דרוסילה שולטת

ווילו

New member
וגם...

חוץ מחן ועדינות, היא משדרת, לדעתי, ילדותיות ופגיעות. כל הקטע עם הבובות שלה, ואיך שהיא הגיעה לעמק השמש חולה מאוד וחלשה, אפילו עכשיו כשהיא חזקה כל כך, היא נראית כמו מישהי שצריך להגן עליה ולשמור עליה כמו על ילד קטן. אולי זה גם בגלל שאנחנו יודעים שהיא לא לגמרי שפוייה, בגלל מה שאנג´ל עשה לה. נכון הקטע שהיא מנסה לשכנע את הציפור שלה לשיר בשבילה, ואז קולטים מספייק שהציפור בכלל מתה, חמוד? חולני ביותר, ממש אהבתי! ואיך שהיא מתקרבת כמו מלאכית, בשמלה ארוכה ולבנה, לילד שנשאר בגן שעשועים כי ההורים שכחו לאסוף אותו ואומרת לו שאמא שלה הייתה נוהגת לשיר לה ושואלת אותו בתמימות מתוקה, מה אמא שלו תשיר כשימצאו אותו מת. זה היה כזה מלאכי ומתוק מצידה...כזאת אפרוחית...

cuttooth

New member
אם לדייק...

היא דווקא כן התארחה בבאפי, בפרק של ספייק, והיא היתה מצוינת. יהיה מושלם אם יחזירו אותה...

talytal

New member
אבל... ../images/Emo58.gif

כן מחזירים אותה להופעת אורח! יהיה פרק אחד בעונה הזו של באפי, שנקרא "Crush", דרוסילה מופיעה שוב, והפעם בזמן הווה, ולא כפלאשבק מהעבר. דרך אגב, באנג´ל יהיו לה כמה הופעות אורח (כלומר, יותר מפרק אחד) בעונה הזו. מקווה שזה משמח אתכם.

pokegirl

New member
דרוסילה בהחלט שולטת!!!

בכל מובן אפשרי!!! ואני רוצה לספר סיפור... לפני כמה ימים ישבתי עם ידיד שלי ואכלנו פיצה... פתאום בארה ילדה אקראית ומוזרה עם נוצה ביד, שמה ברך אחת על הכיסא ואמרה לי משהו מוזר שממש ממש לא הבנתי ואז ליטפה לי את היד עם הנוצה... ישר הסתכלתי מפוחדת על ידיד שלי ובורחנו מהמקום בעודנו אומרים "איזו ילדה דרוסילה! אמא´לה!!!
" כן, החוויות המפחידות באמת בחדרה

resputin

New member
אני תמיד היללתי את דרוסילה, אף...

...אחד לא שיתף פעולה... היא מלכה..!!

אשמה

New member
מצטערת להרוס...

פעם ממש אהבתי את דרו. חשבתי שכל השיגעון הזה שלה והיכולת לראות ולהרגיש דברים מתחת לפני השטח עדיין מדהימה אותי אבל אני חייבת להודות שכיום אני ממש לא אוהבת אותה. אני חושבת שדיי מיציתי את הקטע הזה ושבאיזשהו מקום היא מתנהגת ממש כמו ילדה קטנה ורצחנית. השיגעון שלה, עד כמה שהוא מייחד אותה כדמות ממש טובה, הביא אותי למצב של כעס, כי הכל זו מסכה אחת גדולה של דרו האמיתית. והיא ממש לא נחמדה. אני חושבת שהדבר שהביא אותי לזה הוא פרק מאוד מסויים באנג´ל בעונה השנייה וכדי לא להרוס אני לא אפרט אבל מי שראה יודע על מה אני מדברת. בכל מקרה בעוד שבתחילת הסידרה מאוד לא אהבתי את דרלה וממש אהבתי את דרו, כיום המצב התהפך לחלוטין. מצד שני, מי יודע, אולי הוא יתהפך שוב...למרות שאני לא רואה את זה קורה... בכל נקרה, כדי לפצות על העובדה שאני לא אוהבת א דרו אני אוסיף תמונה

resputin

New member
הייתי מוסיף תמונות, רק שנמחק לי...

... המחשב, כל הפרקים של באפי שהיו עליו, התמונות, התסריטים, הכל..!!

sour girl

New member
זה היה גדול....../images/Emo58.gif אנג´ל

ממש אהבתי את הפרק שהיא מחזירה את דרלה נראה לי reunion איך שהיא כל הזמן קוראת לה סבתא.... אני בכלל לא זכרתי את דרלה עד אנג´ל עונה 2 ותמיד אהבתי את הדמות של דרוסילה..אבל אין מה להשוות ביניהן..כרגע הדמות האהובה עלי באנג´ל זאת דרלה.... **********************************************************************

למעלה