דרושה עזרה

LAURYN D

New member
דרושה עזרה

בבקשה עיזרו למי שפאזלים הם ממנה להלאה אני רוצה לקנות לחברי לחיים מתנת יום הולדת שתשמח אותו וידוע לי שחשקה נפשו בפאזל מסויים אבל זה פאזל שלא מגיע לארץ וגרוע מכך חל איסור מכס עליו כיאלו מדובר בנשק גרעיני. גלשתי לאתר החברה clementoni.com אבל לא לא ניתן להזמין את הפאזל רציתי לשאול אותכם אנשים יקרים איך אתם מעברים את הסחורה הלא מותרת הזו לארץ? כל עזרה תבורך הדגם של הפאזל הוא 83002 13200 חלקים

123נעמי

New member
היי ../images/Emo41.gif

בתור אחת שלא קונה דרך האינטרנט ולא יודעת איך "מבריחים" פאזלים לארץ:)
העצה שלי בשבילך זה לפנות לחנות הפאזלים P&M בדיזנגוף סנטר או בכפר סבא (הכתובות נמצאות אצלינו בפורום- בלוחות/חנויות) ולהזמין אצלהם את הפאזל. אני מקווה ששם ילך לך יותר בהצלחה ומזל טוב לחבר לחיים

mgos0911

New member
יבוא אישי - מעט מידע

היי רצוי מאוד לחפש בפורום - ייבוא אישי או קניה בחו"ל יש לא מעט מידע. להכרתי אין איסור יבוא יש מס מעל 50$ והוא משמעותי (ניתן לחשב באתר MUSTOP) ייבוא מארה"ב - לקחת חודשיים גם אם נישלח בדואר אוויר של 10 ימים וכו' - ניתקע בדרך !!! אישית קניתי מחו"ל יצא יותרמזל מאשר בארץ (כשאין מס אחרת יקר יותר ורלוונטי רק אם אין את הפאזל בארץ). לקח כאמור חודשיים עד שהגיע ועבר במכס ללא צורך בתשלום (יש חותמת) נכון שפאזל יכול למכר אבל הוא עדין לא בפקודת החומרים האסורים ואיננו אסור בייבוא אישי. גם באתר משרד האוצר יש בטבלאות המס על יבוא אישי פירוט פאזלים (לפי מיטב זכרוני..). יש את אותו הפאזל ב 5000 של חברת REVENSBURGER בארץ (אין בעיה למצוא ,מתקשה - שלחי לי מסר ואני אחבר בינך למספר חנויות למרות שיש רבות שיכולות לעשות זאת). נ.ב אם תקני לו פאזל של 13200 האם ישארו לו חיים איתך ? האם לא עדיף להסתכן תחילה ב 5000 ? לא רק שפחות זמן אבל ישמור על שפיותו (ראית כמה לבן/בז' יש ?) בכסף שנחסך קחי אותו לסוף שבוע בצימר...
בריאות. מיכאל

LAURYN D

New member
../images/Emo140.gifתודה

זה היה לעיניין. הגעתי לפורום אחרי ביקור תחנונים בחנות בדיזינגוף (המוכר היה אדיב והסביר שאין אפשרות) אני תקווה שהצליח תודה לכם

למעלה