דרושה המלצה חברים :]

offry13

New member
דרושה המלצה חברים :]

טוב אני כבר שנה מחפש את ההיי הט האולטימטיבית. שנה שעברה אחרי המון המון זמן של עבודות (בן14 בקרוב) קניתי את קראש זילדג'ייאן A Custom. המורה שלי המליץ לי בעקבות הקראש לקנות היי הט A custom אם אני לא טועה מכלי זמר. אז רציתי לדעת מה אתם אומרים עליה, אם כדאי והכל.. יש לי תקציב מתאים כרגע בשבילה

kfirshap

New member
מדהימה!

אין על הסדרה אוודיס=] לך תשמע ותגיד בעצמך. אני שמעתי אותה לא לייב אלא רק סאמפלים והקלטות איתה...

offry13

New member
אוקיי תודה

אני מנגן שלוש שנים אגב, תקוע עם מאפקס ונוס בת 5, ועם סט מצילות ZBT ופלאנט זי בני 5, ואני פשוט לא יכול לסבול את המצילות האלה.. עם המערכת אני עוד מסתדר איכשהו ואת ההיי הט אף פעם לא שמעתי, לא בלייב ולא בהקלטה

kfirshap

New member
כנס לאתר של זילג'אן יש שם סמפלים

למרות ששומדבר לא כמו הדבר האמיתי... למה אבל רק על אוודיס ללכת? אני מציע לך לעשות יום סיבוב - לך לכלי זבל, מרום [ליד בניין הבורסה ברמ"ג] בודגוב [לא זוכר איפה] ותקנח בחלילית [וקפוץ אולי גם למיוזיק צ'ויס בגבעתיים] אחרי שתשמע בכל אלו עשרות היהטים תוכל להחליט מה הטעם שלך, תביא מחברת תרשום מה דעתך על כל היהט בפירוט ובסוף תבחר....=] בהצלחה!

offry13

New member
אני יודע איך לבחור היי הטים

כל מה שביקשתי זה המלצות על זאת, או אולי על היי הטים נוספים שנשמעים ככה וברמה ששווה בכלל לראות.. וכמובן עד 1000-1500 שקל

kfirshap

New member
בכיף אחי ורק שתדע

שהוא עולה 1600 אם אני לא טועה [אני זוכר שk custom עולה 1600] והוא שווה כל אגורהההה

kfirshap

New member
ועוד דבר...

ראיתי ביד 2 מישהו שמוכר ב750 אחת מהסדרות של a נראה לי fast beat או power beat משו כזה... יש בהן 4 חורים [ג'אזיות] אתה מוזמן לחפש...

offry13

New member
הממ

תגיד יש לך איי סי קיו במקרה? או מסן, עדיף מסן יש לי כמה מילים להחליף איתך :]

dudester

New member
ברשותי A custom mastersound 13

מצלצלות פגז. אבל לא הייתי קונה אותן בארץ.

offry13

New member
זאת בעיה לא לקנות בארץ

ברור שהייתי שמח אם הייתה לי אפשרות לקנות בטורקיה סט שלם בפחות ממה שאני אקנה את ההיי הט, או לקנות בארה"ב עם הרבה הרבה יותר מבחר, אבל אין לי אפשרות בקשר להיי הט, תן עוד פרטים... מחיר, גיל, מקום, טלפון, ואולי אני אצור איתך קשר באיזשהו שלב

MrBurns

New member
אני מוכר היאט של זילדגייאן,

Zildjian Z 14" Dyno Beat באמת אחלה של הייהאט,פנה אליי אם אתה מעוניין 0523091386

למעלה