דרושה מסעדה...

lala182

New member
דרושה מסעדה...

אני יוצאת עם מישהו ויש לו יומולדת, בתור פתרון לא מחייב אך נחמד חשבתי להזמין אותו למסעדה... (ובהזדמנות זו אם יש לכם רעיונות יותר מוצלחים אני אשמח לשמוע
) אז דרושה מסעדה באיזור המרכז... לא משנה יותר מדי סוג האוכל... רק חשוב שהמקום יהיה נחמד עם אוירה טובה, לא פלצני יותר מדי... הכי חשוב.. שתהיה חניה (גם בתשלום העיקר שתהיה...) ושאני לא אפשוט רגל, בכל זאת אני סטודנטית
תודה רבה מראש

prizman

New member
יש לי כמה רעיונות

אבל זה לא הפורום בשבילם.
בכל מקרה נסי להיות טיפה יותר ספציפית כי טווח האפשרויות שהשארת גדול מדי. צהריים, ערב, אזור מועדף במרכז וכו'.

b a f i

New member
ממליצה בחום

על הסרגוס-אין בעית חניה ,אחלה אוכל ואווירה כיפיית, או לחלופין קופי בר-מעולה ביותר ולא יפשטו לך את העור. יש גם את הבראסרי,אבל ישנה מצוקת חניה. תהנו .

נחמנית

New member
תמרה ברחוב החשמונאים

יש לה עכשיו עסקיות לאורך כל היום של 87 ש"ח - מנה ראשונה + עיקרית + כוס יין. לא תפשטי רגל חניון ענק מאחור (כניסה מרחוב הארבעה). יש חנייה אוכל מצויין, מגוון ואווירה נעימה. גם עכשיו כשהתחלפו הבעלים הביקורות מהחברה נשארות טובות. רק דבר אחד חשוב - להזמין מקום מראש ליום המיועד...

lala182

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אם אני אלך על ארוחת ערב אני בהחלט אאמץ אחד מהרעיונות (רק צריכה ללחשוב מה...) אבל היום גיליתי שיהיה לנו בוקר פנוי אז אולי רעיון למקום נחמד לארוחת בוקר? (באותם קריטריונים... לא אכפת לי גם להרחיק טיפה מעבר...) תודה שוב

למעלה