דרושה עזרה אומנותית

booli

New member
דרושה עזרה אומנותית

היי לכולם, אני לא יודע אם פניתי לפורום הנכון אבל אשמח אם המבינים בעיצוב שממכם יעזרו לי... יש לי חדר חדש בצורת ר´ (כלומר 6 קירות) ואני רוצה לצבוע אותו אבל... עקב חוסר כשרון בעיצוב נותרתי אובד עצות. אשמח אם תתנו לי הצעות לצביעת החדר בין אם בצבע אחיד או כל קיר בצבע אחר. אני סטודנט בן 23 כך שורוד עם לבבות אדומים לא בא בחשבון. תודה מראש על כל עזרה אסף

FreeFeeling

New member
יההה

"אני סטודנט בן 23 כך שורוד עם לבבות אדומים לא בא בחשבון" מעולה !!

SC

New member
אני לא מומחה בעיצוב אבל בתיכון

למדתי במגמת אדריכלות, בין היתר היה מקצוע עיצוב פנים.....לא חשוב. על כל פנים זה בסך הכל עניין של טעם אישי אבל, זה מאוד תלוי בך. איזו מן תחושה אתה רוצה ליצור בחדר ? צבעים כחולים, ירוקים הם צבעים קרים ונותנים תחושה מרגיעה, לאומתם צבעים אדומים צהובים הם חמים ונותנים תחושה אנרגטית. צבע לבן בחדר נותן הרגשה של חלל גדול ומואר, לאומת צבעים כההים ש"מקטינים" את החדר. יש כאלה שצובעים רק את התקרה בכחול כהה למשל ליצור שמים או חלל עמוק למעלה. צריך לקחת בחשבון שצב מחזיר אור, ז"א אם אור פוגע בקיר כחול הוא שולח ריפלקס כחול לקיר שממול....אז כדאי לשלב בין הצבעים אם אתה בוחר כל קיר בצבע אחר. אני בן 29, כבר לא ילד ולא הולך להציע לך לבבות ורודים. אצלי בדירה יש קיר ירוק בהיר (הרבה נגעלים מהצבע הירוק אבל זה יפה) וקיר זה הוא בפינת האוכל. והמקלחת בכתום ושחור. זה הטעם של בעל הדירה לא שלי אבל זה נחמד. אני הייתי עושה כמה ציורי קיר או ציור אחד גדול ע"ג קיר אחד או משאיר הכל בלבן או שהייתי בוחר בצבעים קלאסיים כמו אפרסק בהיא מאוד על הקירות או רק על קירות נגדיים. מקווה שהועלתי. שולי

לא צריך להתפרע עם צבע

כי ריבוי צבעים עושה תחושה של חדר קטן, תצבע קיר אחד שרואים מהדלת (כלומר שעומדים עם הפנים לחדר) בצבע אחיד, לא כהה מדי, וצור אבזור בצבע תואם, כלומר אם בחרת ירוק, אז כיוסי מיטה ירוק ועציץ בפינת החדר יצרו אוירה מעוצבת. או אם בחרת נגיד כתום, אז כיסוי מיטה בצבע קונטרסטי ומנורה גבוהה ומעוצבת באותו צבע (למשל כחול) גם יתנו תחושה של הקפדה על עיצוב. מלבד כל זה קיימים ברשת הרבה אתרים שדנים בנושא כיצוב פנים וצביעת קירות, נסה לשוטט קצת ולהתרשם. בהצלחה. אפרת

למעלה