חשיבה יפה.
מ מחוץ לסכמה New member 17/11/13 #21 שיתקשר. דווקא זה עשוי להעלות לו את הביטחון, ובטחון גבוה יותר עשוי לסייע לו גם למצוא עבודה מהר יותר.
R riki tiki tavi New member 17/11/13 #22 אם היא זאת שיזמה את ההיכרות כפי שהבנתי ממך אז נראה לי שלא צריכה להיות בעיה. הוא מצא חן בעיניה מבחינות אחרות אז לדעתי היא לא תפסול אותו רק על זה.
אם היא זאת שיזמה את ההיכרות כפי שהבנתי ממך אז נראה לי שלא צריכה להיות בעיה. הוא מצא חן בעיניה מבחינות אחרות אז לדעתי היא לא תפסול אותו רק על זה.
S supersonic777 New member 17/11/13 #23 לא מעוניין,זה הכל.חוסר תעסוקה זה עניין זמני.. אין קשר ממשי. אם את מדברת על "לא מועסק" הרבה זמן,הכוונה לחצי שנה +,אולי יש קשר...איזה אופי יש לו לומר לה,"אני לא עובד"?
לא מעוניין,זה הכל.חוסר תעסוקה זה עניין זמני.. אין קשר ממשי. אם את מדברת על "לא מועסק" הרבה זמן,הכוונה לחצי שנה +,אולי יש קשר...איזה אופי יש לו לומר לה,"אני לא עובד"?
T tatiana6 New member 18/11/13 #24 שני דברים, קודם כל אני מסכימה מבין כולם עם שי בן אדם צריך להתרכז בראיונות עבודה וגם בוא נגיד, בינינו, שאם היא הייתה עושה לו את זה, הוא לא היה מתלבט.
שני דברים, קודם כל אני מסכימה מבין כולם עם שי בן אדם צריך להתרכז בראיונות עבודה וגם בוא נגיד, בינינו, שאם היא הייתה עושה לו את זה, הוא לא היה מתלבט.