דרושה המלצה למכשיר

Ambious

New member
דרושה המלצה למכשיר

אהלן אני מחפש להחליף את ה- rx3715 הישן והנחמד שלי במשהו חדש ונחמד יותר. דברים שחשובים לי: Wi-Fi אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך BlueTooth וסלולארי סאונד טוב (ל- 3715 יש סאונד ממש טוב) תצוגה טובה (בקיצור, מוזיקה וסרטים). אם יש בו GPS גם יכול להיות נחמד, אבל לא דרישה. יש המלצות?

עדימ

New member
מה שעולה לי לראש זה

ETENM600+ MIO701 HP IPAQ 6915 TYTN/JAS JAM JAMIN ושל אפל החדש IPONE זה מה שעולה במוחי

2cookie

New member
DELL X50V משומש

ב-1100-1300 שקל אתה יכול לקנות מכשיר שאפשר לשים בו כרטיסי CF (הרבה מקום למוזיקה וסרטים), יש לו מסך VGA (איכות הרבה יותר טובה ממה שחווית עד עכשיו), מאיץ גרפי (שוב, סרטים), גם BT וגם WIFI, וגם WM5 בשידרוג מה שאומר שאתה חוסך כסף וקונה מכשיר טיפה יותר ותיק שעושה את אותם הדברים שעושים המכשירים החדשים. אם אתה רוצה מכשיר חדש, תוכל לרכוש פוג'יצו N560 עם מפרט דומה + GPS, או אייסר N311 (מקווה שלא טעיתי בשם) ללא GPS. בכל מקרה כדאי שתוותר על המצלמה.

אני לא הייתי מחליף!

זמן הסוללה של ה-37 הוא מדהים וזאת בנוסף לחוזק הפיזי שלו והפשטות (במובן הטוב). נדירים המכשירים שלהם זמן כזה וביצועים כמו של ה-37. אם חשוב לך עניין הניווט, הוסף GPS BT שישאר גם למכשיר הבא. מעבר לכך אני חושב ששדרוג מכשיר כזה כדאי רק אם משנים גישה והולכים על מכשיר משולב טלפון אשר ייתן מענה למיילים בדחיפה, סנכרון PIM לשרת דרך האינטרנט (מהווה גיבוי ל-PIM בכל רגע נתון). מעבר לזה, למה לשדרג?

AYELET1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

(דברים אלו מכפרים על דברים ההבל בנושא הפאלמיסטים בשרשור ההיכרות
)

למעלה