דרושה המלצה

דרושה המלצה

לסבתא יש בקרוב יומולדת, היא תהיה בת 70, ואנחנו רוצים לקחת אותה לחגוג. עכשיו היא לא טיפוס שאוכל הרבה במסעדות. מדי פעם היא הולכת, אבל אין לה מקום אהוב. אשמח לקבל המלצה למקום שבו אפשר לשבת בכיף כל המשפחה, שלכולם יהיה מה לאכול (סבתא אוכלת הכל, ויש 2 צמחונים), ושהווליום יהיה רגוע. מה המקומות האהובים עליכם?

stp51

New member
אלטמן הקטן../images/Emo35.gifהמלצה|מאיזה אזור בארץ../images/Emo35.gif

ת"א, שכחתי לציין

תודה

עצום את העינים..זרוק אבן../images/Emo217.gif

היכן שהיא תיפול שם המסעדההההההה.בת"א אין בעיה של מסעדות המוקש הוא התקציב

בעיקרון

אנחנו נהיה 9 אנשים, עד 80 ש"ח לאדם. אם יש מקום שמגיש הרבה מנות קטנות שכולם יכולים לטעום מהכל זה יהיה מצוין, אך לא חובה.

אני 60

New member
אלטמן הקטן שלום

ביפו יש מסעדת דגים נהדרת שאוכלים בה גם בשרים. את השלחן ממלאים לפני הארוחה ב- 20 מלטים נפלאים. לאחר מכן כל אחד מזמין כרצונו. מנה עם קינוח והסלטים - 70 שח טעים ומומלץ. לפני שבוע אכלנו שם כבר פעם שלישית. מאד מתאים למשפחה ואין צורך להזמין מקום כי המסעדה ענקית. רצוי ללכת באמצע השבוע אבל פתוח שישי -שבת. הבעלים ערבית וזה נמצא ביפו מקביל לים ברח. קדם. כל אחד שתשאל יודע על המסעדה.שמה"הזקן והים". בתאבון שלומית

לא רשמת מאיזה אזור אתם בארץ אבל יש את

מסעדת "עדנה" ברמת השרון. אני אוהבת אותה כי זה סגנון של אוכל ביתי אבל מאוד איכותי ומאוד טעים! (אבל אני לא בטוחה לגבי התקציב שכתבת. אם כי אני לא חושבת שזה יחרוג בהרבה, אם בכלל). מזל טוב!

וגם יויו גם../images/Emo109.gif

אבל אין מה להגיד מסעדה טובה.כדאי גם להזמין מקום

sy sy

New member
למסעדת גבינות בטבע

יש את "ארץ זבת חלב" במושב נחלים (באזור פ"ת) פתוחה בימים א'-ו' עד שעות הצהריים וביום שישי צריך להזמין מקום מראש, הם עושים את הגבינות בעצמם ואפשר לעשות שם ארוחת גבינות ויין מסעירה בתוך טבע ירוק וססגוני, מקום שאני תמיד אוהבת לחזור אליו ולהפתיע איתו אנשים שעדיין לא מכירים. חוויה!

למעלה