דרושה אם פונדקאית

שלום לכם חברים יקרים ../images/Emo13.gif

אני מפרסמת את ההודעה הזו בשם מנהלת העמותה, גב' פנינה קדם, ומטעם פורום "למען הקהילה" ובאישור מנהלת הפורום. כידוע לכם עמותות נזונות מתרומות וכך גם העמותה שלנו, "עמותת לב לי לו". העמותה היא יחסית חדשה, ונפתחה כ- 9 חודשים לאחר שהוקם הפורום "למען הקהילה". אנחנו מקבלים פעמיים בחודש תרומה מגורם שהוא, והכספים לא ממש מספיקים לקיום העמותה ועזרה לנזקקים. כל יום אנו מקבלים פניות רבות לעזרה מנזקקים. אני פונה אליכם כאן ומבקשת מכל מי שרוצה לתרום רהיטים, מוצרי חשמל, בגדים ו/או כל דבר שעולה על רוחכם ואין לכם בו שימוש. כמו כן, אם ברצונכם לתרום כסף לעמותה, להלן הפרטים: עמותת לב לי לו בנק לאומי לישראל סניף 904 מספר חשבון 53175/68. כתובת העמותה: (למי שמעונין גם לשלוח שיק) עמותת לב לי לו (ע"ר) אצל פנינה קדם ת.ד. 840 גבעת זאב 90917 הכתובת הינה זמנית עד אשר יוקם משרד לעמותה. אודה לכם, מי שיכול כמובן, לשים יד וכתף ולעזור לנו לעזור לנזקקים. המון תודות לכם על ההקשבה ועל תרומתכם.

דברו אלי בציורים ../images/Emo141.gif

רינת פלג-אמיר, גרפולוגית ומפענחת, מסייעת להורים לפענח את הציורים של ילדיהם. רינת עוסקת מזה כ- 12 שנים בגרפולוגיה ופיענוח ציורים. היא התמחתה אצל אנשי מקצוע רבים ועיקר עיסוקה בניתוח גרפולוגי, גרפותרפיה וניתוח שרבוטים וציורים - בעיקר ציורי ילדים. אתם מוזמנים להעלות ציורים לפורום להיות הורים. רינת תשיב לשאלות הגולשים בין השעות 9:00 עד 13:00

היום בתפוז ../images/Emo86.gif

הערב ב-19:00 יאיר להב, הדיאטן הקליני, ראש תחום מכוני הכושר והוראת התזונה במכון ווינגייט ויועץ למחלקת הספורט בווינגייט, יתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 נארח live ממשרדי ערוץ ספורט 5 את ליאור אסולין, חלוץ בית"ר ירושלים, שמגיע לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר את השאלות שלכם בפורום כדורגל.

mickey410

New member
יותר בטוח וכדאי לפנות למרכז

אני מציעה לכם לפנות באמצעות מרכז כמו מירבי כי גם הפונדקאית יותר סומכת וזורמת וגם לכם יהיה יותר קל..

mickey410

New member
כדאי יותר לעבור את זה עם גורם שיודע

ומבין מאשר לבד, זה יקח פחות זמן ויעלה פחות יש לפחות שניים מקצועיים מאוד אחד מהן זו מירב ..

anat301

New member
תודה

כמובן שאם כלכלית היינו יכולים להרשות לעצמנו אז יכול להיות שהיינו מחליטים באחד מהמרכזים, למרות שגם קבלת ההחלטה למי לפנות לא פשוטה . אך בנתיים אנו מנסים לבד....

varda4

New member
אם פונדקאית

אני בחורה רווקה+1 בת 34, גרה עם האבא של הילד שלי מעוניינת לשמש כאם פונדקאית זאת הפעם הראשונה אך אני מעוניינת בסכום כסף לא פחות מ- 200,000 שקל אם זה מסתדר לכם אפשר ליצור איתי קשר באיימל [email protected]

למעלה