דרושה מורה מחליפה

tulsy

New member
דרושה מורה מחליפה

יום שלישי הקרוב מ9 עד 10 בכניסה לנס ציונה 025 דק מתל אביב 150 שקל מי שמעונינת ליצור איתי קשר בהקדם ל הילה0528985097 תודה בנות שבת שלום

tlingit

New member
../images/Emo105.gif האם כבר נוצר השידוך?

תמיד משמח אותי לעזור לשני צדדים

הצעה

טלינגיט, אני שולחת לעתים די קרובות בנות שפונות אלי ללוחות לבדוק איפה יש שיעורי ריקוד, והרבה מהחוגים שמופיעים שם כבר לא עדכניים. חשבתי אולי נעשה בדיקה או משהו לרענון הלוחות, כדי שיופיעו בהם רק שיעורים פעילים שאכן מתקיימים? מה דעתך, והאם יש לך רעיון כיצד אפשר לעשות את זה?

אפשר

"לאפס" את הלוחות, ושכל מורה תספר לנו שוב איפה היא מלמדת היום ומתי בדיוק. נראה לי שכדאי לכתוב עם כללים ברורים, למשל - שהמקום יופיע בכותרת, שיפורט היום והשעה, שיופיע שם המורה ומס' טלפון להרשמה ולפרטים, ובסוף עוד שורה של פירוט או תיאור חופשי יותר. אפשר גם להכניס כל הודעה עם תאריך, ושכל מורה תצטרך "לחדש" את ההודעה בכל חצי שנה נניח, כך שחוגים לא רלוונטיים ימחקו. הבעיה בכל זה היא שיש סיכון להפסיד חוגים של מורות שלא הן ולא תלמידותיהן נכנסות לפורום, ודווקא מה שהלוחות אמורים לתת זה מידע גם על החוגים שמתקיימים במקומות "נידחים" יותר. לשיקולך.

tlingit

New member
../images/Emo45.gif

לא הייתי רוצה לאפס את הלוחות, כדי לא לאבד מידע בעיקר על מקומות רבים שלקח לי הרבה מאד זמן לאתר... מה שכן, הרעיון לבקש ממורות שיעדכנו את המידע טוב מאד

למעלה