דרושה עזרה

דרושה עזרה

אשמח אם תוכלו להדריך אותי - מהי הצורה הטובה ביותר לרדד בצק פריך וכמובן אשמח לבצק פריך טוב... אני נתקלת בבעיה אמיתי ת לרדד את הבצק הפריך כי הוא מתפורר לי . תודה מקרה לב
 

קשיו

New member
בצק פריך

חומרים קרים, לישה מינימלית (עדיף במעבד מזון, הכי נוח)- כדי שלא לחמ\גרום לחימום. הכנסה למקרר לשעה לחות ורידוד בין 2 ניירות אפיה. מתכון: בצק פריך מתוק/ מלוח רכיבים: 1 ביצה 200 גר´ חמאה 300 גר´ קמח לבצק מתוק 100 גר´ סוכר למלוח קורט סוכר, ½ כפית מלח אופן הכנה: במיקסר עד שמתגבש לבצק. (אם ממש לא מתגבש- להוסיף 2 כפות מים קרים) לעטוף בניילון דביק - לשטח את הבצק לצורת פיתה. לקרר שעה. לפרוס נייר אפייה, מעליו את הבצק המקורר, מעליו נייר אפייה-וכך לרדד. אם הבצק מתחיל לה"תפוצץ" בצדדים מייד לחבר. הערות: מקור המתכון: droli הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה