דרושה מזכירה

דרושה מזכירה

וזה כל האמת מאחורי מודעת הדרושים... דרושה מזכ{ק}ירה. מסודרת ומאורגנת {כוסית,בלונדינית ומטופחת}, שתבוא עם יומן מהבית {וחצאית קצרה ומוכנות לשבת על ברכי הבוס} ושתהיה מוכנה לעבוד בשעות גמישות {וגמישה בכלל}. נא לצרף קו"ח, המועמדות שתבחרנה תעבורנה מבחנים {מאוזנים} קפדניים ומעמיקים {אין מה להוסיף...} בחדר הצדדי.

והנה הקו"ח שהתקבל...

לפני המון שנים נולדתי ליד חוף הים הדרומי אי שם בצפון י-ם. את מרבית חיי ביליתי על שפת הים, בונה ארמונות. תמיד חלמתי שיהיה לי מלך עם זקי(ו)ף גדול, וכל חיי פעלתי להגשמת מטרתי זו. אני גמישה מאוד - הודות לגמישונים שאני לובשת מידי יום, אני חדורת מוטיבציה וויבטור, יכולותיי לפעול למען העמדת המטרה מול עיניי - בלתי נלאות. אני פנויה להובלה, הטענה והתנעה... אני אוהבת יושר - החיים מלמדים אותנו שכמה שהוא יותר ישר הוא יותר טוב, אני אוהבת להיכנס לעובי הקורה - למדתי להעריך עובי לאחר פעילות סודית במ"ל ובח"מ, לא אאריך במילים - אלא במעשים. אעמוד, אשכב, אתאזן ואתכופף, ולו למטרה נעלה ועולה זו. אם אשכחך ירושלים - אתן לך את יד ימיני. כולי תקווה שנפעל יחד בהווה ובעתיד למען הגשמת החזון, הצבת היעדים, והעמדתם על כנם. על החתום ז' נ.ב. - בעניין הים שבצפון י-ם - הוא התאדה בינתיים. ויתכן שיעבירו אותו לדרום י-ם.

למעלה