דרושה עזרה !!! חשוב!

Row123

New member
תגובתי

אני לא מכירה אותה אישית. עשיתי מה שהיא ביקשה וזה להעביר הלאה.

אני כתבתי לה מסר פרטי בו המלצתי לה על עורך הדין שלי. גם אני עברתי תהליך של הסדרת הסכם הגירה לפני מעבר להולנד וכמובן כל שאר הפרוצדורות כיאות.

מי שמעוניין בפרטים יכול לתקשר איתה דרך הפייסבוק אני מניחה. משם לקחתי את הציטוט אותו כתבתי פה.

בכל מקרה וגם אם היא עשתה טעויות - והיא עשתה אותן אני לא הייתי רוצה להיות בנעליה. זה מעלה בי תחושות קשות (פרידה מילדים אינה עניין של מה בכך לא משנה מה היא עשתה שהגיעה למצב הזה).

yaelli10

New member
ותגובתי - בלת"ק

ולמה לא שיתפתי אצלי ובכלל - בהודעה שלה יש לא מעט סתירות,

לדוגמא - מצד אחד היא אומרת שהיא הסתתרה אצל מכרים ובמשפט הבא היא טוענת "בהולנד לא קיבלתי עזרה, לא מחברים, לא מרשויות, ולא מהמשטרה". ועוד: "אין לי משפחה שם, לא חברים, ולא תמיכה משום סוג." ומצד שני הסתירו אותה חברים.... בלוף ! היא גם רשמה שהיא שהתה באופן לא חוקי, למה היא לא הסדירה את שהותה בהולנד, כדי להגן על הילדים. אם היא היתה חוקית, אולי היחס מצד הרשיות היה אחר, איפה האחריות שלה? יש לה שני ילדים ! מה היא עשתה במשך השנים שהיא שהתה בהולנד? הדבר היותר חשוב זה להיות חוקית בארץ שבה את גרה.

לא שאני מפקפקת באמינותה, אלא שפשוט נראה לי שהיא צריכה לפטור את הבעיות שלה בעצמה. כמובן שהמצב שלה קשה, והחלטת בית המשפט גם היא נוראית - להפריד בין שני אחים, מה יכול להיות נורא מזה. יש לי את ההרגשה שבמציאות הדברים הם אחרים. זה הכל.

לעניות דעתי - אין לה שום הוכחות על אלימות (מאוד ייתכן שהיא מבלפת) ולא על מצבו האלכוהולי של בעלה. כי אם כן היו לה, אז המצב היה נראה אחרת, וביה"ש לא היה מחליט להעביר ילד אחד למשמרת האב, במיוחד לאחר המקרה שקרה לאחרונה בזיאסט.

פעם היתה לי חברה שגם לה היתה זוגיות עם הולנדי, הזוגיות הולידה שני ילדים. החברה לא היתה מרוצה ממצבה המקצועי, הנפשי והאישי והחליטה בעצמה שהיא חוזרת הביתה. וכך ביום אחד בהיר, היא אספה מטלטליה וילדיה ועברה לגור בארץ. למזלה הבעל לא התלונן (לדעתי היה צריך לעשות כך) כיום קשה לו ליצור קשר עם הילדים גם כי היא מונעת ממנו וגם מכיוון שאין לו את השפה לתקשר עם הילדים (לפחות עד שהם יילמדו עברית). ממשלת הולנד כמובן שמגינה על תושביה, לטוב ולרע.

alma fa

New member

אני זוכרת אותה מתקופה קצרה שהגיחה כאן בפורום.
מצער אותי לשמוע על חיים כל כך צעירים שמטולטלים ומעורבבים עם כל הבלגאן הזה על לא עוול בכפם.

שיהיה לילדים בהצלחה

למעלה