פאלאק פניר
New member
דרום הודו
הי לכולם,
כזכור (או שלא
), נוסעת בדצמבר לשלושה שבועות בהודו, לבדי, ומתחילה לתכנן. יש לי מקבץ שאלות, מהן אוויליות יותר ופחות, ואשמח אם תוכלו לסייע.
מסלול. בסיבוב הקודם שלי פשוט נחתתי ונתתי לדברים להוביל אותי. בסיבוב הזה זמני קצוב וגם, בעיקר, הבנתי שהדבר שהכי אהבתי אז היו השבועיים שבהם נסעתי ממקום למקום עם עצירות קצרות. לא בקטע של אתרי תיירות בהכרח וסימון וי (מזה אני לא עושה בכלל), אבל כן הנדודים. אוהבת רכבות ואוהבת לזוז. אז עשיתי לי רשימה, קצת ארוכה מדי נראה לי, של דברים שמעניין אותי לראות:
בומביי > גוקרנה > האמפי > בנגלור > מייסור > ורקלה > קוצין > בומביי והביתה. חשבתי גם על ביקור במהבלשוואר או במונאר.
מה דעתכם? על מה לוותר? אני לא כל כך אוהבת את הקייטנה הישראלית אז אם יש מקומות מועדים, אשמח לאזהרות.
מזג אוויר ולבוש: זה בסעיף השאלות המטומטמות. מה לובשים בדצמבר למקומות האלה? לקחת בגדים ארוכים? נעליים? חם? קר? קריר כמו תל אביב בנובמבר? הצילו.
לינה: מהמחקר שלי בשבועות האחרונים, המלצות של מטיילים אונליין וכו', אני מגלה שוב ושוב מחירים שנראים לי מופרכים לחלוטין. 2400 רופי ללילה במומבאי, 1700 רופי ללילה במייסור וכן הלאה. אז אני מבינה שהדברים השתנו בעשור הקודם, אבל עד כדי כך? לשם השוואה, במומבאי, שגם אז נחשבה יקרה יחסית, ישנתי כמה ימים במלון קטנטן וטוב ליד CST וזה עלה 600 רופי. בצפון הודו טווח המחירים נע בין 40 רופי במקלאוד ל250 רופי בניו מנאלי, לחדר מקסים ונקי עם מים חמים וטלוויזיה וכאלה. הדבר הכי מופרך שעשיתי אז היה לישון בטירה בנאגאר, וזה עלה 1800 רופי. האם כצעקתה? באמת השתנו הדברים עד כדי כך? ואם כך, כמה כסף צריך לתכנן ליום אם אין כוונה להתכלב (ואין)?
זו בעצם שאלה פתוחה: כל טיפ/המלצה/דיס-המלצה שקשורה למקומות שעליהם שאלתי, כולל נסיעות, גסטהאוסים ומה שבא לכם, ישמח אותי.
המון המון תודה מראש!
פ"פ
הי לכולם,
כזכור (או שלא
בומביי > גוקרנה > האמפי > בנגלור > מייסור > ורקלה > קוצין > בומביי והביתה. חשבתי גם על ביקור במהבלשוואר או במונאר.
מה דעתכם? על מה לוותר? אני לא כל כך אוהבת את הקייטנה הישראלית אז אם יש מקומות מועדים, אשמח לאזהרות.
המון המון תודה מראש!
פ"פ