דרושה המלצה~

dorinchik

New member
ראית השטן לצידך?

devil beside you מנגה רומנטית המתרחשת בבית ספר...אני ממליצה בחוםם! מאוד יפה..היא בטיוואנית אבל היא שווה את הבלבול בשפה..מילה שלי!

shui chan

New member
שמעתי דברים טובים ושקלתי..

בעיקרון ממש מתאימה לסגנון שלי אבל אני ממש לא בטוחה בגלל השפה.. אוף! מה שאמרת לי גורם לי לשקול שוב.. נראט לי אוריד פרק ראשון ^^" (ככה גם הגעתי לקרואנית - בגלל גונג, לא הסכמתי לראות דברים חוץ מביפנית ואחרי גונג התחלתי לזרום עם הקוראינית) תודה!

dorinchik

New member
תורידי תורידי

את תתאהבי בזה ישר...זה קליל וממכר..ראי הוזהרת

shui chan

New member
אז ככה..

התחלתי לראות =) הסדרה באמת ממכרת אבל אני פשוט לא כל כך אוהבת את הבימוי שלה (מעבר לזה שאני מרגישה שדיבבו את הדמויות משפה אחרת) אבל עד עכשיו ההתפתחות של העלילה דיי מוצאת חן בעייני והיות ואין לי כל כך מה לראות זה מסתדר בול ^___^ כרגע אני באמצע פרק 3 ונקווה לטוב! ושוב תודה על ההמלצה!~

shui chan

New member
עוד חדשות חמות לכל אוהבות גו גי הון!~ 3>

(הנסיך שין מגונג) הבחור היקר הולך להוציא סרט בסתיו הקרוב (נקווה שהקרוב מאוד) לסרט קוראים Antique Bakery ומשחק בו גם (השחקן שברח לי השם שלו) ששיחק את הנער שהכין וופלים בקופי פרינס. הסרט מבוסס על הסדרה היפנית בעלת אותו השם שבה משחקי טאקי לא בדיוק בטוחה איך העלילה של הסרט תהיה אבל ממש שיצא לי לראות נראה שהסרט הולך להיות דיי מושקע ואני גם ממש אוהבת את גו גי הון ככה שאני אחכה לזה בציפיה =) יש למה לחכות~

חדשות ישנות

אבל תודה..אמור לצאת בסוף החודש הזה לאקרנים בקוריאה כבר. לבחור היפני מקופי פרינס קוראים קים ג'אה-ווק אגב.

shui chan

New member
חדשות בשבילי XD

מרגש משהו הייתי אומרת ^___^

למעלה