שבלולי גבינות בקטשופ וצ'ילי מקור:פירגה בצק: 4\3 כוס שמן קנולה מיכל ביו יוגורט 2\1 2 כוסות קמח תופח להתחיל ללוש עם פחות קמח ולהוסיף תוך כדי לישה לבצק נעים ונוח. לחלק את הבצק ל-3 לרדד בעזרת מעט קמח למלבן להכין ממרח קטשופ ורוטב צ'ילי: 3 כפות קטשופ 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק לערבב טעים גם עם רוטב פיצה לחלק את המלית ל-3 לשים מהמלית בנדיבות והרבה על הממרח (על כל המלבן)-- ולגלגל לכרוכית. את 3 הכרוכיות לשים חצי שעה בפריזר. להוציא ולחתוך לפרוסות די עבות להניח על ניר אפיה לא משומן - במרווחים די גדולים לאפות בחום 175 כ-30 דקות - או עד להזהבה חומית המלית: חבילה גבינה "טוב-טעם" 400 גרם גבינת פטינה מפוררת 250 גרם גבינה צהובה מגוררת ביצה כף תיבלון יבש פטרוזיליה כף אבקת מרק בצל 4-5 כפות זיתים ירוקים קצוצים מעט פלפל שחור המלית סמיכה ואין להוסיף נוזלים. תהנו
אז הכוון של טוב מאוד... תתחילי בירקות חתוכים + מטבל, הייתי מוסיפה פוקצ'ה טריה שווה (יש מלא מתכונים טובים בפורומים - לי יש אחת שאני נצמדת אליה מ"ריבר קפה", שהגרסא המקורית שלה היא עם גבינת פטה וחצילים מעליה - מ-ע-ו-ל-ה!). אפשר להכין את הפוקאצ'ות אישיות (BALI מפורום מתכונים הביאה מתכון של הדודים שלה שנאה מעולה ועשוי כ"רצועות"). הייתי מוסיפה זיתים שונים וכמובן -
קרות! אפשר גם 2 שקיות של
למיקרו - בקערה ענקית... אחלה נישנוש. לקינוח שמי על השולחן את הבראוניז שתיכננת, שתיה קלה וזהו...