דרושה לזוג יפה

דרושה לזוג יפה

אין מה להסתכל כאן... היא באמת דרושה והזוג באמת יפה (ולא, מאחורי המודעה לא מסתתר סוטה שמביא ביד). ת"א ואזור המרכז

digglek

New member
../images/Emo9.gifהסייבר המיוחל

אני די ותיק בתור צופה בבלוג פה,בואו נגיד מימי הזוג "גן עדן" או אמייזינג.ראיתי וצפיתי בהרבה הרכבים במיוחד כיצד ימית הביסה את חושפת הכל והשתתפתי בשמחתה של סכסית 23 כשזכתה בסוף שבוע באמסטרדם. לא מכבר החילותי לשדר כפעמיים שלוש בשבוע , קטעי אוננות. הייתי צריך להתודד עם גסות הרוח וההערות הפוגעות מצד גולשים , מעניין שלא ראיתי את קצה קצהו של פוליס , והסתפקתי בלזרוק וזהו. לאחר כ 30 -35 ערבי שידור,לא זכיתי ולו פעם שתעלה מולי בחורה עם מצלמה ונעשה סייבר מה שנקרא CAM2CAM . עלו בחורות בשחור עם כוכבית שלפי השאלות היה ברור שהם גברים (מה בחורה מתעניינת בחור שלי מאחור?) עלו בנות בסגול שכתבו לי טכסטם יפים , סקריפט מלא של מציצה או זיון ואני בתגובה גמרתי לעיניהן על מראה,דבר הממחיש יותר מכל את מתזי הזרע. עם בחורה אחת שוחחתי בטלפון,מתאר לה כיצד אני שוגל את ערוותה המיוחמת,היא באמת יללה וגמרה בבכי אני בטוח שנהנתה. אבל ! לא הצלחתי לשכנע אף לא אחת להפגש....להמשיך את שיחתנו בזיוני לילה מיוחמים. אשמח לקרוא תגובות , ואולי אפשר להפוך את הבלוג הזה לפלג וירטואלי שאפשר להמחישו.

HenYaish

New member
צילומים

דרושה בחורה חטובה לצילומיםם ארוטיים ללא עירום שכר גבוה לשעה בנות המעוניינות נא לפנות אלי בפרטי

למעלה