דרושה: סימולציה

דרושה: סימולציה

מצילי חיים יקרים! אני מתנדב נוער כבר שנה שנייה במד"א י-ם ואני רוצה לצאת לקורס מדריכים של מד"א. במסגרת המיונים לקורס אני צריך לבצע סימולציית הדרכה (לא על ע"ר). יש רעיונות?

כן

תעשה את הסימולציה על משהו שאתה אוהבת, תחביב שלך או חוג שאתה הולך אליו מחוץ למסגרת של מד"א משהו שאתה מתעסק בו בשגרת היום יום מחוץ למד"א והלימודים ככה גם תהנה ממה שאתה מסביר ותדע את הנושא היטב מלבד הלמידה שלך עליו כהכנה לסימולציה בהצלחה

רעיונות

דברים שאני מתעסק בהם מחוץ למדא זה לוגיסטיקה ארגונית, מחשבים, ומבחינת בילויים זה אלכוהול ונרגילות. איך דברים אלו יכולים להשתלב לסימולציה?

../images/Emo12.gif לוגיסטיקה אירגונית?

אבל אתה נוער לאן אתה רץ אתה יכול לעשות סימולציה שמסבירה על תוכנת מחשב מסויימת אתה יכול לתת שיעור על איך מייצרים בירה או וודקה סתם לדוגמא

אבל

אני אישית הייתי הולכת על דבר הרבה פחות פרובוקטיבי (מצב החסה בשטחים) כמו הדוגמאות שנתתי

אני מפחד שלא יאהבו את זה

בגלל שלנוער אסור לעשן בתחנה ובגלל שאני אצטרך לפתוח נרגילה בכיתת הדרכה... זה בעייתי, ומה יקרה אם המערכת גילוי אש וכיבוי אש בכיתה תכנס לפעולה?

כמו שאמרתי

עדיף משהו פחות פרובוקטיבי לכן עדיף שיעור על איזה תוכנת מחשב שאתה יכול להסביר עליה או איך מייצרים בירה לדוגמא אתה יכול להעביר שיעור עיוני על משהו שקשור לספורט

מער

New member
מיונים למדריכים בירושלים....

אחחחחחחחחחחחחח איזה נוסטלגיה...... עשיתי אותם לפני כמעט שלוש שנים בנאדם אין הרבה מה להילחץ צריך להראות ביטחון עצמי הסימולציות הרגילות זה על שש בש.... פלאפונים.... הסימוצליות ברב הפעמים נעשות בטעם טוב ובהרבה חוש הומור צריך גם רצינות וגם הומור ולהפגין כמה שיותר יכולות איייי קורס מדריכים 2003..... בהצלוחה....

ואני ע' מדריך בקורס מדריכים...

תחנופות לא יעזרו לקבל הטבות!
(רק כסף מזומן
)

למעלה