דרושה הפרדה

השאיפה למותת מובילה ליצרה שירית גדולה

הדמות הכי יפה ונשית ( גם פיזית לטעמי היא מדהימה ) היא סליבה פלאת אהבותי, אני כנה מתקנא על היכולת שלה לצייר את המוות, בצורה מרשימה כל כך, סמבולית, מסטית, מופרעת, כמו בלחסן אגב, רק שהוא גס ומחוספס ופחות מתוחכם ויותר רגיש ויותר אותנטי, שירה נראי מוקפדים מאוד, לעומת בודלר שהוא אוהבי הגדול מכולם שכתב בהשפעת סמים קשים ואלכהול .. גם אני נסיתי לעשות כמהו ושתתי דשתי בקבוקים, והיה לי בעיות חמרות בקיבה, ולא יצאי מהיטה יומים, כמעת מתי, ולא כתבתי כלום ,כנראה זה לא כמו סמים, וקשור מה אתה שותה.. אני כוב הכי טוב דששאני פסכוטי

השיר של נורדה שהופעתי ממנו

אֲנִי יוֹשֵב אֵצֶל שֻלְחָנִי וְרוֹאֶה אֵיךְ כָּל הַיָּמִים אַתְּ מְשַֹחֶקֶת עִם הָאוֹר שֶל הַיְּקוּם, בָּאָה אֵלַי בִּפְרָחִים וּבְמַיִם; הָרֹאש שֶלִּי לָבָן וּמְלֵא הִסְתַּבְּכֻיּוֹת וּמְצוּקוֹת, וְאַתְּ כְּמוֹ אֶשְכּוֹל עֲנָבִים שֶנִּכְנָס אֶל פִּי מִדֵּי עֶרֶב. אַף אֶחָד לֹא חוֹשֵב שֶאֲנִי עֲדַיִן אוֹהֵב אוֹתָךְ: הָנִיחִי לִי לָשִֹים אוֹתָךְ שְֹרוּעָה בְּתוֹךְ מִקְלְעוֹת פְּרָחִים צְהֻבִּים. מִי כּוֹתֵב אֶת שְמֶךְ בְּאוֹתִיּוֹת עָשָן בֵּין כּוֹכְבֵי הַדָּרוֹם? אָה, אֲנִי מְבַקֵּש לְהַזְכִּיר לָךְ אֵיךְ הָיִיתִי קַיָּם גַּם בְּאוֹתוֹ הַזְּמַן בּוֹ אַתְּ עֲדַיִן לֹא הָיִית קַיֶּמֶת. פִּתְאוֹם הָרוּחַ מְיַלֵּל וְחוֹבֵט בְּחַלּוֹנִי הַמּוּגָף, מַשְלִיךְ לְתוֹךְ חַדְרִי פֶּתֶק עָלָיו כָּתוּב: "הָרָקִיעַ הוּא רֶשֶת חֲלָבִית שֶנּוֹעֲדָה לִלְכֹּד אֶת הַדָּגִים חוֹלְמֵי-הַכּוֹכָבִים הַמֶּלַנְכּוֹלִיִּים!". לְכָאן בָּאוֹת כָּל הָרוּחוֹת כֻּלָּן וּמְסִיטוֹת מִמֶּנִּי אֶת הַגֶּשֶם. עוֹבְרוֹת בּוֹרְחוֹת הַצִּפֳּרִים. הָרוּחַ. הָרוּחַ. רַק אֲנִי יָכוֹל לְהֵאָבֵק נֶגֶד עָצְמַת הַהִתְנַגְּדוּת שֶל כָּל הָאֲנָשִים. סוּפַת עֲלֵי אַרְמוֹלִינָה אַרָעִית מְשַחְרֶרֶת אֶת כָּל הַסִּירוֹת שֶאֶמֶש קָשְרוּ אֶת הַשָּמַיִם. אַתְּ נִמְצֵאת כָּאן. אָה, אַתְּ לֹא בּוֹרַחַת, עֲדַיִן לֹא מִתְחַמֶּקֶת. אַתְּ מְשִיבָה לִי עַד הַצְּעָקָה הָאַחֲרוֹנָה. אַתְּ יוֹשֶבֶת לְצִדִּי, מְכֻוֶּצֶת כְּמוֹ פְּקַעַת חוּטִים, כְּאִלּוּ הָיְתָה לָךְ סִבָּה לְפַחֵד. וּפַעַם אַחַת, לַמְרוֹת הַכֹּל, צֵל זָר וּמוּזָר חָלַף דֶּרֶךְ עֵינַיִךְ – יָכֹלְתִּי לִרְאוֹת אוֹתוֹ, הוּא רָאָה אוֹתִי. וְעַכְשָיו, עַכְשָיו גַּם אֲנִי, קְטַנְטֹנֶת; אַתְּ מְבִיאָה לִי אֶת אֵם יַעֲרוֹת-הָעַד, וְיֵש לָךְ שָדַיִם מְבֻשָֹּמִים. וּבִזְמַן שֶהָרוּחַ הֶעָצוּב דּוֹהֵר וּמֵמִית פַּרְפָּרִים אֲנִי אוֹהֵב אוֹתָךְ,

