הנכון אבל אשמח אם המבינים בעיצוב שממכם יעזרו לי... יש לי חדר חדש בצורת ר´ (כלומר 6 קירות) ואני רוצה לצבוע אותו אבל... עקב חוסר כשרון בעיצוב נותרתי אובד עצות. אשמח אם תתנו לי הצעות לצביעת החדר בין אם בצבע אחיד או כל קיר בצבע אחר. אני סטודנט בן 23 כך שורוד עם לבבות אדומים לא בא בחשבון. תודה מראש על כל עזרה אסף

Nicky my love!!

New member
אסף... ממי...

חחח רואים שאתה לא מבין ממי... ורוד עם אדום זה שילוב מזעזע
טוב עזוב... :) ואין לי ממש עצות בשבילך ..

היי אסף ובכן ..

יש לי שאלה אליך אתה מצייר יפה ? או שאולי יש לך ידידים שיודעים לצייר ממש יפה כי אם כן תוכל לצייר על התיקרה עננים או אפילו מקורי יותר שמים בשקיעה, זריחה עם כמה כוכבים ליד החלון תוכל לצייר שדון או כל דמות אחרת שאתה אוהב שכאילו ממש צמודה לחלון אפילו קצת על המסגרת מה אתה חושב ????? מקווה שעזרתי יולי

סטונדט למה? סתם... קבל עזרה-

קודם כל זה ממש תלוי בצבעים שאת האוהב, מעבר לכך נסה למצוא להם שילוב מעניין, למשל- היום ממש מודרנית שיטת הצביעה עם ספוג, שיוצר כל מיני צורות מעניינות על הקיר מה ששובר את האחידות של הצבע על קיר לבן, אתה מוזמן לנסות את זה, מלבד זאת תמיד קיימת האופציה של תליית פוסטרים, ציורים או תמונות ומסביבם לעתר את הקיר בשבלונות, שגם זה ממש מוצלח וזה גם יוצר תחושה של עומק.... העיקר שלא יהיה לבן, משעמם ונדוש בעיקרון גם העיניין די תלוי בתאורה שיש לך בחדר כי אם יש לך אהיל או מנורה צבעונית שמשקפות צבע על הקיר או החדר ניתן לשלב צבעים מעניינים, ספר קצת יותר על מראה החדר ואני אוכל לייעץ ביותר ספציפיות של צבעים וגוונים תואמים... ושיהיה בהצלחה לינוי

Angel Of Tears

New member
יש לי עוד רעיון...

אני מסכימה עם הבנות שיש אפשרויות של פוסטרים ותאורה שונה וכו´.. אבל אם אתה רוצה ציורים על הקירות ואין לך את הכישרון הכי גדול בעולם, תבחר לך תמונה שאתה אוהב ושאתה חושב שתתאים לקיר (למשל אחות שלי עשתה איזו תמונה מקלפי טארות) תצלם אותה על שקף ותקרין על הקיר עם מטול שקפים (יודע מה זה?), ככה, אפילו אם אתה לא הצייר המעולה בעולם תוכל לצייר לך ציור שאתה אוהב על הקיר, לאחר מכן תקנה צבעים תצבע לפי הציור או איך שאתה רוצה.. אשמח להמליץ לך על תמונות (תבדוק קלפי טארות זה מדהים, יש לי גם אתר בשבילך אם תרצה..) ובהצלחה..
ANGEL

Angel Of Tears

New member
אז הנה הקישור...

צריך לחפש קצת בכדי למצוא תמונות יפות אבל בעיני יש כמה מדהימות.. תהנו!
ANGEL

BelKirill

New member
אם זה עדיין רלוונטי...

אוקיי, מימדי החדר היו עוזרים לגבי תכנון רהיטים אבל בוא נלך על הצבע.. דבר ראשון, איזה רהיטים, איזה סגנון ומה הצבע שלהם? דבר שני, איזה סגנון אתה רוצה? חדר אולרטא-מודרני סופר-מינימליסטי או חדר קונסרבטיבי יותר שמתרכז בנוחות וקישוטים (כמו אלה שהוצעו כאן...) אז מכיוון שכבר שמעת את החדרים המצועצעים יותר, אני ממליץ לך ללכת על גוון אחד לקירות ומשהו משלים לרהיטים (אם יש לך אפשרות להחליף או לעצב אותם מחדש). אני הייתי הולך על גוונים של צבע כחול. תכלת לקירות וכחול ל-Highlights (מסגרת של חלון ושל הדלת וכדומה). את כל השאר תשאיר בגנים ניטרלים (גוונים של שחור-לבן, אבל בלי חום במקרה הזה) או גם בגוונים של כחול, אם תוכל לעצב את הרהיטים בדוגמאות של אפור-לבן או כחול-תכלת זה יראה מקצועי. תכלת וכחול הם צבעים מרגיעים, והם נראים מהמם לאור נרות אם אתה מבין אותי... אני קורא לסיגנון כזה של צבעים "a piece of Heaven" מכיוון שאם עשוי נכון הריקות נראים כמו שמיים והרהיטים כעננים (בגלל זה אפור-לבן). זה נעשה, וזה נראה מהמם! (למרות שהצבע לא ירד מהבגדים שלי, מה לא עושים בשביל חברים?) -BelKirill

למעלה