דרושה עזרה בתביעה

מצב
הנושא נעול.

Keila

New member
דרושה עזרה בתביעה

דרושה עזרה בתביעה
שלום, אני רווקה ויש לי ילדה בת שנה וחצי. האבא שלה יודע על קיומה. עד היום לא ביקשתי ממנו שום החזר הוצאות לגביה. אני עובדת אבל הכנסתי לא מספיקה לכסות את כל ההוצאות כולל מחיה שכ"ד מעון וכלכלת הבית. כיום אני מעוניינת לתבוע ממנו מזונות. כרגע הוא לא עונה לשיחות הטלפון שלי. מה עלי לעשות? האם יש לי אפשרות לתבוע ממנו רטרואקטיבית החזרים? תודה

itsick30

New member
למה לא תבעת עד עכשיו?

דרושה עזרה בתביעה
שלום, אני רווקה ויש לי ילדה בת שנה וחצי. האבא שלה יודע על קיומה. עד היום לא ביקשתי ממנו שום החזר הוצאות לגביה. אני עובדת אבל הכנסתי לא מספיקה לכסות את כל ההוצאות כולל מחיה שכ"ד מעון וכלכלת הבית. כיום אני מעוניינת לתבוע ממנו מזונות. כרגע הוא לא עונה לשיחות הטלפון שלי. מה עלי לעשות? האם יש לי אפשרות לתבוע ממנו רטרואקטיבית החזרים? תודה
למה לא תבעת עד עכשיו?
אני לא משפטן, אבל נראה לי שעל פניו את יכולה הלתבוע רטרואקטיבית, עבור התקופה שעברה.

Keila

New member
חשבתי שאני יכולה לעמוד בהוצאות

למה לא תבעת עד עכשיו?
אני לא משפטן, אבל נראה לי שעל פניו את יכולה הלתבוע רטרואקטיבית, עבור התקופה שעברה.
חשבתי שאני יכולה לעמוד בהוצאות
הסתבר שלא.

תשובה

דרושה עזרה בתביעה
תשובה
באופן עקרוני את יכולה להגיש תביעת מזונות ותביעה כספית נפרדת בגין הוצאות העבר.

יויויו3

New member
עורך דין

תודה
לאן עלי לפנות ע"מ להגיש תביעה נפרדת לכיסוי הוצאות העבר? האם כדאי לי למנות עו"ד מטעמי?
עורך דין
כן קחי עורך דין מערכת המשפט, ובפרט האפשרות שיש לאנשים להגיש כל מיי בקשות במהלך ההתדיינות, "גדולות" מדי על אדם שינו משפטן. עשוי להגרם נזק למי שלא עובד בצורה מקצועית, כלומר בעזרת איש מקצוע

איני בטוח בענין הוצאות העבר

תודה
לאן עלי לפנות ע"מ להגיש תביעה נפרדת לכיסוי הוצאות העבר? האם כדאי לי למנות עו"ד מטעמי?
איני בטוח בענין הוצאות העבר
אבל ככל שתגישי מהר יותר את תביעת המזונות לעתיד, יקבע מועד חיוב מוקדם יותר לענין תשלום המזונות. מאחר ואני מניח שאין לך ידע ונסיון בניהול משפטים מסוג זה, מומלץ לך מאד לפנות לעו"ד לקבל ממנו יעוץ ויצוג ויפה שעה אחת קודם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה