דרופשיפינג מאמזון

דרופשיפינג מאמזון

הי,
מכיוון שיש מוצרים טובים באמזון אשר יותר זולים מאשר באיביי לעיתים, ובהמשך לדיונים כאן על נושא דרופשיפינג מאמזון ללקוחות שלי באיביי, ומכיוון שאני חדש בכל הנושא הזה - ברצוני לשאול:

1. האם זה בכלל חוקי מבחינת התקנון של אמזון לעשות דרופשיפינג מאמזון לאיביי ? כלומר, לקנות כל דבר באמזון מכל אחד ולמכור יותר יקר ללקוחות שלי באיביי ?
2. איך משיג תמונות למכירת המוצר מאמזון לאיביי ? האם זה נכון להגיד למוכר שיתן לי אישור להשתמש בתמונות של המוצרים שלו כי אני רוצה לעשות דרכו דרופשיפינג לאיביי ?
3. כאשר הלקוח שלי יקבל את הסחורה - איך אני מונע כל סימן שהוא שהחבילה הגיעה מאמזון ? (קופסא, חשבונית, כל לוגו שהוא של אמזון).
4. בהמשך לסעיף 3, האם יש דרך לבקש מהמוכר שיעשה לי דרופשיפינג מאמזון ללקוח שלי באיביי עם פרטים שלי ? כאילו שאני שלחתי, ללא כל סימן שלו ?

תודה רבה מראש על המענה מאנשים שיודעים !

myquestionasking

dima1000

New member
תשובות

1. מבחינת התקנון של אמזון לא חוקי להשתמש בשירות Prime לטובת דרופשיפינג. זה מבחינת התקנון. אבל הרבה מאד מוכרים עושים דרופשיפינג.
2. לא חוקי להשתמש בתמונות ללא אישור. אני אישית לא פעם סגרתי למוכרים ליסטים באיביי שהיו עם תמונות שלי.
3. אם תרכוש מוצר שנשלח מאמזון - סמן בהזמנה Gift. אריזות עדיין יהיו עם לוגו של אמזון, אבל אין עם זה בעיה.
4. להגיע להסדר עם מוכר, לקבל אישור להשתמש בתמונות, זה לדעתי דרך הכי טובה לעשות דרופשיפינג.

תודה רבה !

תודה רבה על התשובות המהירות !
מעריך את זה מאוד. עזרת לי.

myquestionasking

למעלה