דרושה המלצה~

shui chan

New member
דרושה המלצה~

אני תקועה >: אנ י מחפשת דרמה של קומדיה רומנטית - הקטע הוא שאני לא מוצאת משהו שקולע לזה ועדיין מעניין אותי. שתי הסדרות האחרונות שראיתי הן Hello my teacher - שממש ממש אהבתי, גונג יו פשוט נותן משחק מדהים. ופול האוס בעקבות המון המלצות שהיו פה - נשארו לי עוד 2 פרקים ואני מסיימת. הקטע שהדרמה שאני מחפשת - אני חייבת שיהיה לה סוף טוב.. נגיד ראית גם סנו קווין אבל בגלל שהסוף לא טוב וויתרתי על הפרק האחרון.. ככה שאני תקועה.. הסתכלתי גם אז בשירשור שהיה בפורום קואיה ולא מצאתי. ככה שאם יש לכם רעיון אני ממש ממש אשמח. אין לי בעיה כם עם זאת תהיה איזו דרמת בית ספר.. ורק משהו אחד אחרון - שהדרמה תהיה או ביפנית או בקוראינית - ממש קשה לי להתרגל לשפות. תודה ושבת שלום =)

snowmusic

New member
אני אהבתי את lovers

מתה על הסדרה הזאת וגם הסוף הוא לא רע. לא סוף אמריקאי אבל בסדר. בנוסף, "גומות" משחק שם והוא חתיך עולמי ויש כמה סצנות
(עדינות) שזה ממש לא אופייני לסדרות קוריאניות.

giligil11

New member
גם אני אהבתי את LOVERS

ואני ממליצה בחום על עוד כמה: Winter Sonata סדרה ענקית לדעתי, המוסיקה... משהו! Delightful Girl Choon-Hyang גם עם סוף טוב. זמן בין כלב לזאב ענקית! אבל יש אותה בויוה פלטינה, כי ללב אין גבולות! ראיתי עוד המון אם תרצי, אני כאן.

kiCkiC

New member
Lovers ו Winter Sonata לא ממש "קומדיות" ../images/Emo6.gif

Delightful Girl Choon-Hyang לעומת זאת - כן...

giligil11

New member
היא בהחלט קומדיה

שעושה פארודיה על סדרות אחרות שלא נזכיר את שמן! יש ב-LOVERS הרבה מהקומדיה, בעיקר עם השחקנית הראשית.

kiCkiC

New member
זה שהיא כולה פלסטיק..

לא ממש קומי, הייתי אומר שזו די טרגדיה איך שהיא הרסה לעצמה את הפרצוף

giligil11

New member
שלא לדבר על סמרטוט הרצפה בתור שיער ../images/Emo157.gif

אבל עדיין, זו אחת הסדרות שאהבתי.

shui chan

New member
קראתי את ההמלצה פה..

אני מרגישה שדיי מיציתי את הרעיון העלילתי.. מזכיר קצת פול האוס (או שלא?) חשבתי אולי לנסות את נודמה קאנטיבל ואם המלצה כזאת חמה אני אנסה גם את לאברס =) תודה!

snowmusic

New member
נודמה גם מקסימה

היא סוג אחר לחלוטין, היא היפנית היחידה שראיתי (בקרוב יהיה לי יותר זמן)אבל התמוגגתי מכל רגע.

לאברס רחוקה מלהיות קומית לדעתי

היא אולי מציגה כמה סיטואציות קומיות פה ושם אבל היא בהחלט דרמה רומנטית/דרמית יותר מאשר קומית.

אמרת דרמה קומית?

אמרת "סולמייט"! כל פעם שראיתי פרק בדרמה המתוקה הזאת הייתי צריכה חיתולים למבוגרים...אחת הסדרות היותר מצחיקות שראיתי. הדרמה היא סוג של מיקס בין "סקס והעיר הגדולה" (בלי הסקס) עם "חברים" רק עם קוריאנים שנראים לדעתי יותר טוב מג'ואי, צ'אנדלר ורוס. שין דונג-ווק תעשה לי קשת בשיער!!
מומלץ בחום רב.

kiCkiC

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לבעלי לב חזק

ושירותים קרובים לחדר מחשב!!

giligil11

New member
יופי, השירותים צמודים אצלי ../images/Emo6.gif

אחרי ההתעופפויות בדאמו, אני בטח אזדקק למשהו קליל.

shui chan

New member
טוב.. לפחות במהלך חיפושי בפורומים

גיליתי שיש עוד הרבה למה לצפות - The World They Live In - נשמע ממש טוב - ואני ממש אוהבת את השחקנים! יצא בנובמבר השנה ^^ השילוב של היון בין וסונג הי גיו נשמע לי ממש מרגש *___* 3> והיות וראיתי פול האוס ודיי התאהבתי בבי ריין אני מצפ גם לסדרה החדשה שלו שהולכת לצאת השנה!~ נקווה שיהיה טוב =)

shui chan

New member
אם כבר בי ריין

מישהו יודע ממה שני הפצעים שיש לו ביד? והבנתי שהוא גם זמר (מפתיע :O) - למישהו יש שיר מומלץ שלו?

giligil11

New member
הפצעים זה בגלל ש....

הפלתי אותו מהאופניים! עצבן אותי!

למעלה