דרושה סייעת לילד

ליתי0202

New member
דרושה סייעת לילד

לגן ילדים לימים שני,רביעי,שישי לגן ילדים. לילד שסובל מPDD. אני הגננת ואני מבקשת בשם האמא....

doroniz

New member
סובל????

אולי אני באמת רגיש מידיי, אבל אם הילד סובל אז יש לבדוק זאת. אם לבטל את הציניות שבדבריי אז: לילד יש אוטיזם או מדובר בילד עם אוטיזם. אוטיזם היא לקות ואינה מחלה. בכדי שאפשר יהיה לעזור כדאי לדעת: 1. באיזה אזור/ישוב נמצא הגן? 2. מהו גיל הילד וגילאי הילדים בגן? 3. מהן שעות הפעילות של הגן ומהן שעות הסיוע הנדרשות? 4. האם אפשרי סייע (גבר)?

איריס56

New member
לדורון

אתה פשוט נפלא. כל הכבוד על התגובה שלך. אתה בכלל לא רגיש מידי. להיות ילד עם PDD זו אינה מחלה ואינו סבל אלא קושי - אפשר לחיות חיים מלאים ומאושרים יחד עם ה- PDD. איריס

doroniz

New member
סלחתי

בתור גננת שמעוניינת לשלב ילד עם אוטיזם חשוב להכיר מעט את הלקות האוטיסטית. חלק בלתי נפרד מהספקטרום הוא ההורים שחלקם רגישים להגדרות (כמוני
). ד"א, "גן צבר" הוא שמו של הגן של הבן הצעיר שלי. כיף לקרוא חתימות כמו שלך, במיוחד הסיפא: "....שאתם בעולמי ואני בשלכם!!!!" בהצלחה בגן, ובהצלחה בשילוב. יש בפורום הורים שהתנסו ומתנסים בשילוב בגילאי הגן השונים. אני משוכנע שהם ישמחו לכוון ולהדריך ככל שניתן (במגבלות האינטרנט). דורון.

ליתי0202

New member
רגישות היא טובה בכל מצב.

ונכון לא הייתי מספיק רגישה,בהגדרה שלי. ואני שמחה,שאמרת לי... זה חשוב לי!

ליתי0202

New member
פרטים על הגן והילד.

הגן נמצא בגבעתיים. יש בו 16 ילדים.. ובבוקר זה אני ועוד שתי סייעות. הילד בן 3 ושלושה חודשיים. הוא לא גמול.. ואנחנו (האמא ואני)מחפשות סייעת,שתעבוד איתו. מצאנו אחת לימים ראשון,שלישי וחמישי... ועכשיו אנחנו מחפשות לשני,רביעי ושישי. לארבע שעות בבוקר. היות ואני לא בעלת נסיון.. לא במציאת מישהי טובה,שתתאים לילד. אבל גם שתתאים לגן עצמו.

למעלה