דרושה עזרה!

Nuitari Girl

New member
דרושה עזרה!

אני באמצע חיפוש מרתוני אחרי ספרים של מלחמת הנשמות ועוד כל מיני. למישהו יש מושג אם תרגמו את הספרים האלה לעברית, ואם לא, איפה אפשר להשיג אותם באנגלית. ועוד משהו - כמה מהספרים האלה שאני מחפשת באמת שווים קריאה (ניסיתי לתרגם את השמות לעברית, אני מקווה שיצא בסדר): האחים מאז´ר (preludes) נשמת הרוח (מתוך גשרי הזמן) leaves from the inn of the last home אהבה ומלחמה (tales) לורד טודי הדור השני איפה אני יכולה להשיג את הספרים האלה (לא מהאינטרנט)?

SaberTooth

New member
לצערי לא תרגמו את הספרים לעיברית...

לצערי, את סיפרי מלחמת הנשמות לא תרגמו לעיברית, את יכולה לנסות להשיג אותם באמזון. סידרת מלחמת הנשמות מכילה את הספריםפ הבאים:
Dragons Of A Fallen Sun Dragons Of A Lost Star Dragons Of A Vanished Moon​

strahd

New member
אני יכול למכור

אבל הם לא זולים, הספרים האלו הם הוצאה ראשונה (אני תמיד קונה הוצאה ראשונה) ויש לי למכירה את: 1. האחים מאז´ר (ספר מצויין) 2. לורד טודי. אולי יש לעוד מישהו את הספרים למכירה, אולי ל-alond, נסי למצוא את הכרטיס שלו.

alond

New member
כבר נתתי רשימה במד"ב ופנטזייה אבל

למה לא עוד פעם... Tales:The magic of krynn/Margaret Weis, Tracy Hickman Tales:Kender, gully dwarves and gnomes/Margaret Weis,Tracy Hickman Tales:Love and war/Margaret Weis, Tracy Hickman Heroes:The legend of huma/Richard A. Knaak Heroes:Stormblade/Nancy Vivian Berberick Heroes:Weasel´s luck/Michael Williams Heroes 2:Kaz the minotaur/Richard A. Knaak Heroes 2:The gates of thorbardin/Dan Parkinson Heroes 2:Galen beknighted/Michael Williams Dragons of summer flame/Margaret Weis, Tracy Hickman Dragons of a fallen sun/Margaret Weis, Tracy Hickman soulforge/margaret weis Elven nations trilogy:Firstborn/Paul B. Thompson, Tonya R. Carter Elven nations trilogy:Kinslayer wars/Douglas Niles בשביל פרטים האימייל שלי הוא [email protected]

למעלה