דרושה עזרה בשווק

שיריתי

New member
דרושה עזרה בשווק

אני מנהלת קשרי לקוחות בחברת הדברה. אני מעוניינת להגדיל באופן ניכר את מס' הלקוחות הקבועים של החברה. אשמח לקבל רעיונות הן לגבי פלחי שוק שיכולים לבוא בחשבון מעבר לעסקי מזון ובעיקר לגבי דרכי פעולה. מה חשוב להציג בפגישה. כיצד אוכל לשכנע להשתמש בשירותנו למרות שאנחנו לא הזולים בשוק. היתרונות שלנו כפי שאני חושבת באים לידי ביטוי באיכות השרות, עמידה בזמנים וזמינות. יש לכם רעיונות????

K_man

New member
אגוז לא פשוט לפיצוח...

את שואלת את הח'ברה פה על שוק שלא מוכר למרבית האנשים... אני מניח שהדרך להתחיל היא לבדוק את איכות הצעת הערך שלכם כיום. אל תשאלי את עצמך במה אתם טובים - תשאלי את הלקוחות. אני מציע מעין סקר שבו גם ניתן יהיה לשאול מה חשוב להם בבחירת המדביר שלהם וכל שאלה אחרת שעשויה להיות רלוונטית. בנוסף, חוץ מלהגיע למסקנה במה אתם טובים הייתי בודק את שוק ההדברה ומנסה לראות אילו סגמנטים קיימים בו. תנסו לבחור סגמנט שנראה לכם הכי הגיוני לפנות אליו ואז תבדקו אותו קצת לעומק - אם בשיחות קטנות או ראיונות עומק או כל דרך אחרת. רק לאחר שהכרתם טוב את הלקוח הפוטנציאלי (מה חשוב לו, על מה לא מוכן לסלוח, מה שיקולי הרכישה שלו ועוד) תייצרו פנייה מושכלת לסגמנט הזה. בהצלחה

חוק אצבע שעובד אצלי תמיד

תדגימי ללקוח שלך את הרווח שלו מהתקשרות איתך ולא את מה שהוא יחסוך מלתחבר עימכם. ובאותה נשימה נסי להכנס לנעליים של הלקוח שלך ולמצוא דרך שבא התקשרות עימכם יכולה להגדיל את מעגל הלקוחות שלו! את ההכנסות שלו! תחשבי על זה...

כמה רעיונות...

איכות השרות, עמידה בזמנים וזמינות - הם תכונות טובות לחברת הדברה (ולחברות בכלל) , אבל לדעתי הן נתפסות כתכונות בסיסיות שכל חברה צריכה להחזיק בהם ולא כערך מוסף. אין ספק שעומד בפנייך אתגר קשה מכוון שקשה מאוד להציג את השירות שלכם כמשהו יחודי. נראה לי שהדבר הכי מדאיג בקשר להדברה הוא השימוש ברעל והייתי מציעה להציג את השירות שלכם כשירות חיסולים נקודתי. לדוגמא: בבית שלך יחייה רק מי שתחליט. או לחילופין לתת מענה לחשש שיש לאנשים אחרי הריסוס: התקלות בגויות מפרפרות בביתם לדוגמא: אנחנו לא משאירים פצועים בשטח. ניסתם לפנות לועדים של שכונות וילות? לדוגמא: לשיכון ותיקים ברמת גן (שכונת וילות שנחשבת מאוד יוקרתית) יש ועד שכונתי שמארגן כל מיני פעיליות ומחליט החלטות כלליות לגבי השכונה. מקווה שעזרתי.

למעלה