דרושה עזרה ....

maria100

New member
דרושה עזרה ....

בבית פרטי היתהוו פיצוצים בקירות ..במיפגש אם התיקרה.{הפיצוץ הוא בטיח}. לכל אורך מיפגש הקיר אם התיקרה.הפיצוצים הם לא בתיקרה אלה בקירות. יש לציין כי התיקרה היא תיקרת רביץ?. מה הדרך הטובה ביותר לתקן{לאורך זמן} ומה החומרים שיש להישתמש בתיקון . תודה.

BRONCO

New member
סדקים בקירות

את הסדקם ניתן למלא בחומר אלסטי אקרילי שניתן לקנות בכול טמבוריה כול זאת לאחר פתיחה והרחבת הסדק על מנת שהחומר יוכל להיכנס ולתת את התוצאה המקסימלית ולאחר מיכן ניתן לצבוע

maria100

New member
תודה ...הבהרה ושאלה נוספת...

כאשר אתה מדבר על "סדקים"האם הכוונה שגם פיצוצים ברוחבים מישתנים שנעים בין ס"מ 1 עד ל-5 ס"מ החומר הנ"ל מתאים? ואם כן מה שמו?..{כאשר אני אומר פיצוצים }זה אינו סדק...אלה טיח שהיתפוצץ בעומקים שונים...כנראה בגלל התנועה של התיקרה {רביץ}והקיר שאינם חלק אחיד... והאם ניתן לסייד על התיקון מבלי שיווצרו הבדל צבע בין החלק המתוקן ובין שאר השטח . סליחה

BRONCO

New member
5 ס"מ רוחב של סדק מצריך כבר בדיקה יותר מעמיקה

החומר הנ"ל אינו מתאים לסוג סדקים כאלו כאלו כאן כבר נדרש תיקוני טיח הייתי בודק אם הבלוקים אינם סדוקים במידה והם סדוקים יש להיועץ עם מהנדס ולהבין ממה נובעים הסדקים בנוסף יש לבדוק שהבלוקים שלמים ולא סדוקים. במידה והבלוקים אינם סדוקים ניתן לבצע תיקוני טיח על כול הסדקים לגבי חומר המילוי גמיש עם מבצעים עבודה יפה התיקון יורגש בקושי

KODLER55

New member
סדקים

שלום לך פני אלינו ונוכל לעזור 0577767170 תודה מראש נ.ב שלחתי לך מסר אישי .

BRONCO

New member
kodker 55 לא צריך לקפוץ בכל פעם שהמילה סדקים

מופיע תקרא את תוכן הדברים ותסיק את המסקנות סוף שבוע נעים

ט י ס ו ן

New member
כאן בעמוד מישהו המליץ על רב גמיש של טמבור.

גם לי היה נסיון טוב עם החומר הזה.

maria100

New member
תודה...אולם להבנתי סדקים ופיצוצי טיח ברוחבים

כמו שאני מדבר עליהם הדרך הטובה לתקן היא .בגרזן או פטיש לנקות את הטיח המפוצץ ולאחר מכןלתקן .בטיח מחודש מחוזק בבי .גי בונד. ולהפריד אם מסטלינה או שפכטל בין התיקרה לבין תיקון הטיח שנעשה על הקיר..{כדי להפריד בין הקיר והתיקרה}..את החריץ בין התיקרה והקיר שיצרנו אפשר לסתום את חומרים אקרילים . תיקון על שטח רחב בחומר אקרילי יצור לדעתי בעייה בגווני צבע או סיוד מכל מין שהוא.

למעלה