דרושה עזרה דחופה עם Informant

AmiDebesh

New member
דרושה עזרה דחופה עם Informant

תצוגת היומן שלי נעלמה. ואינני מצליח לראות את תצוגת החודש. אינני יודע מה גרם לזה (לא ניסיתי לשנות הגדרות או משהו כזה) ולא איך לחזור לברירת המחדל, המאפשרת לבחור תצוגה של יום שבוע חודש. כמוכן פתאום התזכורות לא עובדות. אלא שהן מופיעות כאשר אני מסנכרן את הפוקט (כמובן מאוחר מידי)

raananta

New member
תשובה ../images/Emo179.gif

בנוגע לשינוי מצבי התצוגה (ראה תמונה) לחץ על הסמל של PI בסרגל התחתון > view options > ובחר ב"show all tabs" (מופיע בתמונה באפור) אם תרצה ביום מן הימים "להעלים" אותו חזרה אז לחץ לחיצה ארוכה על הלשונית ובחר ב"Hide tab". הדבר נכון גם לגבי שאר הלשוניות. בנוגע לתזכורות, קיימת תוכנה שנקראת Wakeup tweak, היא אמורה לפתור בעיות של מערכת ההפעלה בנוגע לתזכורות. הבעיות נובעות מכך שמערכת ההפעלה מנהלת רשימה של תזכורות ולעיתים היא יוצרת שם כפילויות (מיקרוסופט ושעון הקיץ) בכל אופן התוכנה מאפשרת "ניקוי" רישומים כפולים והיא עושה זאת באופן אוטומטי ע"י לחיצת כפתור. בדוק אם היא פותרת את הבעיה. בהצלחה

AmiDebesh

New member
תודה רענן אבל..

אם תסתכל בתמונה תראה שאצלי היומן כלל לא מופיע למטה (מעל ל-New). זה אחרי שניסיתי ברוב יאושי "לתקן"

raananta

New member
עזוב אותך מופיע או לא מופיע!

תעשה בדיוק מה שאמרתי.. תגיע לתפריט עם האייקון... ופעל על פי הצילום שצרפתי. אצלך האופציה של "Show all tabs" תהיה זמינה. אצלי היא לא זמינה כי כל הלשוניות שלי כבר גלויות. בבקשה

AmiDebesh

New member
אז ככה

לחצתי על Show all tabs והלשונית של היומן הופיעה. כשניסיתי להכנס ליומן ה- preview windows באפור ולא ניתן לסמן אותו. לחיצה על כל אחד מהאיקונים לשינוי התצוגה 1,7,31 לא משפיע. לחיצה על החיצים הלבנים (שמאלה ימינה) מימין לתאריך לשנים את התאריך שמופיע בחודש שלם. התצוגה לא משתנה. גם אם לוחצים לחיצה ארוכה על ה- Agenda ומנסים לשנות את התצוגה אין הבדל

raananta

New member
../images/Emo6.gif כתבנו יחד

אני לא יודע מה להגיד לך
זה נראה כאילו משהו הצ'טקמק בתוכנה. תראה אם לאנשים יש עוד הצעות ואם לא אז תנסה להתקין את ה-PI מחדש. אולי זה יפתור את הבעיה. לפני כן תעשה גיבוי של ה-PI. שוב לחיצה על האייקון ממקודם, Data management, גיבוי PI database. הרעיון הוא לשמור על אייקונים וכאלו בקישוריהם לקטגוריות ובהקלדות JOURNAL לנתונים ביומן. אם אין לך צורך בכך אז אל תגבה. (אבל זה לא עולה כסף לגבות וזה רק יוכל לעזור בהמשך)

raananta

New member
המשך...

ה-Preview windows יהיה זמין כאשר אתה מביט במשימות (מציג את תוכן המשימה ללא צורך להכנס לתוכה) , במצב יומן גם אצלי הוא לא זמין. אז עד כאן המצב שלך תקין! מה שאתה מתאר בנוגע לשינוי מצב תצוגה גם ביומן וגם באג'נדה, זה כבר מוזר לי! על איזו תצוגה אתה נמצא? מה אתה רואה על המסך? תוכל לשלוח צילום מסך? (לא בטוח שאוכל לעזור אבל אולי) שם לב! לא לחשוף פרטים אישיים בתמונות

raananta

New member
עמי אני מניח שלא התקנת מחדש עדיין

וטוב שכך. פתאום שמתי לב שמופעל אצלך "פילטר" שגורם לתצוגה חלקית של נתונים! ראה צילום: לחץ על התפריט ובחר ב-default. זה אמור לפתור את הבעיה. כמו שאתה רואה אצלי המצב מוגדר כרגע Holiday, דבר שגורם לסימפטומים שאתה תארת. הצילום באדיבות התוכנה החינמית שקוקי המליץ עליה, XNview. וכמובן ב-PNG.

raananta

New member
עמי, אני מצרף תמונה נוספת

בה תוכל לראות ש"העלמתי" את הלשוניות. ובקלות אנימחזיר אותן בצורה בה הסברתי.

castroman

New member
סתם עצה...

שמור את התמונות בפורמט של JPG או PNG, אתה שומר אותם כBMP והם כבדות מאוד.

raananta

New member
../images/Emo51.gif אבל....

האם יש אפשרות להגדיר ל-PPC שיעשה זאת באופן אוטומטי?!

AmiDebesh

New member
תודה רבה מכל ה../images/Emo23.gif

בסופו של דבר הסרתי את התכנה והתקני מחדש. התופעה אומנם חזרה על עצמה אבל אז המשחקים עם ההנחיות שננת לי קודם פשוט עבדו.

raananta

New member
../images/Emo92.gif

למרות שלא היית צריך להסיר (אבל כנראה זה כבר מאוחר מדי)

למעלה