דרור שלום...

ototo אמא

New member
דרור שלום...

חדשה בפורום...אני מהפורום השכן...אני בטיפולי פוריות כלמעלה משנה, מעשנת בערך קופסה ליום...הרופא המטפל בנו המליץ להפסיק לעשן אך לא אמר זאת בנחרצות...כאילו, "אם את יכולה תפסיקי ואם לא אז תשתדלי להמעיט", בינתיים אנחנו כבר עמוק בתוך הפריות מבחנה עדיין אין הריון [ בקרוב בעזרת השם]...האם אתה חושב שיש קשר ישיר בין עישון לעובדה שאנחנו לא מתעברים???הרי המון נשים ואנשים עישנו לפני ואחרי הריונות והצליחו גם ללא צורך בהתערבות... איך מפסיקים לעשן???זייבן אסור לי בגלל כל התרופות שאני מקבלת במהלך הטיפול...כבר ניסיתי לפני כ-3 חודשים...הפסקתי לבד לחודשיים וברגע אחד קטן של שבירה לקחתי שאיפה וזהו...חזרתי ובגדול...כמו מאין נחמה... מחכה לתגובתך.. תודה

לאמא שבדרך

זה נכון שהרבה מעשנים מולידים ילדים.אבל אני הייתי מציע לך לעשות מאמץ כיוון שהעישון מכניס לתוך הגוף כל כך הרבה חומרים מזיקים שאת בטח לא זקוקה להם עכשיו .בנוסף העישון יוצר קרשיות יתר בדם וזוהי סיבה בפני עצמה שעלולה להפריע לקליטת הריון וחוץ מזה שעישון מכווץ כלי דם ואם את חושבת על הגוף שלנו במושגים של צינורות דם אשר החיים זורמים בהם אז מין הסתם אצל מעשן החיים לא זורמים במלואם.הייתי מציע לך לקבל עזרה במידה ואת מתקשה להגמל לבד. זה חשוב מדי וזה די ברור שעם הסיגריות את לא נמצאת במצב האידיאלי לקליטת הריון.בהצלחה דרור

למעלה