דרושה בדחיפות,,,,

דרושה בדחיפות,,,,

מכינת כריכים (,,,יעני סנדוויצ´ים,,),, איזהההה ממממעצבן,,,, מה להכין לך היום? מה להכין לך היום?? היקף המשרה: 5 ימים בשבוע שעות עבודה: 07:00 - 07:30 (התפקיד כולל קפה אליי למיטה,,,) כל כריך שייאכל במלואו - בונוס המשרה היא לנשים וגברים כאחד,, ונכתבה בלשון נקבה מתוך נוחיות בלבד!

sahr12

New member
הכי טעים סנדוייץ עם מרגרינה

גולד בנד עם חלב.......יחד עם שוקולד אגוזים.....ממממממממממממממממ לחם שלם אני יכול לאכול......

סער,,,,../images/Emo124.gif

ככל הנראה ,, השליטה כאן בידיך,,(הכנת הכריכים) אז אולי,, תהיה נחמד,, יו,, נוו,,שכנים,,,

מרגרינה ו- שוקולד????

לחם טרי עם מרגרינה,,,ואי ואי כמה זמן לא אכלתי לחם שחור רגיל...ככה זה השמנים צריכים לסBול....

sahr12

New member
סאאחתקקקקקק........חחחחחחח

שמתי מייק -אפ.....חחחחחחחחחחחחחח אני בהיר יותר.....

נשית~37

New member
לא תודה, יש לי כבר עבודה חחחחח

אני השוטפת, כובסת, מגהצת, מפנקת, מלטפת, (אם הוא הולך לסופר אז גם מוצצת חחחחחח),...... בוקר טוב עולם.

sahr12

New member
אני ראיתי במקרה תקטע אתמול...

שהוא רוקד במטבח..........ואישתי במקרה גם ישבה לידי........ ונשפכנו מצחוק..............ואישתי אומרת......אתה יותר דפוק ממנו כשאתה במטבח.....חחחחחחחחח

giulietta

New member
בוקר טוב שולי ../images/Emo13.gif

סער יצחיק אותך ואני אתן לך טיפ (שמבוצע אצלנו): מתחקרים את הפרינצ´יפסה מה היא אוהבת, עושים טבלה - פירוט של ימי השבוע ואיזה שנדוויץ מכינים בו, תולים על המקרר ונגמרו הויכוחים ועוד חזית של לחץ בבוקר לא נפתחת בכלל (יש מספיק אחרות
)
בהצלחה ג´ול

דודה ג´וללללל,,,,,,,,, שלוםםם

קראתי ואפילו צחקתי,, מאי מה תרצי היום,,? אמממ,, שוקולד,, ==מורחת שוקולד לא אימא,, אני רוצה חמאה,, גרררר,, מורחת חמאה לא, אמא,,, רוצה חומוס וחביתה,, מאייייייי,,,,,,תחליטי,,, כן, אמא,, חומוס וחביתה,, ולא שבצהרים היא חוזרת ואחד מהם אכול,,,

למעלה