דרור קשטן =30000 בטדי !!

זה לא רק קשטן זה המצב כולו

הקבוצה לא מייצרת מצב כבר שלושה משחקים (מצבי הבקעה אמיתיים ולא חצאי מצבים בחסות של היריב, שישנים בעמידה, אלה ממהלכי כדורגל נורמליים), אלי כהן מיואש והוא זורק למערכה את בורכיאן שעדיין לא בנוי ל90 דקות, והוא לפחות משקיע את הנשמה שלו בקבוצה בניגוד לאחרים. שבוע הבא מכבי בבית, שבוע אחרי זה מחזור סיום סיבוב נגד סכנין בחוץ, שבוע אחרי זה ב"ש שוב.. בחוץ. מתוך ה3 משחקים האלה אנחנו ניקח נקודה בלחץ נגד ב"ש או סכנין וזה יגמור למצב שיתכן מאד שאנחנו נהיה קרובים מאד לקוו התחתון לאחר המשחקים האלה. אז במקום לשלוח את אלי כהן בפניקה בעוד שבועיים שלושה, ולהגיע למצב שאנחנו עם 6 משחקים רצופים בלי ניצחון, ורק לחשוב את הביטחון של השחקנים אם כבר עכשיו הם מיואשים, אז עדיף היום לעשות שינויים בעמדת המאמן, כדי לתת לשחקנים זריקת מרץ לקראת המשחקים האלה. אנחנו נכנסים לחודש קשה מאד, בשביל ביתר, הקבוצה צריכה תקהל שלה עכשיו, במיוחד עכשיו. אז אני חושב שמה שלא יקרה, לחבק את השחקנים זה מה שחשוב, לתת להם אהבה כדי שלא נגיע לינואר עם עוד עונה של מאבקי השרדות עד השניה האחרונה של העונה...

אריאל5

New member
מתנצל לגבי אלי כהן...

אני עדיין חושב שאת רביבו לא היה צריך להעיף ולפי שני המומעמדים טביב ממשיך לשגות. קשטן הוא כבר סוס מת רוני לוי מעולם לא היה מאמן גדול היה לו מזל שהוא היה בחיפה כשהם היו 5 רמות מעלה הליגה. אני הייתי פונה לעטר,מלמליאן או ברקוביץ זה גם לדעתי יחסוך כסף.

jnus1

New member
רק דרור קשטן את השריף מיצינו.

ולא את שירזי. עדיף כבר את אמסלם. להחזיר דחוף את דריו ואבייטמן גם אופציה טובה. להעיף שחקנים ולהתחיל הכול מחדש.

למעלה