הם מנהלים פה שיחות משלהם ...
« ««אורטלוש»» New member 7/3/05 #23 חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif איזה חמודים אתםםםםםםם
T TaLuSh the MaMuSh New member 7/3/05 #30 דרור../images/Emo70.gif יש פה ילדים מתחת לגיל 18 {אני מניחה שרובנו }
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 7/3/05 #13 מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif
ב בילבי ע ל ספידים New member 7/3/05 #16 תגיד אלברט../images/Emo184.gif איפה שרון אלכסנדר??? תגיד לו שייכנס! הוא היחיד שהיה נכנס לפורום ולא בורח אחרי הודעה!! רוצים את שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
תגיד אלברט../images/Emo184.gif איפה שרון אלכסנדר??? תגיד לו שייכנס! הוא היחיד שהיה נכנס לפורום ולא בורח אחרי הודעה!! רוצים את שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ש שניצלונה New member 7/3/05 #19 זה לאהפורום להצהרות אהבה... אבל אם כבר אז כבר.... אלברט אנחנו אוהבים אותך... חיחיחיחי והכותרת בהומור חופשי תפתח הודעות זה בסדר כפרה עלייך
זה לאהפורום להצהרות אהבה... אבל אם כבר אז כבר.... אלברט אנחנו אוהבים אותך... חיחיחיחי והכותרת בהומור חופשי תפתח הודעות זה בסדר כפרה עלייך
B Butterfly of wind New member 7/3/05 #24 שנטה זה שהוא סלב זה לא אומר../images/Emo134.gif שהוא יכול להפר את חוקיי הפורום
ב בילבי ע ל ספידים New member 7/3/05 #32 באמת הוא מקופח!!../images/Emo184.gif מסכן!! ומה עם שאר שחקני מיכאלה המושלמים?? למה אותם לא האדימו פה?? רוצה גם אותם אדומים פהההההההההההההההההההההההההה!!!!
באמת הוא מקופח!!../images/Emo184.gif מסכן!! ומה עם שאר שחקני מיכאלה המושלמים?? למה אותם לא האדימו פה?? רוצה גם אותם אדומים פהההההההההההההההההההההההההה!!!!
S sHiReLuSh New member 7/3/05 #33 אהההה בעצם זה לא אלברט ... ניראה לי לפחות ... הוא כתב שהוא יוני ( לא המנהל טחחח ) ... !!! יוני פארן - המפיק או מה שזה לא יהיה ...
אהההה בעצם זה לא אלברט ... ניראה לי לפחות ... הוא כתב שהוא יוני ( לא המנהל טחחח ) ... !!! יוני פארן - המפיק או מה שזה לא יהיה ...
ב בילבי ע ל ספידים New member 7/3/05 #34 למה שליוני פארן החמודי מודי../images/Emo184.gif יהיה תסיסמא לניק של אלברט??