חלק שני שיר ארוך והערה

לצפיה ב-'חלק שני שיר ארוך'חלק שני שיר ארוך נתנאל658988115/12/2016 | 23:11173
כָל הַנְּשָמָה שֶלִּי עוֹרֶגֶת בְּשִֹמְחָה נִכְמֶרֶת לְפֶה הַשְּזִיף שֶלָּךְ. כַּמָּה יִכְאַב לָךְ לְהִתְרַגֵּל אֵלַי, לְנַפְשִי הַבּוֹדֵדָה וְהַפִּרְאִית, לִשְמִי שֶכֻּלָּם מְנַסִּים לְהַבְרִיחַ. הֵם רָאוּ כָּל כָּךְ הַרְבֵּה פְּעָמִים אֶת הַלּוּסֵרוֹ, אֶת אַיֶּלֶת הַשַּחַר, בּוֹעֵר וּמְנַשֵּק אֶת הָעֵינַיִם שֶלָּנוּ, וְאֶת הַשָּמַיִם שֶמֵּעַל רָאשֵינוּ כִּסּוּ דִּמְדּוּמִים הַנּוֹטְפִים מַטָּה בִּמְנִיפוֹת מִסְתּוֹבְבוֹת – וְהַדָּם חָזַר לִמְקוֹרוֹ. מִלּוֹתַי נָשְֹאוּ מֵעַלַיִךְ לִטּוּפִים, הַלִּטּוּפִים שֶיָּדַי כָּעֵת כְּבָר לֹא יְכוֹלוֹת לְהַעֲנִיק לָךְ. אָהַבְתִּי אוֹתָךְ מֵאָז אוֹתָהּ שָעָה בָּהּ גּוּף הַצֶּדֶף שֶלָּךְ הִפְקִיר עַצְמוֹ לְאוֹר הַשֶּמֶש בְּלִי פַּחַד; הֶאֱמַנְתִּי בָּךְ שֶיָּצַר אוֹתָךְ אֲדוֹן הַיְּקוּם. הֵבֵאתִי לָךְ מֵהֶהָרִים שֶל הַפְּרָחִים הַשְֹּמֵחִים אִלְסָרִים כֵּהִים, וְסַלְסִלָּאוֹת שֶל נְשִיקוֹת בַּר. אֲנִי רוֹצֶה לַעֲשֹוֹת אִתָּךְ אֶת שֶהָאָבִיב עוֹשֶֹה עִם הַדֻּבְדְּבָנִים: נְשִיקוֹת דֻּבְדְּבָן וְעֵינֵי דֻּבְדְּבָן, וּלְחָיֵי דֻּבְדְּבָנִים רַבִּים, וּשְֹדוֹת דֻּבְדְּבָנִים עַל לְחָיַיִךְ.
&nbsp
&nbsp
אני מת על השירי אהבה שלו, בעיני מהגדולים שיש, אואי הוא כתתב מהלב, כל הפרחים, והים זה כזה מאמי כזה, כל כך נאבי ותמים, אני שונה מזה אבל הושפעתי ונסיתי לכתוב בסגנון דומה

זה מה שמגניב בזה

שאפשר לבטא את זה גם בלי משפטים עם קשר (איזה שיר מצחיק ואהבתי את מכווצת כמו פקעת חוטים)
כי זה מתחבר להכל ולכן הבסיס אהבה...

השיר הזה ממש הצחיק אותי משום מה
בגלל זה גם כשארנה כותב שיר אהבה לטלי שהולך משהו כמו
את קו ואני נקודה
ואני אוהב אותך נורא
טרללהלהלה
זה מסתדר
נו נו נו

הוא לא מצחיק אותי הוא מדהים אותי

בחיי אלוהים אני קורא אותו ומרגיש קטן, מרגיש שהוא עשה דמיום הרבה יותר טובים, מה את חושבת ? אבל הוא קצת הגזים עם המשפטים, זה מבלאגן מאוד וחסר עמוד שדרה, שירה אקסטטית מאוד.

dina199

New member
כל מה ששונה צריך להפריד ....

אם כך והפלורליזם בוטל. מי צריך אותו ?(השאלה ריטורית).
מזכיר מאוד את ההחלטה של האמריקאים הלבנים לשים את האינדיאנים בשמורות.
תחליף את ההצעה להפרדה ב'גברים ונשים','לבנים ושחורים','יהודים ושאר העולם' ואז תבדוק איך זה נשמע. הכל כולל ההצעה שלך נשמע לא טוב.

גור4242

New member
דווקא רעיון לא רע בכלל. כמו שיש מדינות שונות, אבל עולם אחד

וההבדל בין א"ס לנ"ט - מבחינת דרכי החשיבה - גדול הרבה יותר מההבדל בין ישראלי לאמריקאי (למשל).

וזה לא סותר גם את האפשרות של להיות לפעמים ביחד כשרוצים. כמו ב"מסע בין כוכבים": יש פדרציה של כוכבי-לכת, אבל כל כוכב (וכל תרבות) גם עומד ברשות עצמו.

באמת לא מבין למה ישר אנשים פה לקחו את הדברים של פותח השרשור ל"מחנות ריכוז" ו"הנטים הגזע נחות" וסגרגציה על בסיס גזעני.

schlomitsmile

Member
מנהל
הפרדה ביןנשים לגבריםאולי רעיון טוב-סוףלאנושות, ברכה לעולם

למעלה